آموزش تهیه دسر و دستور تهیه فالوده مجلسی و خوشمزه در منزل
نشاسته :•: 250 گرم
آب :•: 2 لیوان
گلاب :•: یک سوم لیوان
آبلیمو :•: به میزان کافی
آموزش تهیه دسر و دستور تهیه فالوده مجلسی و خوشمزه در منزل
برای تهیه فالوده خانگی ابتدا در کاسه ای بزرگ آب و نشاسته را با هم مخلوط کنید و در قابلمه ای که نچسب باشد بریزید و زیر شعله را روشن و حرارت آن را ملایم کنید و مرتبا آن را هم بزنید تا مایع شما بجوشد.
بهتر است از قاشقی چوبی برای هم زدن استفاده کنید. پس از جوشیدن مواد گلاب را نیز بیفزایید و 20 دقیقه مجددا مواد را هم بزنید تا جایکه مواد کشدار،غلیظ و سفت شود.
سپس مواد را بشکل یک توپ در وسط قابلمه جمع کنید. در کاسه ای بزرگ آب و یخ ریز دانه ای اما تعداد زیاد بریزید و جلو پنجره چرخ گوشت قرار دهید(جایکه گوشت فرم گرفته و چرخ شده از آن بیرون میآید) و چرخ گوشت را روشن کنید
و مایع در قابلمه را درون صفحه قیفی (گوشت خرد شده را درون آن میریزید) بریزید و کاسه یخ را جلو پنجره چرخ قرار دهید تا رشته های فالوده در کاسه یخ بریزید و آرام با دستکش رشته ها را در یخ زیر و رو کنید.
در آخر کمی یخ دانه ای کوچک و گلاب و شربت آبلیمو (آبلیمو و شکر و آب را با هم مخلوط کنید) به آن اضافه کنید و با لیمو ترش فالوده را تزئین کنید و نوش جان کنید.
می پاتوق : فال روزانه روز تولد برای متولدین تمام ماه های سال ، در ادامه فال خود را مطالعه نمایید
شما امروز به دنبال این هستید که حرف خود را به کرسی بنشانید به خاطر اینکه ممکن است در آغاز به طور جدی به مطلب خود کاملا مسلط باشید ولی قبل از اینکه شروع بکار کنید دیگران را فراری میدهید. سپس، همچنانکه سخت کار میکنید تا شکست خود را جبران کنید، بسیار آسان گیر و بیقید جلوه میکنید که انگار برای نخستین بار موضوع را مطرح میکنید. حتی اگر احساس میکنید تحت فشار هستید و بوسیله عطارد حقه باز به جلو رانده میشوید، میتوانید موثر باشید؛ پس باید از وقت خود خوب استفاده کرده و قبل از اینکه شروع به صحبت کنید درباره آنچه میخواهید بگویید خوب بیندیشید.
امروز واقعا برای تان آسان نیست که در رابطه با گذشته با دیگران صحبت کنید. بعضی اوقات، شرایط آنقدر تغییر میکنند که شما احساس ناامنی میکنید، و حتی اگر بتوانید شهامت این را پیدا کنید تا بحث ناتمامی را دوباره شروع کنید، بسرعت مجبور میشوید که برنامه ریزی خود را رها کنید. به قضاوت زودهنگام خود اطمینان نکنید، شاید زمان بیشتر چیزی است که شما نیاز دارید تا فرصتهای بوجود آمده را خوب بررسی کرده وآنها را از دست ندهید.
شاید امروز به دنبال این باشید که با یکی از بهترین دوستان تان برنامه ای برای تفریح و خوش گذرانی بریزید. شما آماده داشتن اوقات خوش هستید و آنقدر عاقلید که برای دست زدن به یک ماجراجویی کوچک و لذت بخش آنقدر از راه تان منحرف شوید که به کارتان لطمه ای وارد نکند. البته که باید خودتان در این زمینه کار صورت دهید، اما بخشی از خوشی و شادی از بودن با دیگران امکان پذیر میشود، پس ارتباطات خود را گسترش دهید و مهمانی را آغاز کنید!
یک صبح با تنبلی برای تان ایده آل به نظر میرسد و ممکن است حتی بدنبال استراحت در تمام روز باشید. اما شرایط به شما اجازه نمیدهند تا ان اوقاتی را که آرزویش را دارید داشته باشید. آنقدر کاردر لیست روزانه تان وجود دارد که باعث میشود شما از فکر در خانه ماندن و استراحت منصرف شوید. خوشبختانه، زمانیکه از مفید و موثر بودن دست بکشید، قادر خواهید بود که حتی زمانیکه کارتان را انجام میدهید تفریح کنید.
شما میتوانید به خودتان خوش بگذرانید حتی اگر امروز انرژی برای این کار نداشته باشید. اگر تا کنون در رابطه با بیان یک موضوع دشوار خانوادگی در کشمکش بودید، ممکن است در نهایت راهی بیابید که امروز این کار را بکنید. رویکرد خوش بینانه و جدید شما به زندگی مانند خورشیدی است که امروز دنیا را برای تان روشن تر و جالب تر میکند. در رابطه با استرس ها و فشارهای کاری آینده نگران نباشید؛ سعی کنید روحیه خوب خود را حفظ کنید!
با وجود اینکه ممکن است بخواهید که روی وظایف خاصی که لازم است آنها را همین امروز به پایان برسانید متمرکز بمانید، اما از اقبال بد شما همچنانکه از روز میگذرد شما گیج و پریشان میشوید. ممکن است دیگران حتی به شما توجه هم نکنند که از راه خود منحرف شده اید به خاطر اینکه شما به روشنی علاقه تان را به سیر و سفر در غباری از بهره وری و کارایی پنهان کرده اید. با این حال، شما میدانید که قابلیت انجام دادن کارها و از بین بردن یاس و ناامیدی را دارید!
اکنون زمان آن است که گام های خود را در زندگی آهسته کنید. به جای نگران بودن درباره اینکه چگونه به چیزهایی که نیاز دارید برسید، مطمئن شوید که کاری که امروز انجام داده اید آن طور که به نظر میرسد مهم و حیاتی بوده است. شکی نیست که کارهای زیادی برای انجام دادن دارید، اما برنامه ریزی کردن برای آینده و استراحت ممکن است اکنون مهمتر از این است که خودتان را خسته کنید. انرژی خود را برای زمانی ذخیره کنید که واقعا به آن نیاز پیدا میکنید.
بازگشت ماه به نشان شما امروز میتواند امروز شما را پریشان کند همچنانکه شما را با پیغامهای عاطفی مختلفی در برمیگیرد که میتواند کاملا با هم در تضاد باشد. در مقابل وسوسههایی که شما را غرق خود کرده اند ایستادگی کنید؛ در عوض تنها از تغییرات خلقی خود و تجربیاتی که از آنها بدست میآورید لذت ببرید. اگرتاکنون با شیطنت و بدجنسی در مقابل تمایلات خود ایستاده بودید، اکنون زمان آن است که بدنبال آنها بروید. شما هنوز قادرید که زمانیکه دیگران به شما تکیه میکنند مسئولیت شان را بر عهده بگیرید.
پوسته محافظ شما شکسته است و ممکن است آن جور که دوست دارید احساس آرامش و امنیت نکنید. ممکن است بدلیل بعضی مشکلات پیش بینی نشده مجبور شوید برنامه ریزی تان را تغییر دهید. شاید امروز چیزی یاد بگیرید که برای همیشه روشی که خودتان را در دنیا میدیدید تغییر دهد. مهم نیست امروز چه اتفاقی میافتد؛ شما خواستار این هستید که مسیر خود را که تغییر یافته بدرستی درک کنید. به خودتان اجازه دهید مسیرهای جدیدی که سر راه شما بوجود میآیند را تجربه کنید.
شما امروز آنقدر بر خود مسلط هستید که فکری را که در رابطه با عزیزی دارید قبول کرده و به خود بقبولانید که این مرحله در حال پایان است. اکنون زمان خوبی برای پیشرفت نیست، اما آنقدر زود هم نیست که پیش خود تصور کنید آنچه که از یک باور یا عادت قدیمیایجاد شده است قابل تغییر نیست. قدرت تصور شما آنقدر قوی است که شما را قادر میسازد تا یک رویا و خیال را به واقعیت تبدیل کنید،حتی اگر چند روزی طول بکشد.
ممکن است شما واقعا قادر باشید که یک تغییر ناگهانی را که امروز اتفاق میافتد پیش بینی کنید و در این زمان است که مقاومت در برابر یک تغییر غیر قابل اجتناب را رها میکنید. اگر اخیرا ترس از شکست داشته اید، بدانید که ممکن است آنها شما را از دیدن جنبههای مثبت اتفاقات روزمره و کاری بازمیدارند. اما این نیروی خوبی است برای سیر در ناشناختهها و راهی که شما بدان وسیله آینده خود را تصور میکنید تاثیر زیادی بر خلاقیت شما دارد.
شما از بی هدفی و تنبلی در روزهای تعطیل لذت میبرید،اما امروز روزی کاملا متفاوت است چرا که شما مسئولیت اجتماعیای دارید که باید به پا خیزید و رهبری گروهی را بر عهده بگیرید. خواه شما نقشی در جامعه داشته باشید یا کلیسا، یا خانواده، دیگران به شما به عنوان فردی خلاق و مدبر مینگرند. آنها را ناامید نکنید؛ تمرکز خود را بر عالی ترین خوبیها جمع کنید،و به جای اینکه نگران باشید که ممکن است روش تان اشتباه باشد، به این بندیشید که ممکن است این بهترین هدیه ای باشد که شما به دیگری میدهید.
نمکستان » برای این پست آموزش طرز تهیه کتلت هویج را آماده کرده ایم برای مشاهده دستور آشپزی ، این پست را دنبال کنید
گوشت چرخ کرده بدون چربی : ۳۵۰ گرم
هویج : ۱۰ عدد متوسط
پیاز رنده شده : ۱ عدد
آرد نخودچی : ۱ قاشق غذاخوری
نمک و زرد چوبه : به میزان لازم
فلفل قرمز و سیاه : به میزان لازم
روغن مخصوص سرخ : برای سرخ کردن
هویج را ریز رنده کنید و با بقیه مواد مخلوط و خوب ورز دهید و شکل داده در روغن سرخ کنید .اگر هویج در ضمن رنده شدن آب انداخت برای اینکه کتلت وا نرود کمی از آب
آنرا بگیرید.
منبع : ashpazierangin.net
نمکستان » برای این پست آموزش طرز تهیه چلو گوشت سمنانی را آماده کرده ایم برای مشاهده دستور آشپزی ، این پست را دنبال کنید
گردن گوسفند :♦: ۱ عدد
پیاز خرد شده :♦: ۲ عدد متوسط
رب گوجه فرنگی :♦: ۱ قاشق غذاخوری
ادویه ( دارچین و نمک و زعفران ) :♦: مقداری
روغن :♦: برای سرخ کردن
پیاز را خرد کرده و سرخ می کنیم . گردن گوسفند را داخل پیاز سرخ می کنیم بعد از کمی تفت دادن رب گوجه فرنگی را به مواد اضافه می کنیم و سرخ می کنیم .
زعفران آب شده و نمک را به مواد اضافه می کنیم. آب داخل مواد می ریزیم بعد از پخت گوشت مقداری دارچین به مواد اضافه می کنیم به مدت ۱۰ دقیقه می گذاریم با دارچین بپزد .
این غذا با برنج سرو می شود .سمنانیها از دست گوسفند برای چلو گوشت استفاده می کنند آنها در ابتدا برنج را جوشانده و کمی خام برمیدارند
سپس گوشت را ادویه زده و بصورت خام لای برنج دم کرده و حدود دوساعت با شعله کم دم میکنند. گوشت داخل برنج با بخار برنج کاملاً میپزد و آب درون گوشت به ته دیگ رفته مجدداً بخار میگردد
تا زمانیکه گوشت کاملاً بپزد. در تهیه چلو گوشت بجای گوشت میتوان از مرغ یا جوجه با زعفران و کره نیز استفاده نمود.
چلو گوشت یکی از غذاهای بسیار پرطرفدار و لذیذ است که به راحتی می توایند آن را در منزل بپزید. قصد داریم در این مقاله طرز تهیه چلو گوشت مجلسی با طعمی بی نظیر و عالی را آموزش دهیم که می تواند غذای اصلی مهمانی شما باشد.
گردن گوسفند :♦: یک عدد
رب گوجه فرنگی :♦: یک قاشق سوپ خوری
پیاز :♦: دو عدد
ادویه :♦: به مقدار دلخواه
روغن برای سرخ کردن :♦: به میزان کافی
پیاز ها را بعد از پوست گرفتن خرد نمایید و با کمی روغن داخل قابمه مناسب بریزید و کمی تفت دهید، سپس گوشت را اضافه نمایید و دوباره تفت دهید.
رب گوجه فرنگی را نیز اضافه نموده و گوشت ها را سرخ نمایید، در این مرحله از پخت چلو گوشت زعفران آب کرده را اضافه نمایید و سپس نمک را به اندازه دلخواه و مناسب به آن اضافه نمایید.
کمی آب داخل قابلمه ریخته صبر کنید تا گوشت ها کامل بپزند. توجه داشته باشید که چلو گوشت نیاز به ادویه دیگری ندارد و علاوه بر نمک که در مراحل اولیه اضافه نمودیم،
به مقدار دارچین برای طعم بهتر غذا احتیاج داریم که بهتر است آن را ده دقیقه قبل از سرو غذا اضافه نمایید،
بعد از گذشت این زمان شعله گاز را خاموش نمایید و چلو گوشت را در ظرف مناسب کشیده و سرو نمایید.
با طرز تهیه چلو گوشت مجلسی و خوش طعم آشنا شدید، اما باید توجه داشته باشید که بهتر است برای نتیجه گیری بهتر به چند نکته مهم و کاربردی توجه نمایید.
این غذا همراه با پلو سرو می شود و می توانید آن را با پلو ساده و سفید و یا باقالی پلو نوش جان فرمایید.
ادویه مخصوص چلو گوشت دارچین، نمک و زعفران است که بهتر است آنها را به اندازه دلخواه استفاده نمایید.
احتیاجی نیست این غذا خیلی آبدار باشد، در صورت تمایل در مرحله آخر شعله را زیاد نموده تا آب آن گرفته شود.
در برخی از مناطق کشور به جای گردن از دست گوسفند استفاده می شود که طعم دلچسبی نیز به غذا می بخشد.
در صورت تمایل می توانید گوشت های پخته شده را لابلای برنج در حال دم کشیدن قرار دهید و سپس با هم سرو نمایید.
نمکستان » برای این پست آموزش طرز تهیه رولت گوشت خمیری را آماده کرده ایم برای مشاهده دستور آشپزی ، این پست را دنبال کنید
آرد سفید : دو و نیم پیمانه
بکینگ پودر : ١ ق غ
خمیر مایه : ١ ق غ
ماست : نصف پیمانه
شیر : نصف پیمانه
روغن مایع : یک چهارم پیمانه
نمک : نصف ق چ
شکر : ١ ق غ
مایه گوشتی پیراشکی شامل گوشت چرخ کرده سرخ شده با پیاز داغ فراوان و رب و ادویه + هم حجم گوشت جعفری خرد شده + زرشک + گردو درشت خرد شده + تخم مرغ پخته
ماست، شیر و روغن رو با هم مخلوط کنید. خمیر مایه و شکر رو بپاشید روی مخلوط ماست. بعد از ٢ دقیقه آرد، بکینگ پودر و نمک رو با هم مخلوط کنید و الک کنید روی بقیه مواد. با دست به مدت تقریباً ١٠ دقیقه خوب ورز بدین تا خمیر یه دستی درست بشه. ممکنه یه کم چسبنده باشه ولی آرد بیشتری اضافه نکنید تا لطافتش رو از دست نده. روی خمیر رو بپوشونید و بذارید به مدت تقریباً یک ساعت یا تا وقتی که حجمش دو برابر شد استراحت کنه.خمیر رو مطابق شکل به شکل مستطیل باز کنید و مواد رو روش پهن کنید.کناره های خمیر رو باز هم مطابق شکل برش بزنید و یک در میان روی مواد داخلی برگردانید.رولت آماده را توی سینی فر منتقل کرده و به مدت حدود 20 دقیقه در فر با دمای 175 درجه بپزید تا رویش طلایی شود.بعد از پخت بگذارید تا کاملا خنک شود و بعد به ظرف سرو منتقل کرده برش بزنید.
منبع : drashpaz.persianblog.ir