دستور آشپزی و طرز پخت استیک مرغ و قارچ بسیار خوشمزه در منزل
سینه مرغ :•: یک عدد
پیاز :•: یک عدد
آب لیمو :•: نصف پیمانه
نمک و فلفل :•: به مقدار لازم
آرد :•: یک قاشق سوپخوری
قارچ خرد شده :•: یک پیمانه
خامه :•: دو قاشق سوپخوری
روغن :•: دو قاشق سوپخوری
دستور آشپزی و طرز پخت استیک مرغ و قارچ بسیار خوشمزه در منزل
ابتدا سینه مرغ را بشورید و استخوان را از آن جدا کنید و روی تخته آشپزخانه سینه مرغ را قرار دهید و با بیف کوب کمی روی آن بزنید
(تاکید میکنم کمی روی آن بکوبید زیرا نمیخواهیم سینه پاره شود) و در کاسه ای بزرگ قرار دهید و فلفل و نمک به هر مقدار که تمایل دارید روی آن بپاشید.
پیاز را پوست بگیرید و بشورید و با رنده آن را رنده کنید و در کاسه روی سینه بریزید و آبلیمو را نیز اضافه کنید و به مدت 2الی 3 ساعت صبر کنید تا سینه مرغ با مواد مزه دار و نرم شود.
تابه را روی شعله ملایم قرار دهید و روغن کمی در آن بریزید و سینه مرغ را در آن قرار دهید و تا مغز پخت و سرخ شود.هر دو طرف سینه را سرخ کنید و در بشقابی قرار دهید.
در تابه ای دیگر آرد را بریزید و حرارت را کم کنید و شروع کنید به تفت دادن آرد تا جای که رنگ آن تغییر کند و بوی خامی آن از بین برود بعد روغن و قارچ را بیفزایید
و مواد را با هم مخلوط کنید وتفت دهید تا قارچ و آرد سرخ شوند اگر دوست دارید فلفل نمک نیز کمی بپاشید و زیر اجاق را خاموش کنید
و در آخر خامه را نیز اضافه کنید و با مواد مخلوط کنید و برای زیبایی بیشتر غذا سس را در کنار استیک مرغ یا روی استیک بریزید و نوش جان کنید.
دستور آشپزی و طرز پخت قلیه میگو خوزستانی خوشمزه و تند
میگو :•: 500 گرم
گشنیز :•: 250 گرم
شنبلیله :•: 50 گرم
سیر :•: یک سر کامل
پیاز :•: 1 عدد بزرگ
عصاره تمر هندی :•: 1 پیمانه
آرد :•: 2 قاشق غذاخوری
رب گوجه فرنگی :•: 1 قاشق غذاخوری
روغن :•: به میزان لازم
فلفل قرمز و نمک :•: به میزان لازم
پودر دانه گشنیز :•: به میزان لازم
فلفل سیاه :•: به میزان لازم
پودر سیر :•: به میزان لازم
دستور آشپزی و طرز پخت قلیه میگو خوزستانی خوشمزه و تند
برای تهیه قلیه میگو ابتدا در کاسه ای آب گرم بریزید و تمر هندی را اضافه کنید
و با دست تمر هندی را در آب آرام آرام کمی چنگ بزنید و پس آز آنکه تمر هندی کاملا با آب یکی شد
آن را صاف کنید و عصاره آن را با آرد مخلوط کنید.
میگوها اگر پاک نشده است ابتدا پوست روی آن را کاملا بردارید و تنها سر و دم آن باقی بماند
سپس با چاقو سر و دم آن را ببرید حالا میگو بشکل فیله در آمده قوس کمر آن را سمت خودتان بگیرید
و انحنای آن را آرام با چاقو برش بزنید و کمی با دست باز کنید شما رگ سیاهی را میبینید
که به آن روده میگو نیز میگویند آن را با چاقو کاملا در بیاورید. دقت کنید این رگ سیاه تا انتهای میگو ادامه دارد
و کاملا باید درآوده شود.بعد از پاک کردن میگو آن را بشورید و در آبکش قرار دهید تا آب آن کاملا برود.
(اگر میگو پاک شده میخرید تنها رگ سیاه آن را باید در بیاورید)
گشنیز و شنبلیله را پاک کنید و بشورید و در آبکش قرار دهید تا آب آن کاملا برود ودر خردکن بریزید
یا روی تخته آشپزخانه سبزیها را قرار دهید و با چاقو ریز ریز خرد کنید.سپس سبزی خرد شده را در قابلمه بریزید
و زیر حرارت کم قرار دهید و تفت دهید تا آب آن کاملا خشک شود سپس روغن مایع را اضافه کنید
و تفت دهید تا رنگ سبزی تغییر کند و تیره شود و زیر آن را خاموش کنید .
سیر را پوست بگیرید و ریز خرد کنید و یا میتوانید با گوشتکوب آن را له کنید،پیاز را پوست بگیرید
و بشورید،نگینی (مربع مربع)خرد کنید و در تابه روغن مایع بریزید و زیر حرارت را کم کنید تا روغن بمرور داغ شود
سپس پیاز را اضافه کنید و کمی تفت دهید پس از طلایی شدن ،پیاز را در قابلمه ای که سبزی سرخ شده در آن است بریزید
و سیر را نیز اضافه کنید و زیر شعله را روشن کنید و حرارت را کم کنید و مجددا سبزی را با مواد تفت دهید
و پودر دانه گشنیز،فلفل قرمز و فلفل سیاه،پودر سیر و نمک را به مواد بیفزایید
و در آخر عصاره تمرهندی که با آرد مخلوط کردید را اضافه کنید
و حرارت را روی ملایم بگذارید و صبر کنید تا بجوش بیاید.
میگوها را اضافه کنید وصبر کنید تا5 دقیقه بعد کمی طعم قلیه را بچشید
اگر پخته بود زیر قابلمه را خاموش کنید زیر به علت پخت زیاد میگوها سفت میشوند .
اگر دوست داشتید برای طعم و رنگ قلیه میتوانید رب گوجه فرنگی نیز 1 دقیقه قبل از خاموش کردن اضافه کنید.
این قلیه میگو خوشمزه را مانند قلیه ماهی با پلو میتوانید نوش جان کنید.
می پاتوق : فال روزانه روز تولد برای متولدین تمام ماه های سال ، در ادامه فال خود را مطالعه نمایید
هرچند که این روزها نگران انتقادهایی هستید که از شما می شود، اما نیازی نیست که بخواهید خودتان را به دیگران ثابت کنید. با مواجه شدن مریخ و پلوتون در نشانه تان، شما نیز آمده می شوید که شایستگی خود را به هر نحوی که شده است نشان دهید.شور و اشتیاق شدیدی که دارید با مقاومت روبرو شده و احساسات تان به حالت تعادل باز می گردد. حتی اگر اینطور به نظر رسید که شخصی به عمد راه رسیدن به هدف را برای شما مسدود کرده است، باید بدانید که بهتر است زیرک بوده و با تفکر موانع را پشت سر بگذارید و بدانید که برای غلبه کردن بر موانع نیازی نیست که انرژی زیادی را مصرف کنید.
چالشی که امروز دارید این است که نگرشی منفی به موضوعات پیدا کرده اید و توان مدیریت کردن این منفی بافی را ندارید اما اگر آگاهی کافی و دقیق نسبت به اتفاقاتی که رخ می دهد داشته باشید، خیلی راحت تر می توانید با این مشکل کنار بیایید.اگر امروز با دوستی که تفکرات و نظراتی متفاوت با شما دارد، صحبت کنید، ناخودآگاه می تواند فکر و حافظه شما را به حرکت در آورد. دیگران باید بدانند که اگر به احساسات شما پاسخی ندهند، ممکن است یک کوه کوچک به یک آتشفشان فعال تبدیل شود! مراقب باشید که آرامش خود را از دست نداده و عصبانی نشوید، هر چیزی که در ذهن تان است با دیگران در میان بگذارید اما کسی را سرزنش نکنید
امروز باید کارهایی که خودتان مایل به انجام دادن آنها هستید برعهده بگیرید، چرا که اگر کارهایی که دوستان تان میخواهند را انجام داده و پیرو آنها باشید، خوشحال نخواهید بود. ممکن است این حس را بکنید که آنها به شما زور می گویند و شما نمی توانید این موضوع را درک کنید. حتی اگر درمورد رفتار آنها صحبتی نکرده و اعتراضی نکنید اما به نقطه ای خواهید رسید که درمقابل آنها، واکنش نشان می دهید. پس بهترین راه برای خارج شدن از این وضعیت ناراحت کننده این است که درمورد ترس ها و نگرانی هایی که دارید صحبت کنید تا اینکه به رفتار دوستان تان حمله و آنها سرزنش کنید.
پس از تلاش هایی که کردید به زودی سایه و غبار از بین می رود و شما به راحتی خواهید دید که چه اتفاقاتی درحال وقوع است. اگر چه شما چندان تمایلی برای برعهده گرفتن مسئولیت جدیدی ندارید اما شاید شخص دیگری قادر نباشد که این کار را انجام دهد.حضور به عنوان رهبر یا پیشرو در یک مسئولیت، موضوع مهمی نیست که نتوان انجام داد اما نکته اصلی این است که منفعل بودن یا پرخاشگر بودن، هر دو می توانند اوضاع را سخت تر بکنند. و به یاد داشته باشید که اگر با عملکرد فردی مشکل دارید با خشونت صحبت کردن نمی تواند موضوعی را حل نماید
امروز با روی گشاده و انرژی برروی نیت و هدفی که دارید تمرکز می کنید و از این بابت احساس خوبی خواهید داشت. اگرچه شما فکر میکنید این کار بهترین استراتژی است اما عده ای عقیده ای برعکس شما دارند و معتقدند که شما از حقایق فرار می کنید. جالب اینست که هردوی شما می توانید حق داشته باشید اما نکته مهم این است که هرکسی می تواند برای رسیدن به هدفش تلاش کند و از ابتدا خود را یک بازنده نداند
امروز یک گفتگوی دوستانه یا یک شوخی ممکن است به یک بحث جدی تبدیل شود! چیزی که واقعا شما را ناراحت می کند این است که فردی برای رسیدن به هدفش تمام واقعیت ها و حقایق را دستکاری کند! در حقیقت شما اصلا تحمل کسی که حقایق را کتمان کرده و دروغ می گوید را ندارید.برای اینکه مشکلی پیش نیاید، بهتر است قبل از واکنش دادن کمی صبر کرده و بر عصبانیت و احساسات خود مسلط شده و سپس گفتگو را ادامه داده یا آن را به اتمام رساند.
هرجایی که امروز می روید، اینطور به نظر می رسد که دیگران با شما مخالف بوده و با شما مقابله می کنند و این شرایط را اصلا دوست ندارید. ابتدا وسوسه می شوید که شما نیز همین کار را در مقابل آنها انجام دهید اما بعد از آن تصمیم می گیرید که نیت خوب خود را به دیگران نشان داده و اجازه بوجود آمده مشکل را ندهید. متاسفانه ممکن است شرایط پیچیده تر و بدتر شود چرا که امکان این موضوع وجود دارد که کنترل خشم خود را از دست بدهید.
اگر ورزش و رژیم غذایی خود را رعایت نکرده اید، امروز می تواند روز خوبی برای کنترل کردن اشتها و شروع مجدد ورزش باشد. امروز انرژی و احساسات زیادی خواهید داشت اما بهتر است این انرژی را از طریق فعالیت های فیزیکی تخلیه کنید. هدایت کردن این انرژی مثبت با تمرین کردن در یک سالن ورزشی یا رقصیدن، می تواند شما را به حالت اعتدال بازگرداند.
با
اینکه شما هنوز دوست دارید استراحت و تفریح کنید اما باید وظایف خود را به
یادآورید. تعهداتی که شما نسبت به کارتان دارید باعث می شود که برنامه
ریزی مجددی برای این هفته داشته باشید. با اینکه شما دوست دارید شرایطی
برای تفریح به دست آورید اما سرزنش کردن و توقع داشتن بیش از حد از دیگران
استراتژی معقولی برای رسیدن به هدف تان نمی باشد.
این وضعیت و شرایطی که در آن قرار گرفته اید در واقع یک تست برای سنجش میزان به بلوغ رسیدن شما است بنابراین شرایط فعلی را بپذیرید و مانند یک جنگجو رفتار کنید.
اگر امروز عصبانی شده و کنترل خود را از دست دهید، در حقیقت رسیدن به آنچه را که میخواهید سخت تر کرده اید! بهتر است بردباری خود را از دست ندهید. زیرا زمانی که عصبانی هستید ممکن است که حرفی بزنید که دیگران را ناراحت کرده و زمانی که به آنها نیاز دارید تنها بمانید! بهترین کار این است که صادق باشید و چیزی که به آن فکر می کنید را بیان کنید. در عین حال رفتاری مهربان داشته باشید.
امروز می تواند یک روز بسیار شلوغ باشد و این فرصت را به شما ندهد که کمی توقف کرده و به احساسات خود توجه کنید. افکار منفی همیشه بی سر و صدا در گوشه و کنار ذهن ما پنهان هستند و باید به آنها توجه کرد و هربار که به سراغ تان آمدند درموردشان صحبت کرد. اگر یک سیاست پیشگیرانه را اتخاد نکنید، ممکن است به یکباره خود را در میان یک درگیری جدی ببینید!
شما شخصی هستید که وقتی در وضعیت دشواری قرار میگیرد و احساس می کند مسیرش با سختی هایی همراه است، آرامش خود را از دست نمی دهد. خوشبختانه شما این درک را پیدا کرده اید که مشکلات همیشه وجود دارند و برطرف کردن آنها خیلی راحت تر است تا اینکه بخواهید از آنها پرهیز کنید! امروز سعی کنید صادق باشید تا از حمایت های دیگران نیز بهره مند شوید.
نمکستان » برای این پست آموزش طرز تهیه ماهی شکم پر را آماده کرده ایم برای مشاهده دستور آشپزی ، این پست را دنبال کنید
ماهی قزلآلا : 1 عدد
پیاز خرد شده : 1 لیوان
گشنیز خرد شده : 1 لیوان
سیر تازه خرد شده : نصف لیوان
رب انار : 3 قاشق غذاخوری
گردو : 10 عدد
روغن کانولا : 3 قاشق غذاخوری
کره : 1 قاشق غذاخوری
آبلیموی تازه : 4 قاشق غذاخوری
نمک، فلفل سیاه، زردچوبه، زعفران : به میزان دلخواه
* رو و داخل شکم ماهی را با آبلیموی تازه آغشته کنید و آن را نیم ساعت در یخچال قرار دهید.
* پیاز را در تابهای که یک قاشق غذاخوری در آن روغن کانولا ریختهاید، تفت دهید.
* پس از نرم شدن پیازها، سیر خردشده و گردوی کوبیده و پس از کمی تفت دادن، رب انار را اضافه کنید.
* حالا گشنیز خرد شده را نیز بیفزایید و این مخلوط را از روی حرارت بردارید.
* ماهی را از یخچال بیرون بیاورید و داخل شکم آن را با مایه تهیه شده پر کنید.
* ته تابهای نچسب را با 2 قاشق غذاخوری روغن کانولا چرب کنید و ماهی را در آن قرار دهید و تابه را در فر (با دمای 180 درجه سانتیگراد) بگذارید.
* پس از گذشت 40 دقیقه، ماهی آماده سرو کردن خواهد بود. البته 10 دقیقه قبل از بیرون آوردن غذا برای سرو کردن، روی ماهی کمی زعفران آب شده بریزید و آن را
با یک قاشق غذاخوری کره آب شده آغشته کنید و بگذارید در فر برشته شود.
نمکستان » برای این پست آموزش طرز تهیه پنیر خانگی را آماده کرده ایم برای مشاهده دستور آشپزی ، این پست را دنبال کنید
مواد لازم :
شیر: یک کیلو
ماست: 4 قاشق غذاخوری
طرز تهیه :
ابتدا شیر را بجوشانید. سپس شعله اجاق را کم کنید و 4 قاشق ماست به آن بیفزایید. مدت 7 دقیقه به هم بزنید تا شیر بریده شود. بعد آن را از پارچه نازکی که داخل آبکش قرار دادهاید، رد کنید و پارچه را روی پنیر برگردانید و به مدت 4 الی 5 ساعت روی آن جسمی سنگین قرار دهید تا آب آن خارج شود. بعد پنیر را قطعه قطعه کرده، در آب نمک نگهداری کنید.
مواد لازم :
شیر: یک کیلو
سرکه: 3 قاشق غذاخوری
طرز تهیه :
ابتدا شیر را حرارت دهید. وقتی شیر به جوش آمد، شعله اجاق را خاموش کنید. سپس 3 قاشق سرکه به آن اضافه کنید و به هم بزنید تا شیر بریده شود. سپس آن را از پارچه نازکی که داخل آبکش قرار دادهاید، رد کنید. پارچه را روی پنیر برگردانید و به مدت 4 الی 5 ساعت جسمی سنگین روی آن قرار دهید تا آب آن خارج شود. سپس پنیر را قطعه قطعه کرده، داخل آب نمک نگهداری کنید.
مواد لازم :
شیر: یک کیلو
مایه پنیر: یک دوم قاشق چایخوری
طرز تهیه :
شیر را پس از جوشاندن از روی حرارت بردارید و بگذارید قدری خنک شود. به حدی که دمای آن کمی بیشتر از دمای بدن باشد. سپس مایه پنیر را در آن بریزید و بگذارید تا شیر به پنیر تبدیل شود (زمان لازم جهت تهیه این پنیر 15 دقیقه است).
منبع : tebyan.net