نمکستان » برای این پست آموزش طرز تهیه باقالی پلو با ماهیچه را آماده کرده ایم برای مشاهده دستور آشپزی ، این پست را دنبال کنید
برنج ایرانی : 1000گرم
ماهیچه گوسفندی : 500 گرم
شوید خشک : 300 گرم
باقلا سبز ایرانی : 400 گرم
پیاز سرخ شده (متوسط) : یک عدد
زعفران : یک قاشق چای خوری
روغن هسته انگور(روغن مایع) : یک فنجان
نمک و فلفل : به مقدار دلخواه
چربی های ماهیچه را از آن جدا کنید کاملا تمیز شود.ماهیچه ها را به همراه پیاز سرخ شده و نمک و فلفل و روغن در حرارت خیلی کم به مدت ۴۵ دقیقه تا یک ساعت بپزید. شویدها را به مدت ۱۰ الی ۱۵ دقیقه در آب خیس کنید. برنج را مطابق دستور غذای پلو بپزید. دو دقیقه قبل از اینکه برنج را آبکش کنید باقالی ها را به آن اضافه کنید. برنج و باقالی را به آرامی آبکش کنید. ¼ پیمانه آب و روغن را در قابلمه بریزید و حرارت دهید. در همین حین برنج و باقالی و شوید را در داخل قابلمه بریزید . پس از چند دقیقه روی در قابلمه را با دمکنی و یا دو لایه دستمال حوله ای بپوشانید. زعفران را با یک قاشق غذاخوری آب داغ مخلوط کنید. با ۶ قاشق برنج در ظرف جداگانه مخلوط کنید. برنج را در ظرف بریزید و برنج آغشته به زعفران را به روی آن اضافه کنید.
منبع : iranchef.com
نمکستان » برای این پست آموزش طرز تهیه مطبل لبنانی را آماده کرده ایم برای مشاهده دستور آشپزی ، این پست را دنبال کنید
بادمجان : یک کیلوگرم
ارده : سه قاشق سوپخوری
آب لیموترش و روغن زیتون : از هر کدام نصف پیمانه
پودر فلفل قرمز و نمک : به میزان لازم
بادنجان را کباب کرده پوست آنها را گرفته و بکوبید یا در مخلوطکن بریزید.ارده و آب لیموترش را به بادنجان اضافه کرده و کمی نمک بزنید دو قاشق روغن هم افزوده و مخلوط کنید. مواد را داخل ظرف ریخته وسط آن را گود کنید بقیه روغن زیتون را در گودی بریزید. روی مطبل را میتوانید پودر فلفل قرمز و مقداری جعفری خردشده بپاشید و میل کنید.
منبع :akairan
نمکستان » برای این پست آموزش طرز تهیه چلو ایتالیایی را آماده کرده ایم برای مشاهده دستور آشپزی ، این پست را دنبال کنید
برنج : 500 گرم
پنیر پارمیسان : 100 گرم
نمک : به اندازه کافی
سس ایتالیائی : 100 گرم
سیر : 2 لپه
برگ مریم گلی : چند برگ
نخست برنج را در آب مخلوط کرده به نمک مدت ربع ساعت بجوشانید و سپس از چلو صافی گذرانده رویش آب سرد بریزید چلو را مجددا روی آتش گذاشته و پنیر را رنده کنید ، همینکه چلو حاضر گردید ، سس نامبرده زیر را رویش بریزید صد گرم کره را در قابلمه ریخته و قدری سیر خرد شده و چند برگ مریم گلی مخلوطش کرده و سرخ کنید ، همینکه قطعات سیر برنگ طلائی در آمد ، مخلوط را گرما گرم روی چلو بریزید و به سر میز ببرید.
نمکستان » برای این پست آموزش طرز تهیه پاستای نواری را آماده کرده ایم برای مشاهده دستور آشپزی ، این پست را دنبال کنید
گوشت چرخکرده : ۴۵۰ گرم
پیاز بزرگ : یک عدد
سیر (لهشده یا رندهشده) : یک حبه
جعفری تازه (خردشده) : ۵۰ گرم یا یک پیمانه
تخممرغ (سفیده و زرده آن با هم مخلوط شود) : یک عدد
روغن زیتون : ۲ قاشق سوپخوری
پنیر پارمسان رنده شده :۶۰ میلیلیتر یا ۴ قاشق سوپخوری
تالیاتلی یا هر نوع پاستای دیگر آبکششده : ۲ پیمانه
خمیر تازه داخل نان فانتزی : یک پیمانه
نمک و فلفل : به مقدار لازم
گوشت چرخکرده، سیر، پیاز، جعفری خرد شده، خمیر نان و نمک و فلفل را با هم مخلوط کرده و با دست خوب ورز دهید. سپس تخممرغ زدهشده را به آن اضافه کرده و دوباره مخلوط کنید.با این میزان مواد، ۲۰ عدد کوفتهریزه آماده میشود. پس از اینکه مخلوط گوشتی را به صورت کوفته درآوردید، روغن زیتون را داخل تابهای ریخته و روی شعله اجاق گاز قرار دهید تا کمی داغ شود، سپس کوفتهریزهها را در روغن تفت داده و بپزید. کوفتهها را حین سرخ شدن، مرتب همبزنید تا همه جای آنها کاملا سرخ شود و بعد آنها را به ظرف مخصوص فر منتقل کنید.برای آماده کردن سس کافی است همه مواد مورد نیاز برای آن را با هم مخلوط کرده و روی کوفتهریزهها بریزید. در ظرف را بگذارید و آن را داخل فر قرار دهید. فر را روی ۲۰۰ درجه سانتیگراد یا ۴۰۰ درجه فارنهایت یا شماره۶ قرار دهید. مدت زمان لازم برای پخت این خوراک یک ساعت است. پس از پایان پخت، پنیر را روی خوراک بریزید و همراه پاستای آبکششده سرو کنید.
منبع : mazeh.blogsky
نمکستان » برای این پست آموزش طرز تهیه اشترودل گوشت را آماده کرده ایم برای مشاهده دستور آشپزی ، این پست را دنبال کنید
گوشت چرخ کرده (مخلوط گوسفند و گوساله) : 500 گرم
قارچ : 500 گرم
پنیر موتزارلا : 250 گرم
کره یا مارگارین : 60 گرم
آرد گندم : 450 گرم
روغن مایع : 100 گرم
شیر : 125 میلیلیتر
پیاز : دو عدد متوسط
تخممرغ : یک تا دو عدد
رب گوجهفرنگی : یک قاشق سوپخوری
شکر : دو قاشق سوپخوری
نمک برای خمیر : یک قاشق چایخوری
مایهی خمیر : دو قاشق چایخوری
بهبوددهنده : یک قاشق چایخوری
نمک، فلفل سیاه : به میزان لازم
* ابتدا مایهی خمیر را با مقداری شیر ولرم و یک قاشق سوپخوری شکر مخلوط کنید و بگذارید عمل بیاید.
* روغن مایع و تخممرغ را با هم ترکیب نموده، بهبوددهنده را نیز بیفزایید.
* آرد را کم کم اضافه نمایید تا خمیر درست شود. خمیر را مقداری ورز بدهید، روی آن را به روغن مایع آغشته کنید و در ظرف قرار دهید؛ در ظرف را با دستمال حولهای بپوشانید تا حجم خمیر دو برابر شود.
* روی میز را آرد بپاشید. خمیر را با وردنه، به قطر نیم سانتیمتر باز کنید و به صورت مستطیل 10 در 20 درآورید.
* مواد گوشتی را آماده نمایید. پیاز رنده شده را به مدت 4 دقیقه تفت داده، گوشت چرخ کرده را به آن بیفزایید.
* بعد از آن که رنگ گوشت کاملاً تغییر کرد، قارچ، نمک و فلفل سیاه را اضافه کنید. سپس رب گوجه فرنگی را به آن بیفزایید و به مدت 5 دقیقه روی حرارت قرار دهید تا مواد پخته شوند.
* مواد را روی خمیر پهن کنید و سطح آن را با پنیر موتزارلا رنده شده بپوشانید. بعد روی مواد را با یک لایهی دیگر خمیر بپوشانید.
* در آخر روی خمیر دوم را با کارد چند چاک موازی دهید و روی آن را با روغن مایع یا کره چرب کنید.
* سپس به مدت 20 دقیقه در طبقهی وسط فر با حرارت 180 درجهی سانتیگراد تا 200 درجه و یا 400 درجهی فارنهایت قرار دهید.
* میتوانید به جای گوشت چرخ کرده از ماهی، مرغ و میگو نیز استفاده نمایید.
منبع : تبیان