مهرداد دومینو

خاص باش ولی شاکی

مهرداد دومینو

خاص باش ولی شاکی

دستور باسلوق خوشمزه و مجلسی ژله ای خانگی با گردو

آموزش کامل طرز تهیه باسلوق خوشمزه و مجلسی ژله ای خانگی با گردو

باسلوق , طرز تهیه باسلوق , باسلوق ترکی,باسلوق خوشمزه,باسلوق گردویی

آنگاه قابلمه را از روی حرارت بردارید و مغز گردو را به آن بیفزایید و بگذارید تا خمیر سرد شود سپس بمدت1ساعت در یخچال بگذارید تا کاملا خودش را بگیرد سفت شود.

در آخر از یخچال در آورید و دستتان را چرب کنید و مایع را کمی ورز دهید و بصورت استوانه ای به قطر3سانت برش دهید و در بشقابی پودر نارگیل بریزید و باسلوق ها را در آن بغلتانید و نوش جانتان کنید.

روش دیگر نیز این است که شما میتوانید وقتی خمیر را از قابلمه در آوردید بمدت 1 ساعت در یخچال قرار دهید و پس از گذشت 1 ساعت از یخچال خارج کنید و بعد از شکل دادن به خمیر گردو را در وسط آن قرار دهید به طوری که کمی از سر گردو بیرون باشد.


منبع : دستور باسلوق

لینک منبع : http://mepatogh.ir/16795/baslogh/

نظرات 0 + ارسال نظر
امکان ثبت نظر جدید برای این مطلب وجود ندارد.