آموزش تهیه دسر و دستور تهیه کمپوت سیب خوشمزه در منزل
سیب :•: یک عدد
شکر یا عسل :•: 2 قاشق غذاخوری
آموزش تهیه دسر و دستور تهیه کمپوت سیب خوشمزه در منزل
ابتدا سیب را بشورید و پوست آن را با چاقو بگیرید و از وسط برش دهید و مجددا آن دو نصف سیب را نیز برش دهید و هسته های آن را جدا کنید و یا میتوانید سیب ها را ریز تر خرد کنید.
سپس در کف ظرف مورد نظرتان سیب ها را بچینید و شکر را روی سیبها بپاشید(اگر تمایل دارید خیلی شیرین باشد میتوانید از شکر بیشتری استفاده کنید و یا شکر را حذف کنید و از عسل استفاده کنید که سالم تر است و بیشتر ریختنش مشکلی ایجاد نمیکند)
تا عصاره سیب و شربت در یکدیگر جذب شوند و تمام تکه سیبها مزه دار شود.میتوانید از پودر زنجبیل یا وانیل نیز برای بهتر شدن مزه کمپوت اسفاده کنید.
ظرف را در مایکروویو به مدت 4 دقیقه بگذارید و در اواسط پخت آنها را برگردانید و زیر و رو کنید تا کاملا پخته شوند.
شما میتوانید در قابلمه نیز این کار را انجام به این صورت که سیبهای خرد شده را در کف یک قابلمه کوچک بچینید و شکر(به دلیل ریختن آب در این روش شکر باید دو برابر آنچه اشاره کردم باشد) را روی آن بپاشید
و شعله را ملایم کنید و 1/4لیوان آب بریزید و بگذارید تا 15دقیقه بجوشد سپس سری به قابلمه بزنید اگر سیبها نیمه پخته شده بودند و آب آن در در حال خشک شدن بود کمی آب به روی آن بریزید
و بگذارید کمی دیگر بماند تا کاملا پخته شود اگر کاملا پخته شده بود و آب آن کاملا تبخیر شده بود دسر کمپوت سیب شما آماده استفاده است.
آموزش تهیه دسر و دستور تهیه دسر توت فرنگی مجلسی و خوشمزه در منزل
تمشک یا توت فرنگی :•: 500 گرم
آب :•: 120 میلی
زغال اخته :•: 500 گرم
شکر :•: 100 گرم
خامه :•: 300 گرم
لیمو رنده شده :•: 3 عدد
ماست :•: 100 گرم
سفیده تخم مرغ :•: 4 عدد
آموزش تهیه دسر و دستور تهیه دسر توت فرنگی مجلسی و خوشمزه در منزل
برای تهیه دسر توت فرنگی ابتدا تمشک ها و زغال اخته ها را میشورید و در یک کاسه نسبتا بزرگ میریزید و با استفاده از یک چنگال خوب آنها را له کنید.
سپس در قابلمه ای تمشک و زغال اخته های له شده را بریزید و آب را به آن اضافه کنید و حرارت را ملایم کنید تا به مدت 5 دقیقه بجوش بیاید،سپس در کاسه ای خامه را با هم زن آنقدر هم بزنید تا نرم شود
تخم مرغ ها را یک به یک در پیاله ای بشکنید سپس سفیده آن را به خامه اضافه کنید و لیمو ، ماست ، شکر را نیز بیفزایید
و با هم زن مواد دسر را با هم مخلوط کنید و در یک ظرف بلوری یا شیشه ای بریزید و دسر توت فرنگی را با تمشک ، توت فرنگی آن را تزئین کنید و سرو کنید.
آموزش آشپزی و دستور تهیه کوکو سبزی مجلسی و خوشمزه
سبزی کوکو :•: 2 لیوان
تخم مرغ :•: 4 عدد
زرشک :•: یک قاشق غذاخوری
گردو :•: 4 قاشق غذاخوری
نمک ، فلفل ، زردچوبه :•: به میزان لازم
روغن حیوانی :•: 1 قاشق چایخوری
سبزی کوکو متشکل از گشنیز، ترخون، ریحان، تره، پیازچه، جعفری و شوید است.
آموزش آشپزی و دستور تهیه کوکو سبزی خوشمزه مجلسی
برای تهیه کوکو سبزی ساده ابتدا سبزی های معطرتان را پاک کنید و بشورید و و در آبکش قرار دهید تا آب آن کاملا خارج شود سپس روی تخته با چاقو سبزی ها را ریز و یک دست خرد کنید و یا در خرد کن آنها را بریزید تا خرد شود و در کاسه ای بریزید
سپس تخم مرغ ها را یک به یک در کاسه ای بشکنید و اگر سالم بودن به کاسه ای که سبزی کوکویی در آن است اضافه کنید و با همزن و یا یک چنگال خوب سبزی و تخم مرغ ها را هم بزنید بعد زرشک و گردوی خرد شده و نمک،فلفل،زردچوبه نیز به روی مواد بپاشیدو مجددا مواد را هم بزنید.
روغن مایع مخصوص سرخ کردن را در تابه بریزید(اگر تابه شما تفلون یا رژیمی است کمی روغن بریزید و مایع را در آن بریزید) و زیر شعله را کم کنید تا روغن داغ شود سپس به آرامی مایع کوکو را در تابه بریزید تا در تمام تابه پخش شود و با قاشق اگر نیاز بود مایع را صاف کنید و درب تابه را بگذارید
و زیر شعله را کم کنید تا بمرور مغز پخت شود و برشته شود سپس بعد از گذشت 5الی6دقیقه سری بزنید و کمی از کوکو را بلند کنید اگر برشته و سرخ شده بود با کفگیر به هر اندازه ای که تمایل دارید به کوکو برش دهید و آن را برگردانید تا طرف دیگر آن نیز برشته شود.
در آخر زمانی که طرف دیگر کوکو در حال سرخ شدن است شما میتوانید گوجه فرنگی و یا خیارشور ،ترب،فلفل،پیاز و یا لیمو، هر کدام را که در اختیار دارید بشورید و برش دهید برای تزئین روی کوکوی سبزی و با نان سنگک و دوغ تازه نوش جان کنید.
در کوکو سبزی از بکینگ پودر و جوش شیرین استفاده نکنید اگر خواستار غذایی سالم هستید زیرا بکینگ پودر در عملکرد معده و کبد و کلیه اختلال ایجاد میکند و باعث جذب آمونیک در خون میشود و جوش شیرین معده را تخریب میکند
و ما در انواع شیرینی ها و بیسکویت ها ناخودآگاه آنها را مصرف میکنیم پس بهتر است دیگر در غذاهای منزلمان از آنها صرف نظر کنیم. برای تزیین کوکو سبزی می توانیم از گوجه فرنگی و پیاز حلقه حلقه شده استفاده کنیم.
آموزش آشپزی و دستور تهیه کباب بناب مجلسی و خوشمزه
گوشت گوسفند پر چرب :•: یک کیلو گرم
پیاز :•: دو عدد
نمک و فلفل :•: به مقدار لازم
آموزش آشپزی و دستور تهیه کباب بناب مجلسی و خوشمزه
برای تهیه کباب بناب ابتدا پیازها را پوست بگیرید و بشورید و روی تخته آشپزخانه با چاقو هر کدام را نصف کنید و هر نصف پیاز را ابتدا عمودی برش دهید و سپس افقی.به این مدل برش زدن مدل نگینی میگویند.
پس از اینکه هر چهار تا نصف پیاز را نگینی خرد کردید با استفاده از یک ساطور(اگر در دسترس دارید)یا یک چاقو تیز پیاز ها را ساطوری کنید البته دقت داشته باشید که نباید به حدی ساطوری شود که آب پیازها در بیاید به دلیل اینکه اگر قصد داشتیم بسیار ریز شود از رنده استفاده میکردیم .
ما میخواهیم پیاز نه ریز ریز شود ونه درشت که در لابلای کباب زمخت احساس شود.تفاوت اصلی این نوع کباب با کباب کوبیده همین نحوه ساطوری کردن پیاز است.
پس از ساطوری کردن پیاز یک کیلو گوشت گوسفندی را دو بار با چرخ گوشت چرخ کنید و در کاسه ای بزرگ بریزید و کم کم پیاز را به گوشت اضافه کنید و نمک و فلفل سیاه را روی گوشت بپاشید دقت داشته باشید زیاد از حد نمک نریزید.
دستانتان را تمیز بشورید و گوشت و پیاز را ورز دهید تا خوب پیاز به خورد گوشت برود و با گوشت کاملا آمیخته شود وقتی که مواد با هم انسجام پیدا کردند و گوشتها از هم جدا نمیشد روی کاسه یک سلفن یا پلاستیک بکشید و به مدت 1تا2 ساعت اجازه دهید تا گوشت استراحت کنید(نیاز به اینکه در یخچال بگذارید نیست)
پس از گذشت استراحت گوشت سلفن رو از روی کاسه بردارید و سیخ ها را در جلو دستتان بگذارید و یک کاسه آب گرم را نیز کنار دستتان بگذارید و ابتدا دست راستتان را در آب گرم بزنید و اندازه یک کوفته از گوشت را بردارید و در دستتان به گوشت حالت بدید و سیخ را در دست چپ نگه دارید .
به دو شکل میتوانید کباب را سیخ کنید یکی اینکه از بقل وارد سیخ کنید و یا اینکه گوشت را وارد سیخ کنید که این روش بنظر راحت می آید و خیلی خوب گوشت در سیخ میماند.
البته هنگام فرو کردن گوشت در سیخ ممکن است کمی گوشت در نوک سیخ بماند با دست گوشتهای مانده را به سمت پایین بکشید زیرا هنگامی که بخواهیدکباب را از سیخ در بیاورید دچار مشکل خواهید شد و ممکن است کباب خرد شود و بریزید.
آرام آرام گوشت را در سیخ پخش و پهن کنید تا یک دست شود. در آخر با انگشت اشاره و انگشت کناریش با فاصله شیارهایی در گوشت ایجاد کنید ،ممکن است سیخ در بین شیارهای ایجاد شده مشخص شود هیچ اشکالی ندارد با حرارتی که در آتش است این نقاط به یکدیگر میچسبند.
ابتدا منقل را آماده میکنید. باید آتش شما در ابتدا که سیخ ها رو روی اون قرار دهید در بالاترین درجه حرارت باشد و زغال ها را بصورت مساوی در منقل پخش کنید وپس از یک الی دو دقیقه که سیخ ها رو روی آتش میگذارید باید تغییر رنگ داده باشد و کرم رنگ شود و کبابها رو برمیگردانید تا طرف دیگر نیز کرم رنگ شود.
هر چند دقیقه یکبار یکی از سیخ ها را ببینید که کباب ها نسوزد اگر کباب شده بود سیخ را برگردانید تا طرف دیگر نیز کباب شود با چاقو میتوانید از انتهای کباب کمی ببرید و بخورید تا متوجه شوید که کباب کاملا پخته شده یا نه.
به دلیل پیازی که در کباب بناب استفاده شده است ممکن است کمی آب پیاز در بیاید نگران نباشید زیرا این مورد باعث میشود که طعم کباب بهتر شود.
پس از پخت ، کبابها را در وسط نان بگذارید و از سیخ ها خارج کنید و مانند دیگر کباب های معروف مثل کباب کوبیده یا جوجه کباب با نان سنگک و ریحان و یا گوجه کبابی و پلو این کباب سالم را نوش جانتان کنید.
آموزش تهیه دسر و دستور تهیه کاپوچینو خوشمزه در منزل
تخم مرغ :•: 2 عدد
شیر پاستوریزه :•: 215 گرم
قهوه ی فوری (نسکافه) :•: 5 قاشق مرباخوری
شکر :•: 2 قاشق غذاخوری
پودر ژلاتین :•: 2 قاشق مرباخوری
خامه پاستوریزه :•: 4 قاشق غذاخوری
پودر کاکائو یا دارچین :•: به مقدار لازم
آموزش تهیه دسر و دستور تهیه کاپوچینو خوشمزه در منزل
برای تهیه دسر کاپوچینو ابتدا زرده یک عدد از تخم مرغ ها را از سفیده آن جدا کنید و زرده را در کاسه ای بزرگ بریزید و سفیده را در کناری بگذارید سپس تخم مرغ دیگر را بشکنید و در زرده اضافه کنید و هم بزنید
آنگاه شیر را بیفزایید و سپس قهوه و در آخر شکر را به روی مواد بپاشید و با همزن خوب هم بزنید ودر قابلمه ای مایع را بریزید و روی شعله بگذارید و با حرارت ملایم مرتب آن را هم بزنید
تا بمرور زمان داغ شود.ما قصد نداریم مایع بجوش بیاید پس مرتبا آن را هم میزنیم تا بدون جوشیدن ،پس از داغ شدن غلیظ شود.
پس از غلیظ شدن مایع ظرف را از روی شعله بردارید و پودر ژلاتین را به مایع اضافه کنید و مرتبا هم بزنید تا ژلاتین در مایع کاملا حل شود،سپس مایع را در چند عدد فنجان یا سه عدد بستنی خوری یا قالب بریزید
و اجازه دهید تا در بیرون از یخچال،فضایی که خنک باشد خودش را بگیرد. آن سفیده تخم مرغ را که در کناری گذاشته بودید را بیاورید و با همزن خوب هم بزنید تا غلیظ و سفت شود سپس خامه را به آن اضافه کنید
و مجددا با همزن خوب هم بزنید تا فرم بگیرد و روی دسر کاپوچینو بریزید و با دارچین یا پودر کاکائو یا شکلات تزئین کنید و نوش جان کنید.