نمکستان » برای این پست آموزش طرز تهیه آدانا کباب را آماده کرده ایم برای مشاهده دستور آشپزی ، این پست را دنبال کنید
گوشت چرخکرده :•: یک کیلوگرم
پیاز متوسط :•: دو عدد
فلفل دلمهای قرمز :•: سه عدد
نمک و فلفل :•: به میزان لازم
پیاز بزرگ :•: یک عدد
جعفری :•: سه قاشق غذاخوری
گوجهفرنگی :•: سه عدد
سماق :•: یک قاشق غذاخوری
آب لیموی تازه :•: دو قاشق غذاخوری
نمک و فلفل :•: به میزان لازم
روغن زیتون :•: یک قاشق غذاخوری
برای تهیه آدانا کباب ابتدا گوشت چرخ کرده را به همراه پیاز رندهشده که آب آن گرفته شده است و نمک، فلفل و فلفل دلمهای نگینیشده مخلوط کرده و ورز دهید.
آنها را به صورت سوسیس در آورده، در روغن سرخ کنید و بگذارید تا روغن آن گرفته شود.
برای سالاد پیازها را خلالی و گوجهفرنگی را به صورت نگینی همراه با سماق آب لیمو، نمک، جعفری، فلفل و روغن زیتون مخلوط کنید.
آنگاه آدانا کباب را داخل نان مخصوص ترکیهای قرار داده و روی آنها سالاد بریزید و به صورت لقمهای میل کنید.
می توانید از انواع سس مانند سس ساندویچ یا سس مایونز در کنار آدانا کباب استفاده نمایید که بستگی به ذائقه شما دارد.