نمکستان » برای این پست آموزش طرز تهیه خورش غوره را آماده کرده ایم برای مشاهده دستور آشپزی ، این پست را دنبال کنید
گوشت خرد شده :♦: نیم کیلو گرم
پیاز داغ :♦: دو قاشق غذاخوری
غوره :♦: 350 گرم
نعنا و جعفری :♦: یک کیلوگرم
روغن و نمک :♦: به میزان لازم
گوشت را همراه پیاز داغ میگذاریم بپزد.سبزی را هم بعد از این که پاک کرده و شسته خرد میکنیم و در روغن تفت میدهیم.وقتی گوشت پخت، نعنا و جعفری را به آن اضافه میکنیم.پس از ده دقیقه غوره با نمک را هم اضافه کرده و میگذاریم خورش جا بیفتد.در صورت تمایل میتوانید در خورشت غوره از غوره کمتر یا بیشتر استفاده کنید.
مرغ : یک عدد سینه و یک عدد ران
پیاز :♦: ٢ عدد
گوجه فرنگی :♦: ٣ عدد
زعفران دم کرده :♦: یک فنجان
غوره :♦: یک لیوان
آب گوجه فرنگی :♦: ٢ لیوان
آبلیمو :♦: یک قاشق غذاخوری
روغن :♦: به میزان لازم
نمک و فلفل سیاه :♦: به میزان لازم
زنجبیل :♦: یک قاشق مربا خوری
زردچوبه :♦: یک قاشق چای خوری
برای تهیه خورش غوره در ابتدا پیاز رو نگینی خرد کنید و در روغن بریزید تا عسلی بشه بعد زردچوبه رو اضافه کنید گوجه ها رو هم نگینی خرد کنید و به پیاز اضافه کنید و کمی تفت بدید ،
اجازه ندید آب گوجه کم بشه در همون ابتدا مرغ رو اضافه میکنیم نمک فلفل و زنجبیل رو اضافه میکنیم و در قابلمه رو میزاریم تا مدتی با گوجه و پیاز بپزه ٢٠ دقیقه تا نیم ساعت کافیه بعد دم کرده زعفران رو بهش اضافه میکنیم
و به مدت ١٠ دقیقه درش رو میزاریم و بعد ١٠ دقیقه آب گوجه فرنگی رو اضافه میکنم به همراه غوره و آبلیمو درش رو میزاریم تا مرغ کاملا بپزه و روغن بندازه در انتها موقع سرو کردن خورشت غوره میتونید مقداری شور غوره روی مرغ بریزید چون غوره ای که داخل مرغ ریختیم خیلی کوچیک میشه و قابل دیدن نیست
منابع :
zeitoonesiah
نمکستان » برای این پست آموزش طرز تهیه ژله میوه ای را آماده کرده ایم برای مشاهده دستور آشپزی ، این پست را دنبال کنید
می توانید در کنار ژله ها ۱ تا ۲ اسکوپ بستنی وانیلی هم قرار دهید البته به شرطی که فرزند شما کمبود وزن داشته باشد . اگر فرزندتان اهل میوه خوردن نیست برایش ژله میوه ای درست کنید.
آب سیب :♦: ۲ لیوان
شربت توت فرنگی :♦: ۲ لیوان
پودر ژلاتین :♦: ۸ قاشق غذاخوری
مخلوط آناناس و پرتقال :♦: ۱ لیوان
مخلوط توت فرنگی و انگور سیاه :♦: ۱ لیوان
پرتقال نصف شده :♦: ۸ عدد
برای تهیه ژله میوه ای ابتدا پرتقال ها را به دو نیم تقسیم و داخلشان را خارج کنید تا به صورت کاسه ای خالی درآیند.
( از این کاسه های میوه ای به عنوان قالب استفاده می کنیم.)۲ لیوان آب سیب را با ۴ قاشق غذاخوری پودر ژلاتین مخلوط کنید
و آنها را در ۴ کاسه پرتقالی بریزید.این مرحله را برای شربت توت فرنگی تان هم تکرار کنید و آن را در ۴ کاسه باقی مانده پرتقالی بریزید.
کاسه های پر شده را در یخچال بگذارید و بعد از ۱۵ دقیقه در کاسه هایی که برای تهیه ژله از آب سیب استفاده شده است، آناناس و پرتقال بریزید
و در کاسه هایی که با شربت توت فرنگی ژله تهیه کرده اید، مخلوط توت فرنگی و انگور سیاه.پس از آماده شدن کامل ژله ها، دو نوع ژله میوه را برای بچه ها سرو کنید
یعنی برای هر نفر دو کاسه با رنگ های جذاب و متفاوت.می توانید در کنار ژله ها ۱ تا ۲ اسکوپ بستنی وانیلی هم قرار دهید
البته به شرطی که فرزند شما کمبود وزن داشته باشد زیرا در غیر این صورت افزودن بستنی به این میان وعده، به غیر از افزایش انرژی سودی نخواهد داشت.
افزودن خامه یا تکه های شکلات به ژله های تهیه شده، نیز فقط مقدار کالری دریافتی را افزایش می دهد پس اگر فرزندتان اضافه وزن دارد،
بهتر است از آنها صرف نظر کنید. البته این دسر باید کاملا خنک سرو شود و بهتر است کاسه های پرتقالی را به فرزندانتان بدهید
تا خودشان بخورند و از خوردن دسر ژله میوه ای که برایشان تهیه کرده اید، لذت ببرند.
سایت تفریحی نمکستان » برای مشاهده ی فال روزانه روز تولد خود ، در ادامه این مطلب با ما همراه باشید
امروز احساس می کنید انرژی زیادی دارید و پر از الهام شده اید. یک علاقه ی جدید رمانتیک یا یک کشش غیرمنتظره به کسی محتمل است. بچه ها یا خلاقیت های هنریتان می توانند تبدیل به یک منبع واقعی از شادی و خوشی برایتان شوند. بااین حال، حتی در زمان هایی مثل الان نیز خوشی هامی توانند با مشکلات همراه شوند.
ممکن است با همسرتان کمی اختلاف پیش بیاید. این مشکلات ممکن است ریشه در بعضی مسایل خانوادگی یا تربیت فرزندان داشته باشد. در این دوره کمی با هم غریبه می شوید. خوشبختانه می توانید با غرق شدن در زندگی جالب خود از ناراحتی ها اجتناب کنید.
طالعتان وعده ی یک دوره ی مثبت در زندگی را به شما می دهند. شاید همین الان تغییرات مثبت را متوجه شده باشید یا احساس کرده باشید. همه چیز به خوبی در حال شکل گرفتن است. پیش بروید و هوش، استایل، زیبایی، جذابیت و یا استعدادهای مختلف خود را نشان دهید.
وقت انجام خریدهای مختلف است. البته مراقب باشید، خریدهایتان ممکن است ناامیدتان کنند. ممکن است در خطر از دست دادن پول باشید یا قربانی یک رقابت بازاریابی ناعادلانه شوید.
امروز باید محیط غیررسمی را انتخاب کنید تا بتوانید هویت تماشایی خود را نشان دهید. روزمره ی همیشگی می تواند شما را افسرده، بی روح و یا فردی با فکر بسته کنید. ارتباطات آرام، چه حضوری باشد و چه آنلاین، کمک می کند که تاثیر فراموش نشدنی روی دیگران بگذارید.
وقت آن رسیده که از وظایف حرفه ایتان لذت ببرید. تاثیری که این می تواند روی شغلتان داشته باشد به خودتان بستگی دارد. مقدار زیادی هیجان می تواند تاثیر آرام کننده ای روی شما داشته باشد. شاید مجبور شوید که از بی دقتی و پرحرفی در حین انجام کار دوری کنید.
امروز شما طالع خوبی دارید. موقعیت های هیجان انگیزی به شما پیشنهاد شده و جذابیت شخصی شما درهای زیادی را به رویتان باز می کند. رخدادهای ناراحت کننده مثل ناامیدی یا نداشتن سرمایه نمی توانند شما را آزرده کنند. وقت خارق العاده ای برای تعهدات صلح آمیز است.
نشان داده استعدادها، بدست آوردن محبوبیت و بردن یک عشق برای شما نسبت به دیگران سخت تر است. این احتمال وجود دارد که نزدیکانتان با شما توافق نداشته باشند. علی رغم تمام دردسرها و شکست ها، به بهترین نتیجه ی ممکن ایمان داشته باشید.
می توانید با اطمینان خاطر درگیر بازاریابی، تدریس، سیاست، سرویس های مشاوره ای، خیریه یا غیره شوید. وقت خوبی برای زندگی اجماعی یا هرگونه اجرای عمومی است. ممکن است در زندگی شخصیتان یک موفقیت قابل توجه بدست آورید.
امروز باید ترجیحتان روی فعالیت های خلاقانه باشد، نه کارهای روزمره. بسته به کاری که برای زندگیتان می کنید، سعی کنید وارد دنیای بازاریابی، توزیع دعوتنامه، سازماندهی یک نمایشگاه، ارایه یا مهمانی شراکتی شوید.
وقت خارق العاده ای برای ملاقات با مردم جدید، مهمانی گرفتن یا قرار گذاشتن است. ممکن است هدیه یا تمجیدی دریافت کنید. حتی ممکن است کسی به عشقش به شما اعتراف کند. برای کسانی که دوستشان دارید سورپرایزهایی در نظر بگیرید. از گفتن احساساتتان به آنها نترسید.
امروز خلق و خویتان خوب است، ولی این خلق و خو می تواند با اجبارتان به سخت کارکردن، تحمل کردن یا رفع کردن مشکلات خراب شود. باید به یاد داشته باشید که انجام وظایف دلیل افسردگی نمی شود. کاری که می کنید را دوست داشته باشید تا دید مثبت شما به مردم اطرافتان نیز سرایت کند.
آموزش آشپزی و دستور پخت آش کشک خوشمزه در منزل
پیاز :•: یک عدد
سیر :•: 2 حبه
گوجه فرنگی :•: 2 پیمانه
فلفل :•: یک قاشق مرباخوری
گوشت چرخ کرده :•: 250 گرم
پیاز :•: یک عدد، رنده شه
رشته آشی :•: یک پیمانه
جعفری :•: 250 گرم
کشک :•: یک پیمانه
نعناع داغ :•: 2 قاشق غذاخوری
آموزش آشپزی و دستور پخت آش کشک خوشمزه در منزل
برای تهیه آش کشک ابتدا پیاز را پوست بگیرید و آنها را رنده کنید وبا گوشت چرخ کرده مخلوط کنید و نمک،فلفل اگر مایل هستید نیز روی گوشت بپاشید و خوب گوشت را ورز دهید و سپس آنها را گرد کنید بشکل توپ یا قلقلی در بیاورید.
سپس در قابلمه ای روغن بریزید و پیاز خرد کرده(نگینی)را در آن تفت دهید و سیر را پوست بگیرید و خرد کنید و به پیاز اضافه کنید و همچنین گوجه فرنگی ها را پوست بگیرید و رنده کنید و به قابلمه اضافه کنید و فلفل را نیز بیفزایید
و گوشت هایی را که بشکل قلقلی در آورده اید را آرام،یک به یک داخل مایع بگذارید و 2 تا 3 دقیقه بعد حدودا 4الی5 لیوان آب در قابلمه بریزید و صبر کنید تا آب بجوشد سپس رشته را اضافه کنید تا با گوشت قلقلی ها بجوشد وبپزد.
بعد از آنکه قلقلی ها پخت جعفری و کشک را نیز بریزید و هنگامی که مواد آش کشک مجددا جوشیدن و جا افتاد ،در کاسه بزرگی بریزید و روی آن را مانند آش رشته با نعناع داغ و تزیین کنید و نوش جان کنید.
در صورت تمایل می توانید گوشت را از مواد آش کشک حذف نمایید و بدون گوشت آش خود را تهیه نمایید.
آموزش تهیه دسر و دستور تهیه بستنی سرخ کرده مجلسی و خوشمزه در منزل
بستنی وانیلی :•: 450 گرم
کورن فلکس صبحانه :•: 3 پیمانه
روغن :•: 2 پیمانه
پودر نارگیل :•: 1 پیمانه
تخم مرغ :•: 2 عدد
دارچین آسیاب شده :•: 1 قاشق چایخوری
آموزش تهیه دسر و دستور تهیه بستنی سرخ کرده مجلسی و خوشمزه در منزل
برای تهیه بستنی سرخ شده ابتدا با استفاده از یک اسکوپ 8 تا توپ بستنی وانیلی در بیاورید و آنها را در یک سینی بگذارید و به مدت 1 ساعت در جا یخی یخچال قرار دهید تا توپ بستنی شما خوب سفت شود.
در کاسه ای کورن فلکس و دارچین و پودر نارگیل را مخلوط کنید.اگر دوست دارید گردو و بادام وپسته و بیسکویت نیز بیفزایید.
در کاسه ای دیگر سفیده ها را از زرده جدا کنید و با همزن خوب بزنید تا کف کند.(میتوانید بجای 2تا تخم مرغ از3 عدد سفیده استفاده کنید)سپس توپ ها بستنی را از یخچال خارج کرده
و در سفیده تخم مرغ آغشته کنید و بعد در مخلوط کورن فلاکس بغلتانید تا تمام توپها از مخلوط پوشانده شود.سپس بمدت 3 ساعت در جا یخی قرار دهید تا حسابی توپها سفت شوند.
در تابه کوچکی بحدی روغن بریزید که توپ بستنی ها در آن غوطه ور شود و شعله را کم کنید تا به مرور روغن داغ داغ شود.
سپس توپ بستنی ها را یک به یک از یخچال بیرون آورید و در روغن داغ قرار دهید تا طلایی رنگ شوند (اگر روغن خوب داغ شده باشد سریع توپها سرخ و طلایی خواهند شد)
و با یک حوله تمیز یا دستمال روغن اضافی آنها را بگیرید و بستنی سرخ شده را در یک بشقاب بگذارید و نوش جان کنید (توپ بستنی ها را زمان میل کردن با قاشق بشکنید)
بعضی ها از بستنی سنتی برای درست کردن بستنی سرخ شده استفاده می کنند ولی ما استفاده از بستنی وانیلی پاستوریزه را توصیه مکنیم.