خورش قارچ و مرغ از خورش های قدیمی ایرانی نیست ولی به دلیلی استفاده از موادی مثل قارچ و مرغ طرفداران زیادی پیدا کرده است. این خورش خوشمزه را براحتی می توانید در منزل تهیه نمایید. در ادامه با طرز تهیه خورش قارچ و مرغ با می پاتوق همراه باشید.
سینه مرغ : ۳ عدد
قارچ : ۲۰۰ گرم
پیاز : ۱ عدد
سیر : ۲ حبه
آبلیمو : ۱ قاشق چایخوری
زرده تخم مرغ : ۱ عدد
آرد : ۱ قاشق چایخوری
زعفران : ۱ قاشق غذاخوری
روغن : به میزان لازم
فلفل : به میزان لازم
نمک : به میزان لازم
قارچ ها را خرد می کنیم و در روغن تفت می دهیم به حدی که فقط کمی نرم شوند. پس از اینکه قارچ ها نرم شدند آرد را اضافه می کنیم و ادویه های خورش را اضافه می کنیم. پس از کمی تفت دادن مخلوط قارچ و آرد را از روی حرارت بر می داریم.
سیر و پیاز را خرد می کنیم و در روغن تفت می دهیم سپس مرغ را به اندازه گوشت خورشتی ( قورمه سبزی ) خرد می کنیم و به سیر و پیاز اضافه می کنیم. کمی مواد را تفت می دهیم تا گوشت مرغ کمی سرخ شود.
سپس 1 لیوان آب به همراه مقداری ادویه اضافه می کنیم و اجازه می دهیم مرغ بپزد. پس از اینکه مرغ نیم پز شد قارچ را اضافه می کنیم و پس از آن زعفران آب کرده را به همراه آبلیمو به مواد خورش اضافه می کنیم.
10 دقیقه صبر می کنیم و زرده تخم مرغ را به خورش اضافه می کنیم. زرده را باید قبل از اضافه کردن کمی هم بزنیم. حدود 15 دقیقه بعد خورش ما آماده است. کمی سیب زمینی هم سرخ می کنیم و خورش را با آن تزیین می کنیم. خورش را با برنج سرو می کنیم.