آموزش شیرینی پزی و دستور تهیه باسلوق ترکی خانگی خوشمزه
پودر نارگیل :•: 150 گرم
مغز گردو :•: 100 گرم
روغن مایع :•: یک قاشق چایخوری
آب سرد :•: دو لیوان
گلاب :•: نصف لیوان
نشاسته :•: 100 گرم
شکر :•: 200 گرم
آموزش شیرینی پزی و دستور تهیه باسلوق ترکی خانگی خوشمزه
برای تهیه باسلوق
ابتدا آب سرد را در قابلمه ای ترجیحا تفلون بریزید و نشاسته را نیز
بیفزایید و بعد قابلمه را روی اجاق قرار دهید تا با حرارت ملایم نشاسته در
آب کاملا حل شود و با قاشق یا کفگیر چوبی کمی هم بزنید مراقب باشید که اگر
گلوله ای ایجاد شد با قاشق روی آن بزنید تا نشاسته در آب حل شود.
زمانی که کاملا نشاسته در آب حل شد،شکر را کم کم به آن اضافه کنید و با یک
کفگیر چوبی هم بزنید تا در مایع شکر حل شود،آنگاه گلاب و روغن را بیفزایید و
مستمر و پیاپی هم بزنید تا مایع به حدی غلظت پیدا کند که اثری از مایع
نباشد و فقط شما خمیری در قابلمه داشته باشید.
آنگاه قابلمه را از روی حرارت بردارید و مغز گردو را به آن بیفزایید و
بگذارید تا خمیر سرد شود سپس بمدت1ساعت در یخچال بگذارید تا کاملا خودش را
بگیرد سفت شود.
در آخر از یخچال در آورید و دستتان را چرب کنید و مایع را کمی ورز دهید و
بصورت استوانه ای به قطر3سانت برش دهید و در بشقابی پودر نارگیل بریزید و باسلوق ها را در آن بغلتانید و نوش جانتان کنید.
روش دیگر نیز این است که شما میتوانید وقتی خمیر را از قابلمه در آوردید
بمدت 1 ساعت در یخچال قرار دهید و پس از گذشت 1 ساعت از یخچال خارج کنید و
بعد از شکل دادن به خمیر گردو را در وسط آن قرار دهید به طوری که کمی از سر
گردو بیرون باشد.