نمکستان » برای این پست آموزش طرز تهیه چلو ایتالیایی را آماده کرده ایم برای مشاهده دستور آشپزی ، این پست را دنبال کنید
برنج : 500 گرم
پنیر پارمیسان : 100 گرم
نمک : به اندازه کافی
سس ایتالیائی : 100 گرم
سیر : 2 لپه
برگ مریم گلی : چند برگ
نخست برنج را در آب مخلوط کرده به نمک مدت ربع ساعت بجوشانید و سپس از چلو صافی گذرانده رویش آب سرد بریزید چلو را مجددا روی آتش گذاشته و پنیر را رنده کنید ، همینکه چلو حاضر گردید ، سس نامبرده زیر را رویش بریزید صد گرم کره را در قابلمه ریخته و قدری سیر خرد شده و چند برگ مریم گلی مخلوطش کرده و سرخ کنید ، همینکه قطعات سیر برنگ طلائی در آمد ، مخلوط را گرما گرم روی چلو بریزید و به سر میز ببرید.