آموزش تهیه ترشی و دستور تهیه ترشی هفت بیجار خوشمزه و مجلسی در منزل
بادمجان :•: 2 کیلو
فلفل قلمی تند :•: 2 عدد
ادویه ترشی :•: 1 قاشق غذاخوری
فلفل دلمه ای :•: 500 گرم
نعنا خشک :•: 1 قاشق غذاخوری
سیر :•: 1 بوته
گوجه فرنگی نارس :•: 300 گرم
آب غوره یا سرکه :•: 500 گرم
نمک :•: 1 قاشق غذاخوری
سبزی معطر :•: 250 گرم
آموزش تهیه ترشی و دستور تهیه ترشی هفت بیجار خوشمزه و مجلسی در منزل
برای تهیه ترشی هفت بیجار ابتدا بادمجانها را تمیز بشورید و اگر از پوستش احساس خوبی ندارید پوست آنها را بگیرید و بصورت خام ساطوری یا رنده کنید و در آبمیوه گیری بریزید تا آب آن کاملا در بیاید یا در تنظیفی بریزید و فشار دهید.
گوجه فرنگی های نارس را به صورت نگینی خرد کنید و سبزی ها را تمیز پاک کنید آب بکشید و بگذارید خشک شوند و در خرد کن ریز ریز خرد کنید تا ترشی هفت بیجار طعم مطلوب تری بگیرد.
فلفل های قلمی را یا چرخ کنید و یا خرد کنید و سیر را پوست بگیرید و رنده کنید و مواد را با هم مخلوط کنید و در ظرف مخصوص ترشی بریزید.
فلفل دلمه ای ها را اگر رنگی انتخاب کرده باشید بهتر است زیرا ترشی شما رنگ بهتری خواهد داشت. فلفل دلمه ای را یا خودتان ریز ریز خرد کنید یا در خرد کن بریزید تا ریز شود و با نعنا خشک و ادویه ترشی و نمک و سرکه یا آبغوره مخلوط کنید
و روی مواد داخل ظرف ترشی بریزید و در آن را محکم ببندید تا خراب نشود . ترشی هفت بیجار شما همین الان آماده استفاده است و می توانید در کنار غذاهای مثل آبگوشت استفاده نمایید و لذت ببرید.
در این نوع ترشی می توانید مواد بیشتری هم مناسب با ذائقه خود بریزید ، مثلا کیوی ، پرتقال و خیلی چیزهای دیگه در ترشی هفت بیجار می ریزند.
هفت بیجار نوعی ترشی است که مخلوطی است از گیاهان، میوه و سبزیهای خرد شدهٔ ترشی انداخته شده در سرکه. ترشی هفت بیجار در شمال ایران و گیلان درست میشود. یکی از سبزیجات استفاده شده در آن سیر است. این نوع ترشی از پرطرفدارترین نوع ترشی در ایران است.
می پاتوق : فال روزانه روز تولد برای متولدین تمام ماه های سال ، در ادامه فال خود را مطالعه نمایید
امروز ممکن است افرادی وجود داشته باشند که بخواهند به شما تکیه کنند، در حالیکه شاید شما توانایی کمک کردن به آنها را نداشته باشید. اما شما میتوانید برای فردی که دوستش دارید نقش حامی را ایفا کنید. شاید شما این قدرت را دارید که هممه چیز را به وضوح ببینید و این خصلت شما را تبدیل به فردی آیندهنگر کرده است.
هم اکنون اتفاقات بسیار مهمی در زندگی شما در حال وقوع است که اگر به آنها خیلی جدی توجه نکنید، فرصتهایتان را از دست خواهید داد. با وجود این اگر بتوانید گاهی اوقات از موضوعات بسیار بیاهمیت لذت ببرید، شما در دراز مدت بیشتر میتوانید سازنده باشید. کلید خوشبختی شما در متعادل بودن است.
شما نمیتوانید آرام بنشینید؛ اگر خوشی و لذت در نزدیکی شما باشد وسوسه میشوید که به هر طریقی که شده بهش برسید. امروز آروزهای شما غیر قابل انکارند. هرقدر بیشتر میل و رغبت نشان میدهید، آرزوهایتان نیز بزرگتر میشوند. وقتی به یکی از خواستههایتان میرسید، یک آرزوی دیگر دوباره در ذهن شما پرورانده میشود. اما فراموش نکنید که نباید رضایت را در دنیای بیرون از خودتان جستجو کنید. خودشناسی در متعادل کردن نیازهایتان بهتان کمک میکند.
اگر شما در طول روز آزادانه به خیال پردازی کردن در محیطی آرام بپردازید، ممکن است بعداً کمی احساس نگرانی داشته باشید. با وجود این زیر ساخت مسئولیتها و قرارهایتان باعث می شود که شما احساس جدیت بکنید، برای اینکه شما قصد ندارید که انرژی تان را با فکر کردن در مورد کارهایی که باید در آینده انجام دهید تلف کنید. با مسائل بدیهی و غیر قابل اجتناب مقابله نکنید. فقط طبق یک برنامه از پیش مشخص شده به جلو بروید و تا جایی که می توانید از زندگی لذت ببرید.
شما میتوانید تشخیص دهید که هفتهای بسیار پر تنش به پایان رسیده است، اما شما توانایی این را ندارید که تمام انرژیتان را یکباره تغییر جهت بدهید. اگر شما احساس دلواپسی میکنید، فقط این حقیقت که یک رابطه دوستانه بیشتر از آنچه که شما فکر کنید میتواند در معرض خطر باشد را قبول کنید. هرچقدر که شما تلاش کنید این پی آمد را کنترل کنید، بیشتر از هدفهایتان فاصله میگیرید. خودتان را کاملاً با مسائل عاطفی درگیر کنید، اما نسبت به امکاناتی که پیش رویتان قرار دارد هوشیار باشید.
امروز می تواند برای شما روزی باشد که تغییرات عاطفی ای که سالهای گذشته برایتان رخ داده دوباره یاد آوری شود. حتی اگر در مراحل پیشرفتی تکاملی تغییر قطعی ایجاد شد، مثل زمانی که کرم به پروانه می شود، این دگردیسی هنوز هم کامل نیست. در حالیکه کارهایی را قبلاً متوقف کرده بودید دوباره شروع می کنید، از خاطرات خود بهره بگیرید تا این پیشرفت تدریجی را در زمان حال زنده نگه دارید.
توجه کردن به کار و وظایف کاری اکنون برای شما از اهیمت ویژهای برخوردار است، اما اگر امروز شما فکر کنید که کسی به کمک احتیاج دارد، نمیتوانید بهش جواب رد بدهید. ممکن است شما بتوانید با باریکبینی خود بر این مشکل چیره شوید. البته کمک کردن به فردی که نیاز به کمک دارد کار اشتباهی نیست، اما اکنون قبول کردن محدودیتهایتان باعث میشود که این فرد ناامید نشود.
شما در موقعیتی قرار گرفته اید که به تفریحات و شادی بیشتری احتیاج دارید و امرزو باید تصمیم بگیرید از کارهایی که در سابق انجام میدادید دوری کنید و کارهای جدیدی را آغاز کنید. شما در حقیقت میدانید که باید چه کارهایی را انجام دهید اما از انجام آنها واهمه دارید اما باید زندگی جدیدی را شروع کنید و امروز این جرات و شهامت را در خود زنده سازید. زیرا اگر این جرات را در خود بیدار نسازید، سلامتی شما با مشکل جدی مواجه خواهد شد . اگر این کار را انجام دهید تغییر ژرفی در ندگیتان حاصل میشود.
امرور قبل از بررسی کردن فرضیههای خود زود و با عجله تصمیمگیری نکنید. شما درگیر خیالات خود هستید، اما اگر زمان بیشتری را به صحبت کردن با دیگران اختصاص دهید، میتوانید ایدههای خود را با وارد شدن به بحثهای شگفتی که از نظر تنوع موضوع بسیار گیرا میباشند، ارتقا بدهید. به یاد داشته باشید که ممکن است اطلاعات مهم با صدای خیلی بلند بیان نشوند.
شاید نیاز داشته باشید که به شکستهایی که در شرایط فعلی زندگیتان پیش آمده رسیدگی کنید. مشکل مهمینیست فقط یک بررسی در مورد واقعیتهاست تا مطمئن شوید که امیدهای واهی ای درمورد خانه و خانوادهتان درسر نمیپرورانید. شما میخواهید که ثبات از دست رفتهتان را به دست آورید و نمیخواهید که استقلال خود را از دست بدهید. خوشبختانه، شما میتوانید به هر دوی آن برسید اما باید یک مذاکره جدی در مورد آن داشته باشید.
امروز دوستانتان، شما را به خاطر کاری که هرگز قبلاً آن را انجام نداده اید تشویق خواهند کرد.خوشبختانه، این که شما میخواهید آنها را همراهی کنید روز بسیار خوشی را برای شما بوجود میآورد.اما از بد شانسی، شما شیفته ی کاری میشوید که دارید انجام میدهید که باعث میشود مسوولیتهای خود را فراموش کنید.اکنون یک وقت خوب لازم است تا شما برگردید و کارهای ناتمام خود را تکمیل کنید.
دیگران احساسات شما و خودشان را به آن اندازه که شما جدی میگیرید، جدی نمیگیرند. اگر که شما بخواهید به آنها بگویید که روششان اشتباه است بیشتر از شما فاصله میگیرند. سعی نکنید که با مجبور کردن دیگران به همفکری با شما آنها را زیر نظر بگیرید. قبول کردن تفاوتهای انسانها جهان متفاوتی برای شما به وجود میآورد.
نمکستان » برای این پست آموزش طرز تهیه خورش فسنجان را آماده کرده ایم برای مشاهده دستور آشپزی ، این پست را دنبال کنید
پودر فندق :۳۰۰گرم
پیاز متوسط : ۱عدد
رب انار : ۴۰۰گرم
ران مرغ : به مقدار دلخواه
نمک : مقداری
فندقها رو در ماهی تابه میریزیم بعد میذاریم روی حرارت ملایم تفت بخوره البته مدام هم میزنیم بعد بین پارچه و یا حوله تمیزی میریزیم و با کف دست ساییده تا پوست فندقها جدا بشه.بعد هم آسیاب میکنیم به همراه پیاز. فندق آسیاب شده رو میذاریم روی حرارت به اندازه ۱ قاشق روغن مایع هم میریزیم و با مقدار کمی زردچوبه و نمک تفت میدیم.
حالا مقداری آب سرد اضافه میکنیم حرارت رو زیاد میکنیم تا آب جوش بیاد بعد هم حرارت رو خیلی کم میکنیم تا جا بیفته و خوب روغن بیاندازه .بعد از یکساعت که تقریبا یک مقدار هم رنگش تغییر کرده رب انار رو اضافه میکنیم.
.و در مرحله آخر که دیگه خورش هم خوب جا افتاده مرغ پخته شده رو اضافه و بعد از ۴۵دقیقه از روی حرارت برمیداریم. .برای پخت مرغ :مرغ رو در مقداری روغن ، زردچوبه و نمک با حرارت کم یه مقدارتفت میدیم بعد فلفل دلمه ای ، هویج و مقداری آب اضافه میکنیم حالا اجازه میدیم تا مرغ بپزه بعد به فسنجون جا افتاده اضافه میکنیم.
این هم از غلظت خورشتمون البته غلظتش باز بستگی به خودتون داره .
۱.مقدار رب انار بستگی به غلظتش داره.
۲.در پایان پخت بعد از مزه کردن اگه بیش از اندازه ترش بود مقداری شکر اضافه کنید (بستگی به خودتون داره مقدار شکر چون سلیقه ایه).
۳.میتوانیم از فیله مرغ یا از تکه های مختلف مرغ استفاده کنیم.
۴. توی این خورشت مثل خورش فسنجون
با گردو اگه خواستید آب اضافه کنید، آب سرد اضافه کنید اینجوری به فندقها
شوک وارد میشه و باعث میشه که روغن درون بافتش، زودتر خارج بشه.
فندقها رو در ماهی تابه میریزیم بعد میذاریم روی حرارت ملایم تفت بخوره البته مدام هم میزنیم بعد بین پارچه و یا حوله تمیزی میریزیم
منبع : lazica
نمکستان » برای این پست آموزش طرز تهیه بنیه میگو با سس تارتار را آماده کرده ایم برای مشاهده دستور آشپزی ، این پست را دنبال کنید
میگو پاک شده : نیم کیلو
روغن مایع : به مقدار لازم
شیر : نصف پیمانه
تخم مرغ : 2 عدد
آرد سفید : نصف پیمانه
روغن مایع : 2 قاشق سوپ خوری
بکینگ پودر : 1 قاشق مربا خوری
نمک و فلفل : به مقدار لازم
سس مایونز : 1 پیمانه
خیارشور ریز خرد شده : 2 قاشق غذاخوری
ماست : 3 قاشق غذاخوری
پیاز خرد شده ریز : 1 قاشق غذاخوری
جعفری خرد شده : 1 قاشق غذاخوری
آبلیمو : نصف قاشق غذاخوری
ابتدا برای درست کردن خمیر بنیه بکینگ پودر را به همراه نمک و فلفل در داخل شیر حل می کنیم تخم مرغ ها را به آن اضافه می کنیم آرد و روغن را نیز اضافه می کنیم و حسابی هم می زنیم تا یکدست شود. سپس میگوها را به خمیر اضافه می کنیم و در روغن داغ سرخ می کنیم.برای درست کردن سس تارتار تمامی مواد را با هم مخلوط می کنیم و به همراه میگوی سرخ شده نوش جان می کنیم.
منبع:khoshaborang.blogfa
نمکستان » برای این پست آموزش طرز تهیه پنکیک موز و لیمو را آماده کرده ایم برای مشاهده دستور آشپزی ، این پست را دنبال کنید
پنکیک یا کرپ انواع بسیار متنوعی دارد که بسته به مواد آن می توان بعنوان صبحانه یا دسر سرو کرد. ماده اصلی همه آنها شیر، تخم مرغ و آرد می باشد که معمولا با عسل یا ماده ای شیرین سرو می شود. در ادامه مطلب با مواد لازم و طرز تهیه پنکیک موز و لیمو آشنا می شوید.
آرد سفید ساده : 1 پیمانه
تخم مرغ : 1 عدد، زده شده
شیر : 1 پیمانه
آب سرد : 4 قاشق غذاخوری
موز : 4 عدد
عسل ساده : 3 قاشق غذاخوری
آب لیموی تازه : 2 قاشق غذاخوری
مرحله 1 – آرد، شیر، تخم مرغ و آب سرد را با یکدیگر مخلوط کنید تا مایه ای یکدست و روان درست شود. سپس به مدت 10 تا 15 دقیقه در یخچال قرار دهید.
مرحله 2 – پوست موزها را گرفته و حلقه ای برش بزنید، سپس با عسل و لیمو مخلوط کنید.
مرحله 3 – تابه ای را به مقدار خیلی کم چرب کرده و یک ملاقه بزرگ از مایه را داخل آن ریخته و کمی پهن کنید. سپس اجازه دهید هر دو طرف آن کمی قهوه ای شود. مابقی مایه را به همین روش آماده کنید.
مرحله 4 – پنکیک های آماده شده را داخل ظرف مورد نظر بصورت نیم دایره یا چهار گوش قرار داده و مخلوط موز را بین آنها ریخته، با برش هایی از لیمو تزئین کرده و سپس سرو نمائید.
پنکیک را می توانید به مدت 3 ماه در فریزر نگهداری کنید، برای این منظور بین هر پنکیک را با کاغذ روغنی پوشانده و در انتها در نایلونی قرار داده و در فریزر قرار دهید.
منبع : tebyan-zn.ir