می پاتوق : فال روزانه روز تولد برای متولدین تمام ماه های سال ، در ادامه فال خود را مطالعه نمایید
آن قدر درگیر جزییات زندگی شده اید که ممکن است روی انجام کاری وقت بگذارید و در نهایت ببینید که کار قابل توجهی نبوده است. سعی کنید تا اندازه ای خودتان را از قضیه کنار بکشید و از بیرون به همه چیز نگاه کنید. خودتان را از این فشارها دور کنید تا بتوانید چشم اندازتان را گسترش دهید و همه چیز را طور دیگری ببینید. اگر دقیق و محاسبه شده دست به خطر بزنید همه چیز ممکن می شود و بعد می توانید تلاش کنید تا رویاهای تان را به واقعیت تبدیل کنید.
یک ظاهر عالی می تواند چنان قدرتی به شما بدهد که دنیا را فتح کنید. اما بر زرق و برق و فریبندگی خیلی تاکید نکنید، چرا که دامی بیش نیست و تنها شما را سرگرم ظواهر می سازد. اصلاً مهم نیست که امروز چه قدر خوب ظاهر می شوید، ممکن است هنوز احساس امنیت نکنید. به پیش بروید و هر چه قدر دل تان می خواهد شیک و مطابق مد روز باشید، اما با همه ی این اوصاف خودتان باشید. بدانید که اگر خودتان باشید جذابیت تان دو چندان می شود، تا این که بخواهید طبق آخرین مد روز خودتان را آراسته کنید. شما باید از درون بدرخشید.
بار مسئولیت هایی که به دوش دارید به شما فشار می آورند، اما این افزایش فشار مانع هیجانات شما نمی شود. دوست دارید کمی شادی و لذت به موقعیت های جدی اضافه کنید. خجالت نکشید؛ از این تغییر انرژی استفاده کنید و هم زمان با دوستان تان باشید و خلاقیت تان را به آن ها نشان دهید. کمی شادی و شوخی پادزهر مناسبی برای این اوقات جدی است.
چالش امروزتان این است که باید برای چیزی که می خواهید بگویید واژه های دقیق را انتخاب کنید. چیزی هست که می خواهید بیرون بریزید، اما نمی دانید که چه طور آن را مطرح کنید. سعی کنید بی طرف و منطقی ماجرای تان را مطرح کنید. وقتی از یک موقعیت خاص حرف می زنید، بهتر است خیلی دچار احساسات نشوید و از مفاهیم کلی هم پرهیز کنید. اگرچه این شور و اشتیاق شما متقاعد کننده است، اما آن چه اهمیت دارد این است که در حال حاضر باید دقیق باشید تا دیگران چیزی را که می گویید به خوبی درک کنند.
می دانید که دیگران چه می خواهند و آن ها هم این قدر باهوش هستند که امروز به احساسات شما اطمینان کنند. اما اگر صد در صد مورد اطمینان از سوی دیگران قرار بگیرد مشکل آفرین می شود، پس بهتر است کمی فروتنی هم در طول مسیر از خود نشان دهید. جذابیت های متقاعد کننده و تصمیم گیری های خون سردانه موجب می شوند تا ادعاهایی بکنید که در توان تان نیست. اما چنین رویکردی می تواند تاثیر منفی داشته باشد و گیج و پریشان تان کند، زیرا ممکن است نتوانید دیگران را قانع کنید که به شما بپیوندند. این قدر سخت نگیرید؛ از انتظارات تان دست بردارید تا دیگران راحت تر بتوانند جواب مثبت بدهند.
برای نشان دادن حس لطیف مهربانی هنوز خیلی دیر نشده و می توانید به جای انتقادهای سازنده کمی هم کلمات تحسین کننده بگویید. معمولاً به راحتی می شود خطاهای کسانی را که دوست شان دارید به آن ها گوشزد کنید، اما نمی دانید که این قضاوت ها چه قدر ناگوارند. برای این که حرف تان را بزنید نرمی و لطافت به خرج دهید. به یاد داشته باشید که این نکته فقط درباره ی تشویق دیگران برای بهتر شدن نیست؛ چنین رویکردی به طرز مثبتی تاکیدی است و فرد را در جهت بهتر شدن و اصلاح تشویق می کند.
امروز پاداش این همه احتیاط و دقت را خواهید گرفت، به ویژه اگر وقت بگذارید تا ببینید که دیگران احتمالاً چه طور به رفتار شما واکنش نشان می دهند. متأسفانه منظم کردن امور کافی نیست، از آن جایی که ماه به طالع شما برگشته باید به احساسات خودتان هم توجه کنید. نگران این نباشید که آیا مورد قبول قرار می گیرید یا نه، به اندازه ی کافی زمان دارید تا دیرتر خودتان را ثابت کنید. فعلاً فقط به درون تان توجه کنید و ارتباط تان را با قلب و احساس حفظ کنید.
اهداف آرمانی شما قابل ستایش اند، اما باید آن ها را آگاهانه محدود کنید و متعادل سازید تا فرصت بروز پیدا کنند. اگر انرژی تان را یک باره خالی کرده باشید و بعد بخواهید به دیگران کمک کنید، آن نتیجه ی مثبتی را که دنبال اش هستید نمی بینید. به یاد داشته باشید که اگر خودتان را از نظر معنوی تقویت کنید، همین می تواند بزرگ ترین کمک شما به دیگران باشد. وقتی تمرکز کافی دارید و از قلب و احساس تان آگاهید، آن وقت است که حضورتان شفابخش خواهد شد.
اگر امروز با دیگران همکاری کنید بسیار سازنده خواهید بود. امروز ماه در یازدهمین خانه یعنی خانه ی گروه ها قرار دارد، پس می توانید بدون این که کار گروهی را مختل کنید به اهداف تان برسید. باید ببینید که هر یک از هم گروهی های تان چه طور می تواند سازنده عمل کند و به موفقیت گروه کمک کند. سعی کنید بهترین و موثرترین وظایف را برای هر نفر مشخص کنید تا در مطمئن ترین مسیر به سوی موفقیت گام بردارید.
می دانید که چه طور باید دیگران را تشویق کنید تا از مرزهایی که محدودشان می کند عبور کنند. امروز ماه در یازدهمین خانه یعنی خانه ی مقام و شغل قرار گرفته است و به شما این قدرت را می دهد تا در موضع قدرت باشید. فقط به یاد داشته باشید که برای خوشحال کردن دیگران نباید وعده هایی بدهید که نمی توانید عمل کنید. خیلی مهم است که اهداف بلندپروازانه داشته باشید، اما نباید اهداف تان آن قدر دور و دراز شوند که قابل تحقق نباشند.
از آن جایی که می خواهید مستقل تر باشید دست به کارهایی می زنید که خودتان به تنهایی انجام شان دهید، اما در حال حاضر به تنهایی عمل کردن راه مناسبی برای رسیدن به اهداف تان نیست. از سرعت خود بکاهید و به توصیه های کارشناسانه توجه کنید، لزومی ندارد که خودتان به تنهایی همه چیز را به دست بگیرید. سعی کنید در زمان و انرژی صرفه جویی کنید تا بتوانید در سریع ترین زمان ممکن آن نیروی محرکه ای را ایجاد کنید که در نهایت شما را به اهداف تان خواهد رساند.
امروز می توانید طی رویکردی نامتعارف طور دیگری به مشکلات نگاه کنید، اما باید هم چنان حواس تان به نتیجه ی کار باشد. قبل از این که چیزی را با دیگران در میان بگذارید، اطمینان حاصل کنید که ایده های تان به اندازه ی کافی قدرتمند باشند که در برابر مخالفان پیروز از میدان خارج شوید. بدانید که مشاجره های بی پایان هیچ نکته ی سازنده ای در خود ندارند، پس باید آرامش خود را حفظ کنید تا ا ز ماجراهای غیر ضروری بپرهیزید.
نمکستان » برای این پست آموزش طرز تهیه دسر نارنگی را آماده کرده ایم برای مشاهده دستور آشپزی ، این پست را دنبال کنید
نارنگی پوست کنده : ۱ فنجان
پرتقال پوست کنده : ۱ فنجان
موز حلقه شده : ۱ فنجان
آناناس خرد شده : ۱ فنجان
خلال بادام : ۱۰۰ گرم
گردوی تازه پوست کنده : ۱۵۰ گرم
پودر نارگیل : ۱۰۰ گرم
خامه : ۳۰۰ گرم
پودر قند : ۱۵۰ گرم
عرق بهار نارنج : ۱ قاشق سوپ خوری
خامه و پودر قند را خوب میزنیم تا فرم بگیرد. در یک کاسه پودر نارگیل، نارنگی، پرتقال، موز، آناناس، خلال بادام، گردوی خرد شده را همراه عرق بهار نارنج مخلوط کرده بطوریکه میوهها له نشوند و خامه فرم گرفته را به آن اضافه میکنیم و به آرامی هم میزنیم یک پیمانه در هر ظرف پایهدار ریخته و با کمی آرامی هم میزنیم یک پیمانه در هر ظرف پایهدار ریخته و با کمی پودر پسته روی آن را تزئین میکنیم. برای زیباترشدن، نارنگی و پرتقالها را دانه دانه پوست کنده و از وسط هر قاچ را به دو قسمت تقسیم میکنیم .
منبع : iranvij.ir
نمکستان » برای این پست آموزش طرز تهیه پیتزا گوجه ای را آماده کرده ایم برای مشاهده دستور آشپزی ، این پست را دنبال کنید
آرد : سه و نیم پیمانه (در صورت نیاز اضافه شود.)
شکر یا عسل : دو قاشق مرباخوری
نمک : یک و نیم قاشق مرباخوری
پودر خمیر مایه فوری : یک و یک چهارم قاشق مرباخوری
روغن زیتون : یک و نیم قاشق غذاخوری
روغن زیتون : یک قاشق غذاخوری
گوجه فرنگی له شده : یک و سه چهارم پیمانه
ریحان : یک قاشق غذاخوری
سیر : ۲ حبه
رب گوجه فرنگی : ۲ قاشق غذاخوری
پنیر مازارلا : ۴۰۰گرم
برگ ریحان تازه : به مقدار لازم
*آرد،
شکر یا عسل، نمک، خمیرمایه فوری و روغن زیتون را در ظرف مخلوط کن برقی
بریزید. یک و یک چهارم به اضافه ۲ قاشق غذاخوری آب به مواد اضافه کنید و
بگذارید هم بخورد تا مواد به شکل خمیر دربیاید.*خمیر را روی سطحی که کمی
آرد پاشیده شده ورز دهید. در صورت نیاز آرد یا آب بیشتر اضافه کنید. خمیر
باید نرم اما نه چسبناک باشد.
*خمیر را در ظرفی که کمی چرب کرده اید، بگذارید و روی آن را بپوشانید و به مدت ۸ ساعت در یخچال قرار دهید.
*فر را روی ۱۸۰ درجه سانتی گراد تنظیم کنید.
*خمیر پیتزا را به اندازه دلخواه تقسیم و با وردنه باز کنید. کمی روی هر
یک روغن زیتون بریزید.*برای تهیه سس، ابتدا سیر را کمی در روغن زیتون تفت
دهید، گوجه فرنگی، رب گوجه، نمک و فلفل را اضافه کنید و کمی تفت دهید. سپس
بگذارید سرد شود.
*پس از سرد شدن سس را به اندازه کافی روی هر خمیر بریزید و به مدت ۱۵
دقیقه در فر قرار دهید.*سپس از فر در بیاورید، پنیر مازارلا را روی آن
بپاشید و دوباره برای ۱۰ تا ۱۳ دقیقه در فر قرار دهید، بعد از آن در آوردن
پیتزا را با برگ ریحان تزئین و سرو کنید.
منبع : zanefarda.ir
نمکستان » برای این پست آموزش طرز تهیه املت فلفل را آماده کرده ایم برای مشاهده دستور آشپزی ، این پست را دنبال کنید
فلفل دلمه ای : ۱ عدد
تخم مرغ : ۲ عدد
فلفل را از وسط نصف کرده و سفیده تخم مرغها را از زرده جدا کنید سفیده را به مدت ۱ الی۲ دقیقه با درجه ۱ همزن بزنید .فر را روشن و سفیده را داخل فلفل بریزید و در فر بگذارید بعد از یک ربع ساعت زرده ها را درقسمت وسط روی سفیده بریزید و صبر کنید تا سفیده و زرده هر دو پخته شود و ممکن است ۳۰ الی ۴۰ دقیقه وقت لازم باشد .
منبع : ashpazierangin.net
نمکستان » برای این پست آموزش طرز تهیه سالاد انار را آماده کرده ایم برای مشاهده دستور آشپزی ، این پست را دنبال کنید
انار دون شده :•: 3 پیمانه
کلم قرمز :•: 1 پیمانه
کلم بروکلی :•: یک دوم پیمانه
گل کلم :•: یک دوم پیمانه
مغز گردو :•: یک دوم پیمانه
گلپر :•: 1 قاشق غذاخوری
مغز کرفس :•: یک دوم پیمانه
نمک و فلفل :•: به میزان لازم
برای تهیه سالاد انار ابتدا گردوها را از چند ساعت قبل در آب خیس کرده و سپس پوست روی آن را بگیرید و خرد کنید.
بعد کرفس، کلم، گل کلم و بروکلی را به قطعات کوچک خرد کنید. سپس گلپر، نمک، فلفل و دانه های انار را با هم مخلوط کنید
سپس در ظرف بزرگی همه مواد سالاد انار را ریخته و در صورت تمایل برای سس مقداری آب لیمو، ماست و نمک و گلپر( یا سس مایونز) به سالاد انار اضافه نموده و سرو کنید.
نکته: برخی برای تهیه سالاد انار از کلم قرمز و سفید و دانه های ذرت استفاده می کنند. همچنین برای سس سالاد انار می توان از آب انار ، مایونز و سرکه(یا آبلیمو)استفاده نمود.
استفاده از سایر سبزیجات در سالاد انار مانند هویج هم به ذائقه افراد بستگی دارد.