دم چشمهایت گرم با آن دوستت دارم های عاشقانه اش…
از زیر زبانت که نمیتوان حرفی کشید !
تو من را بهتر می شناسی
وقتی لبخند می زنم
یعنی دریاچه ای آرام در صبح ام
یعنـــــی آنقدر دوستت دارم که هیچ سنگریزه ای
خوشبختی ام را به هم نمی زند !
دوست داشتنت بوی باران می دهد
همان قدر بی مقدمه ، همان قدر بی دغدغه
فقط یادت باشد مثل باران مرا بی واسطه دوست داشته باشی …
لبهایم را در گلدان می کارم
گلواژه ی “دوستت دارم” می روید …
وقتی تو نیستی
غریبانه زیستن کار من است
وقتی تو نیستی …
” واژه ها هم خساست می کنند نه دلبری ”
کم آورده ام !
غریبی را بر این دو خط واژه “ دوستت دارم ” حک کن !
بی هوا نوشتم، به هوای کسی …
از من نپرس چقدر دوستت دارم ،
اینجا در قلب من حد و مرزی برای حضور تو نیست …
به دوست داشتَنت مشغولم …
همانند سربازی که سالهاست ؛ در مقرّی متروکه ،
بی خبر از اتمام جنگ ، نگهبانی می دهد…!
“دوستت دارم” هایت را به کسی نگو
نگه دار برای خودم
من جانم را برای شنیدنش کنار گذاشته ام . . .
گفــتنِ “دوستــــت دارم ” نظر لــــطــــــفـــم نبود !!
نظرِ دِلـــــــم بود …
مرا دوست بدار
به سان ِ گذر از یک سمت خیابان
به سمتی دیگر
اول به من نگاه کن
بعد به من نگاه کن
بعد باز هم مرا نگاه کن …
کاش دانه های دلم همچو اناری پیدا بود…
تا میدیدی هر دانه هزار دانه تو را دوست میدارد!
هر کجا باشی جایت سبز لبانت پر خنده باد!
و مرا همین بس که دوستت دارم
مثل دیروز …مثل امروز… تا… ته فردا… دوستت دارم
دهانت را می بویند
مبادا که گفته باشی “دوستت دارم“
دلت را می بویند
روزگار غریبی ست،نازنین!
و عشق را
کنار تیرک راهبند
تازیانه می زنند
عشق را در پستوی خانه نهان باید کرد
آموزش آشپزی و دستور تهیه آش شلغم مجلسی و خوشمزه
شلغم :•: 500 گرم
برنج :•: 100 گرم
گوشت چرخ کرده :•: 200 گرم
لپه :•: 50 گرم
نعناع خشک :•: 2 قاشق چایخوری
پیاز بزرگ :•: 2 عدد
زردچوبه :•: نصف قاشق چایخوری
روغن، نمک و فلفل :•: به اندازه دلخواه
آموزش آشپزی و دستور تهیه آش شلغم مجلسی و خوشمزه
برای تهیه آش شلغم ابتدا پیازها را پوست بگیریدو بشورید و آنها را رنده کنید و در کاسه ای بریزید و گوشت گوسفند یا گوساله ای که از قبل در چرخ گوشت چرخ کردید را به پیاز در کاسه اضافه کنید و نمک و فلفل به مقداری که تمایل دارید به روی گوشت بپاشید
و مواد را ورز دهید تا کاملا با هم مخلوط شوند و با کف دست به اندازه های کوچک بشکل توپ در بیاورید ودر قابلمه ای کمی روغن مایع بریزید و زیر شعله را کم کنید تا به مرور زمان داغ شود سپس گوشهای توپی شکل را در روغن قرار دهید تا کمی سرخ شوند و رنگشان تغییر کند.
سپس لپه ها را در قابلمه بریزید و 4الی5لیوان آب داغ به آن بیفزایید واگر سرماخوردگی ندارید زردچوبه را نیز اضافه کنید و 10دقیقه بگذارید با شعله نسبتا زیاد لپه ها و گوشت خوب بپزند.در این زمان شما شلغم ها را پوست بگیرید و بشورید
و روی تخته آشپزخانه نگینی یا مربع شکل خرد کنید سعی کنید نه خیلی بزرگ باشد نه خیلی ریز بلکه به حدی خرد کنید که در آش مشخص باشد.برنج را بشورید و آب آن را بیرون بریزید و در قابلمه برنج و شلغم را به مواد اضافه کنید و حرارت را ملایم کنید
و هر 10 دقیقه یکبار به قابلمه سری بزنید و مواد را هم بزنید زمانی که از آش چشیدید و احساس کردید که کاملا مواد آش پخته است ولی طعم دلخواه شما نیست میتوانید به آش نمک و فلفل مجددا اضافه کنید
و پس از 5 دقیقه اگر لعاب دلخواه شما را داشت زیر شعله را خاموش کنید واگر تمایل دارید آش شما غلیظ و کم آب باشد زمان بیشتری به آش باید بدهید تا غلیظ شود
در آخر در تابه ای کوچک مقداری روغن بریزید و نعناع خشک را در آن سرخ کنید و آش شلغم را در کاسه ای بریزید و نعناع خشک سرخ شده را روی آش بریزید و این آش خوشمزه را نوش جان کنید
نمکستان » برای این پست آموزش طرز تهیه آش کشک را آماده کرده ایم برای مشاهده دستور آشپزی ، این پست را دنبال کنید
نخود :•: نصف لیوان
لوبیا سفید :•: نصف لیوان
برنج :•: 100 گرم
کشک :•: چهار قاشق غذاخوری
پیاز متوسط :•: 1 عدد
گوشت چرخ کرده :•: 150 گرم
سیر داغ :•: به مقدار لازم
نخود و لوبیا را از شب قبل در آب قرار می دهیم تا نفخش را بگیریم بهتر است در طول این مدت چند بار آب را عوض کنیم. .برای تهیه آش کشک ابتدا نخود و لوبیا را می پزیم .سپس برنج را اضافه می کنیم.
بعد از اینکه برنج پخت، گوشت چرخ کرده را ( که همراه یک پیاز رنده شده مخلوط کرده ایم ) به صورت کوفته در می آوریم و به مواد اضافه می کنیم و به مدت 20 دقیقه اجازه می دهیم تا جا بیفتد.
در آخر کشک را به آش کشک اضافه می کنیم. برای تزئین روی آش کشک می توان از سیر داغ و پیاز داغ یا نعنا داغ استفاده کرد.
نمکستان » برای این پست آموزش طرز تهیه آدانا کباب را آماده کرده ایم برای مشاهده دستور آشپزی ، این پست را دنبال کنید
گوشت چرخکرده :•: یک کیلوگرم
پیاز متوسط :•: دو عدد
فلفل دلمهای قرمز :•: سه عدد
نمک و فلفل :•: به میزان لازم
پیاز بزرگ :•: یک عدد
جعفری :•: سه قاشق غذاخوری
گوجهفرنگی :•: سه عدد
سماق :•: یک قاشق غذاخوری
آب لیموی تازه :•: دو قاشق غذاخوری
نمک و فلفل :•: به میزان لازم
روغن زیتون :•: یک قاشق غذاخوری
برای تهیه آدانا کباب ابتدا گوشت چرخ کرده را به همراه پیاز رندهشده که آب آن گرفته شده است و نمک، فلفل و فلفل دلمهای نگینیشده مخلوط کرده و ورز دهید.
آنها را به صورت سوسیس در آورده، در روغن سرخ کنید و بگذارید تا روغن آن گرفته شود.
برای سالاد پیازها را خلالی و گوجهفرنگی را به صورت نگینی همراه با سماق آب لیمو، نمک، جعفری، فلفل و روغن زیتون مخلوط کنید.
آنگاه آدانا کباب را داخل نان مخصوص ترکیهای قرار داده و روی آنها سالاد بریزید و به صورت لقمهای میل کنید.
می توانید از انواع سس مانند سس ساندویچ یا سس مایونز در کنار آدانا کباب استفاده نمایید که بستگی به ذائقه شما دارد.
گالری عکس های انواع مدل های شیک ست لباس ورزشی زن و مرد
گالری عکس های انواع مدل های شیک ست لباس ورزشی زن و مرد
گالری عکس های انواع مدل های شیک ست لباس ورزشی زن و مرد
گالری عکس های انواع مدل های شیک ست لباس ورزشی زن و مرد
گالری عکس های انواع مدل های شیک ست لباس ورزشی زن و مرد
گالری عکس های انواع مدل های شیک ست لباس ورزشی زن و مرد
گالری عکس های انواع مدل های شیک ست لباس ورزشی زن و مرد
گالری عکس های انواع مدل های شیک ست لباس ورزشی زن و مرد
گالری عکس های انواع مدل های شیک ست لباس ورزشی زن و مرد
گالری عکس های انواع مدل های شیک ست لباس ورزشی زن و مرد