آموزش آشپزی و دستور تهیه پاچینی خوشمزه در خانه
«« بازوی مرغ ۶ عدد »»
«« پیاز ۱ عدد »»
«« آب لیمو ترش ۲ قاشق غذاخوری »»
«« آرد ذرت ۱ قاشق غذاخوری »»
«« کنجد ۴ قاشق غذاخوری »»
«« پودر سوخاری ۱ پیمانه »»
«« تخم مرغ ۱ عدد »»
«« پنیر پارمزان ۲ قاشق غذاخوری »»
«« نمک و فلفل سیاه و آویشن به مقدار لازم »»
«« زعفران آب گرفته مقداری »»
«« روغن جهت سرخ کردن »»
برای پاچینی از قسمت بالای بال مرغ که همان بازوی مرغ است استفاده می کنیم. بازوهای مرغ را جدا کنید و با یک عدد پیاز خلال شده و زعفران و آب لیمو ترش و نمک و فلفل در ظرفی بریزید و خوب هم بزنید تا مواد به خورد مرغ برود.
مرغها را بگذارید چند ساعت یا از شب تا صبح مزه دار شود. اگه عجله دارید می توانید این مرحله را حذف کنید ولی مزه دار کردن مرغ تأثیر زیادی در طعم نهایی دارد، پس توصیه می کنم حذف نکنید.
بعد از مزه دار شدن مرغ ها در حالیکه بازوی مرغ را با یک دستتان گرفتید با چاقو یک برش به قسمت بالای آن بدهید تا گوشتش از استخوان جدا شود حالا با کمک چاقو یا دست گوشت بازو را به سمت پایین بکشید تا کاملاً از استخون جدا شود.
گوشت بازو را به سمت انتهای بازو ببرید و برگردونید. گوشت تقریبا یه حالت گرد و توپی پیدا می کند و انتهای بازو جمع می شود. اگر گوشت خوب فرم نگرفته نگران نباشید، با دستتان به آن حالت بدهید. بعداً داخل آرد و تخم مرغ که می زنید بهتر جمع می شود و خودش را می گیرد.
در ظرفی پودرسوخاری، کنجد، نمک و فلفل و آویشن و پودر پنیر پارمزان و آرد ذرت را با هم مخلوط کنید. تخم مرغ را هم در ظرف گود دیگری هم بزنید.
حالا بازوهای آماده شده را ابتدا در مخلوط آرد بزنید تا خوب کاور شود بعد در تخم مرغ زده شده بزنید و برای بار دوم در آرد بزنید و خوب تکان بدهید تا کاملاً آغشته شود همه ی بازوها را به همین ترتیب آماده کنید.
در شیرجوش یا قابلمه ی کوچک گودی مقدار نسبتاًَ زیادی روغن بریزید و روی حرارت متوسط قرار بدهید تا خوب داغ شود وقتی روغن خوب داغ شد، پاچینی های آماده شده را در قابلمه بگذارید و روی حرارت ملایم اجازه بدهید خوب سرخ شوند.
یادتان باشد حرارت نباید زیاد باشد چون داخل پاچینی هایتان خام باقی می ماند و روی آن می سوزد باید با حرارت ملایم حدود ۲۰ دقیقه سرخ شوند.
بعد از روغن در بیارید و روی دستمال آشپزخانه بگذارید تا روغن اضافی آن گرفته شود سپس در ظرف مناسب به همراه سبزیجات دلخواه یا سیب زمینی سرخ کرده سرو کنید.
آموزش تهیه پیش غذا و دستور تهیه ذرت مکزیکی با قارچ خوشمزه و مجلسی
کنسرو ذرت :•: 1 عدد
کره گیاهی :•: 30 گرم
قارچ خرد شده :•: 50 گرم
پنیر پیتزا :•: در صورت تمایل
فلفل سیاه :•: به میزان لازم
سس مایونز :•: در صورت تمایل
پودر سیر :•: 1 قاشق چایخوری
پودر آویشن :•: 1 قاشق چایخوری
آبلیموی تازه :•: 1 قاشق سوپخوری
آموزش تهیه پیش غذا و دستور تهیه ذرت مکزیکی در خانه
برای تهیه ذرت مکزیکی مخصوص در ابتدای کار قارچ را به صورت ورقه ای خرد می کنیم و همراه کره گیاهی کمی تفت می دهیم ،
سپس کنسرو ذرت را به قارچ ها می افزاییم و به مدت پنج دقیقه درب ظرف را می بندیم تا ذرت ها کاملا داغ شوند.
موادمان را به داخل ظرف دیگری می ریزیم و اجازه می دهیم کمی خنک شوند.کره ، پودر سیر ، پودر آویشن ، فلفل سیاه ، مایونز ، پنیر پیتزا و آبلیمو را به آن اضافه می کنیم و خوب مخلوط می کنیم.
ذرت مکزیکی ما اماده سرو است. دقت داشته باشید که ذرت مکزیکی به صورت نیمه گرم سرو می شود و نباید کره زمانی که مواد داغ است اضافه شود،چرا که کره از مواد جدا می شود.
می توانیم مقداری سس سفید هم بصورت اضافه داشته باشیم تا هنگام سرو روی ذرت مکزیکی بریزیم و از طعمش لذت بیشتری ببریم.
ذرت مکزیکی از خوردنیهای بسیار پرطرفدار در سراسر کشور مکزیک است که توسط دکهها و مغازههای فروشندهٔ ذرت عرضه میشود.
در مکزیک ذرت مکزیکی از دانههای پخته شدهٔ ذرت در آب جوش، به همراه نمک، پیاز، گیاهی به نام چای مکزیکی و سایر ادویهٔ گیاهی معطر تهیه میشود
که بنا بر ذائقه به آن آب لیموترش، سس مایونز، فلفل تند و پنیر رنده شده نیز افزوده میگردد.
در ایران نیز ذرت مکزیکی از تنقلات پرطرفدار است که در کیوسکهای مخصوصی به صورت تازه به فروش میرسد. با این که این خوردنی با نام ذرت مکزیکی در ایران شناخته شده
و فروخته میشود، ولی طرز تهیهٔ آن در ایران متفاوت است، به این صورت که در دستور پخت آن عموماً قارچ، پودر آویشن بهکار میرود.
عرضهٔ ذرت مکزیکی در ایران از ابتکارات مجید بحرینی فارغالتحصیل رشته کشاورزی است. به گفتهٔ وی: «تنها کشوری که در جهان مردم آن از این ذرت بسیار استفاده میکنند،
کشور مکزیک است و به علت این که شیوهٔ استفاده از آن در ایران بسیار شبیه به کشور مکزیک است در بین مردم با عنوان ذرت مکزیکی شناخته شدهاست.
بعضی ها از ذرت پخته شده به سبک مکزیکی در انواع سالادها مانند سالاد فصل و یا سالاد ماکارونی نیز استفاده می کنند که طعم جالبی نیز دارد.
آموزش آشپزی و دستور تهیه سالاد سزار رستورانی مجلسی و خوشمزه
¤ تخم مرغ :•: 2 عدد ¤
¤ پنیر پارمیزان :•: به مقدار لازم ¤
¤ سرکه سفید :•: نصف استکان ¤
¤ سیر :•: دو حبه ¤
¤ روغن زیتون :•: یک استکان ¤
¤ نمک و فلفل سیاه :•: به مقدار لازم ¤
آموزش آشپزی و دستور تهیه سالاد سزار مجلسی و خوشمزه
برای سس سالاد سزار باید تخم مرغها رو به مدت دو دقیقه در آب جوش آبپز کنیم و یا به صورت بن ماری به مدت دو دقیقه بپزیمش (تخم مرغ اصلا نباید ببنده).
در کاسه ای با همزن تخم مرغها و روغن زیتون و سیر که از قبل له کردیم رو میزنیم و پنیر رو اضافه میکنیم و به مدت سه تا چهار دقیقه میزنیم.
کمی که رنگش تغییر کرد و به سفیدی رفت، سرکه و ادویه رو اضافه میکنیم و به مدت دو تا سه دقیقه میزنیم تا به شکل سس مایونز در بیاد. این سس حداقل به مدت یک ساعت باید در یخچال بمونه.
در این سس از آبلیمو هم میشه به جای سرکه استفاده کرد. ولی در دستور اصلی سس سالاد سزار سرکه هست.
¤ کاهو :•: یک بوته شسته شده ¤
¤ نان تست یا باگت :•: به میزان لازم ¤
¤ روغن زیتون :•: به میزان لازم ¤
¤ آب لیمو ترش تازه :•: به میزان لازم ¤
برای تهیه سالاد سزار ابتدا کاهو ها باید تازه باشن. بعد از شستن، برای این سالاد اون ها رو با دست تکه تکه کنیم.
سعی کنین تکه هاش زیاد کوچک نباشه. نان تست یا باگت رو با چاقوی تیز به تکه های مکعبی خرد می کنیم و مقداری روغن زیتون رو با قلمو روی نان ها میمالیم
و اونها رو در سینی فر میچینیم و میذاریم تا به مدت پنج تا ده دقیقه سوخاری بشه.
برای اینکار میتونید از تستر یا مایکرو ویو و یا ختی از ماهیتابه هم استفاده کنین. فقط ماهیتابه باید نچسب باشه.
برای سرو کاهو ها و نان سوخاری شده رو مخلوط میکنیم و سس رو به اون اضافه میکنیم و لیمو رو روی سالاد میچکونیم.
تزیین سالاد سزار رو می توانیم با مغز گردو و لیموی برگه شده انجام بدیم که بستگی به سلیقه خودتون داره.
سالاد سزار از سالادهای ایتالیایی است که در سالهای اخیر در منوی رستورانهای ایتالیایی به چشم میخورد. سالاد سزار، سالادی است که با پنیر پارمیزان طعم دار میشود،
به آن سس مایونز اضافه نمیکنند و با مرغ گریل شده (نه سرخ شده) یا بدون آن و نانهای تست سرخ شده در روغن زیتون آماده سرو میشود.
سالاد سزار، سالاد محبوبی است که اولین بار توسط سرآشپز سزار کاردینی (cesare cardini) که یکی از مهاجران جنگ جهانی اول به ایالت کالیفرنیا و شهر سندیهگو بود؛ درست شد.
سزار کاردینی بعد از چند سال کار در سندیهگو، به تجوانای مکزیک مهاجرت و در همان جا رستوران خود را برپا کرد. در سال ۱۹۲۴ میلادی برای جشن ۴ ژوئیه، سزار این سالاد محبوب را درست میکند.
جالب این است که این سالاد، به دلیل کمبود مواد اولیه در رستوران سزار به وجود آمد، مخلوطی از مزههای کاملاً سنتی ایتالیایی که از آن روز تا به حال هر کسی آن را خورده به طرفداران این سالاد پیوسته.
پنیر پارمزان، کاهو و روغن زیتون بکر به همراه سس ورسترشایر (Worcestershire) که معمولاً در آمریکا برای سس سالاد استفاده میشود.
این سالاد خوشمزه در ۲۰ دقیقه تهیه میشود. قدمت این سالاد به ۱۰۰ سال پیش برمیگردد.
این سالاد در ایران هم طرفداران بسیاری دارد که معمولا شبیه سالاد اصلی نیست و با ماهی یا مرغ گریل شده تهیه می شود.
می پاتوق : فال روزانه روز تولد برای متولدین تمام ماه های سال ، در ادامه فال خود را مطالعه نمایید
امروز خواسته ها و توانایی هایتان با هم سازگار نخواهند بود. شورو شوقتان زیاد شده است و شانستان هم زیاد است، ولی این کافی نیست. علاقه تان برای رهبری کردن و نمونه بودن برای دیگران منجر به خستگی و آسیب پذیری بسیاری خواهد شد.
امروز اقدامات سریعی که شرایط ایجاب می کند با شما زیاد هم خوان نیست. با کنار گذاشتن محافظه کاری و چابکی خودتان می توانید درگیر خواسته های دیگران شوید. امروز احتمال این هست که به طور نامعقولی خشمگین یا پرخاشگر شوید.
برنامه روزانه معمولی که شما دارید امروز نمی تواند به همان صورت بماند و کمی برایتان ناراحت کننده است. تلاشتان برای درگیر شدن در برنامه های روتین ممکن است منجر به آزردگی و عصبی شدن شود. تمام کارها را کنار بگذارید و سعی کنید کار جالبی برای خودتان انجام دهید.
برنامه هایتان در طول روز 180 درجه تغییر می کنند. ممکن است در کار یا زندگی زناشوییتان تغییراتی ناگهانی را تجربه کنید. اگر تغییرات برایتان جالب نبودند روحیه تان را از دست ندهید. همیشه راهی برای فرار هست. به یاد داشته باشید که رخدادهای امروزنیاز به عکس العمل فوری دارند.
انرژی های امروز شما را هیجان زده می کنند و باعث می شوند اعتماد به نفس و خوش بینیتان بیشتر شود. به راحتی می توانید بر موانع چیره شوید و یا آنها را به عنوان یک ماجراجویی دیگر ببینید که پایانی خوش خواهد داشت. برگ برنده شما حمایت دوستان است که همه جا در کنارتان هستند.
امروز روزی است که آنرا کلا با حالت اضطرار مواجه هستید. احتمال وجود فشار هیجانی وبدنی زیاد است. این احتمال وجود دارد که بعضی وسایل برقیتان خوب کار نکنند. به خاطر انچه که برایتان مقدس است (عقاید، خانواده و حرفه تان) اماده خواهید بود تا خود را به دردسر بیندازید.
وقت خوبی نیست که یک دیالوگ خیلی متمدن داشته باشید. روابط شما به شریک، مشتری یا همسر به راحتی می تواند تغییر کند، آن هم زمانی که اصلا انتظارش را ندارید. ممکن است علایق و خواسته های کسی شما را آزار دهد.
امروز اتفاقات آشنا می توانند مختل شوند. شاید بینایی یا سیستم عصبیتان با استرس اضافه روبه رو شود. آماده باشید که با یک شرایط فورس ماژور در کار روبه رو شوید و مجبور شوید سریع کار کنید. شاید هم مجبور شوید که سریعا کار با بعضی تجهیزات، ابزار یا برنامه کامپیوتری را یاد بگیرید.
فضای امروز پر از احساسات تازه، برنامه و ایده های خلاقانه است. افراد بی دقت با خواسته خود در بازی های خطرناک شرکت می کنند، یک چالش را می پذیرند، تفریح خود را عوض می کنند یا در یک ورزش پرخطر شرکت می کنند.
امروز برایتان روز راحتی نخواهد بود. شرایط امروز نه قابل کنترل اند و نه مطابق پیش بینی شما خواهند بود. رفاه و شان شما یا برنامه کاری و زندگی شخصیتان ممکن است در خطر قرار بگیرند.
هنگام رانندگی یا در جاده نمی توانید از خطرها اجتناب کنید. ممکن است با یکی از اقوام درگیر شوید یا یک آشنایی غیرمنتظره پیدا کنید. در کارهایی که به زمان نیاز ندارند ولی در انها جسارت و تفکر غیرمعمول ضروری است موفق خواهید شد.
بهتر است که هر چیز منحصر به فرد، جدید و پر از روشنی را تحسین کنید. تسلیم تکانه های ناگهانی نشوید- نتیجه ی خوبی عایدتان نخواهد شد. هرچه برنامه هایتان برای آینده منحصر به فرد و بلندپروازانه تر باشند، دلیل بیشتری برای به تعویق انداختن انها خواهید داشت. اصلا شرط بندی نکنید.
ویشکا آسایش با انتشار تصویر خود و علی شادمان نوشت : من در حال خالى بندى و على شادمان احتمالا در فکر….. فرار پشت صحنه دیوار به دیوار