کوکوی گل کلم یکی از کوکوهای خوشمزه ایرانی است که می توانید در هنگام تهیه کردن ترشی گل کلم مقداری کلم نگه دارید و با ان کوکو درست کنید. در ادامه با آموزش طرز تهیه کوکو گل کلم با ما همراه باشید.
گل کلم ↔ ۵۰۰ گرم
جعفری ↔ ۲۰۰ گرم
تخم مرغ ↔ ۳ عدد
آرد سوخاری ↔ ۲ قاشق غذاخوری
سرکه ↔ ۱ قاشق غذاخوری
زردچوبه ↔ به میزان لازم
فلفل سیاه ↔ به میزان لازم
نمک ↔ به میزان لازم
پس از تمیر کردن گل کلم آنرا به قطعات بزرگ تقسیم می کنیم و به همراه مقداری آب در قابلمه ای قرار می دهیم تا کمی پخته شود. سرکه را هم در آب می ریزیم تا بوی گل کلم را بگیرد. پس از 15 دقیقه گل کلم را آبکشی می کنیم.
پس از آبکشی گل کلم را به صورت ریز خرد می کنی و داخل یک کاسه می ریزیم. جعفری را خرد می کنیم و به گل کلم اضافه می کنیم. تخم مرغ ها جدا به همراه نمک ، فلفل و زردچوبه خول مخلوط می کنیم سپس آرد را به تخم مرغ اضافه می کنیم.
حالا تخم مرغ را به گل کلم اضافه می کنیم و پس از مخلوط کردن مواد نوبت سرخ کردن آن می شود. در یک تابه مناسب روغن می ریزیم و مایه کوکو را به صورت یکجا داخل تابه می ریزیم تا سرخ شود. وقتی یک سمتش سرخ شد آنرا بر می گردانیم تا سمت دیگرش نیز سرخ شود.