آموزش آشپزی و دستور پخت آبگوشت خوشمزه و مجلسی در منزل
گوشت گوسفندی با استخوان :•: 1 کیلو
دنبه :•: 300 گرم
نخود و لوبیای سفید :•: 1 لیوان
پیاز متوسط :•: یک عدد
مغز لیمو عمانی :•: یک قاشق سوپخوری
آب گوجه فرنگی :•: یک فنجان
رب گوجه فرنگی :•: یک قاشق سوپخوری
سیب زمینی :•: 5 عدد
نمک و فلفل :•: به مقدار لازم
آموزش آشپزی و دستور پخت آبگوشت خوشمزه و مجلسی در منزل
برای تهیه آبگوشت ابتدا نخود و لوبیا را از شب در ظرفی پر از آب قرار می دهیم و در صورت امکان آبش را چند مرتبه عوض می کنیم. گوشت را با دنبه میشوریم ودرآبکش قرار میدهیم وبه10قسمت تقریبا یکسان برش میدهید
و در تابه ای روغن ریخته و با حرارت ملایم تفت میدهید تا به رنگ طلایی در بیاید،بعد پیاز را پوست کنده و نگینی ریز خرد میکنید و در تابه روغن میریزید و پیازها را سرخ میکنید و سپس نخود و لوبیا را آبکش میکنید به پیاز داغ اضافه میکنید، و کمی تفت میدهید.
گوشتی که طلایی شده است را در قابلمه ای بریزیدو شعله اجاق را ملایم کنید و به میزان کافی آب بریزید ، نخود و لوبیا و پیاز سرخ شده را اضافه کنید و کمی زرد چوبه و مغز لیمو عمانی بریزید.
در حدود 30دقیقه قبل از پخت کامل آبگوشت سیب زمینی ها را پوست بگیرید و به همراه نمک ، فلفل و زردچوبه به آبگوشت اضافه کنید و 10دقیقه آخر نیز آب گوجه فرنگی و رب گوجه فرنگی را بریزید.
این غذا هم مثل غذاهایی مثل قورمه سبزی و خورشت قیمه نیاز به صبر دارد و هر چه زمان پخت دیزی طولانی تر باشد ، آبگوشت شما جا افتاده تر و خوش رنگ تر خواهید داشت. توجه داشته باشید که از ابتدا آب داخل قابلمه را زیاد بگیرید چون اگر بخواهید در هنگام پخت آب اضافه کنید مزه آبگوشت تحت تاثیر قرار خواهد گرفت.
نکته مهم دیگر در تهیه دیزی اضافه کردن ادویه و نمک به گوشت است که اگر از ابتدا به گوشت ادویه و نمک اضافه کنید باعث دیر پز شدن آن شده اید. این مقدار مواد در دستور بالا برای 4 تا 6 نفر کافی است.
آبگوشت (شوربا یا دیزی یا پیتی) یکی از غذاهای سنتی و محبوب ایران است. در طبخ آبگوشت از گوشت و دنبه گوسفند، گوجه فرنگی (یا رب گوجه فرنگی) و برخی حبوبات از قبیل نخود و لوبیا استفاده میشود. خوراکی رقیق که از پختن گوشت و پیاز و سیب زمینی و حبوبات درست میشود که در دو مرحله میخورند اول آب آن را با تکههای نان مخلوط نموده، میخورند (تلیت). بقیه مواد را میتوان با گوشتکوب کاملاً کوبیده و یا نکوبیده با نان، پیاز و چاشنی مانند ترشی و سبزی خوردن میل میکنند(گوشت کوبیده). در صورت پخته شدن در ظروف سنگی آن را دیزی سنگی مینامند. برخی افراد از طریق ترید کردن، نانهای بیات و نسبتاً خشک را به مصرف مفید میرسانند. همچنین دیزی یکی از غذاهای محلی همدان به شمار میآید.
دستور آشپزی و طرز پخت حلوای شکلاتی مجلسی و خوشمزه در منزل
آرد ذرت :•: 1 پیمانه
شکر :•: ¾ پیمانه
شکلات تخته ای خرد شده :•: 120 گرم
کره :•: 80 گرم
پودر کاکائو :•: 1 قاشق سوپخوری
شیر :•: 1 پیمانه
آب :•: 1 پیمانه
روغن مایع :•: 2 قاشق سوپخوری
نمک :•: نوک قاشق چایخوری
بستنی وانیلی :•: به مقدار لازم
پودر پسته یا گردو :•: برای تزیین
دستور آشپزی و طرز پخت حلوای شکلاتی مجلسی و خوشمزه در منزل
برای تهیه حلوای شکلاتی ابتدا درون قابلمه شیر میریزید سپس اجاق گاز را روشن میکنید و قابلمه را روی حرارت متوسط قرار میدهید بعد آب و شکر را نیز اضافه کنید تا درهم حل شوند و بعد پودر کاکائو را نیز اضافه کنید (تقریبا 5 دقیقه هم بزنید)
زمانی که شروع به جوشیدن کرد موقع اضافه کردن شکلات خرد شده است پس آن را به داخل مواد میریزیم و خوب بطور مداوم هم میزنید (زیر شعله را کم میکنید تا شکلات نسوزد و ته نگیر که مزه اش تلخ میشود) تا مدت زمانی که مواد کاملا با هم هماهنگ و یکدست شوند
سپس قابلمه را از روی شعله برمیداریم و گوشه ای میگذاریم. زیر شعله اجاق را روشن کنید و روی درجه متوسط بگذارید و تابه را روی شعله قرار دهید سپس روغن و کره و آرد را داخل آن بریزید و بمدت 40 الی 45 دقیقه مدام تفت دهید تا رنگ آرد طلایی شود
سپس در این لحظه تابه را از روی حرارت بر دارید و نمک را نیز بیفزایید.شربت حلوای شکلاتی را که کنار گذاشته بودید را می آورید و آهسته تدریجی به آرد طلایی شده اضافه کنید و خوب با هم مخلوطشان کنید تا جایی که حلوا به روغن بیفتد
آنوقت در ظرفی دربسته گذاشته و بمدت 10 دقیقه روی حرارت قرار دهید. د رآخر حلوا درست شده را با اسکوپ به شکل گلوله ای در بیاورید و در ظرفی ترجیحا بلوری قرار دهید و در کنار آن دو اسکوپ از بستنی وانیلی نیز بگذارید
روی حلوای شکلاتی را بسته به سلیقه خودتان میتوانید گردو یا پودر پسته یا پودر نارگیل بریزید که تزئین زیبا نیز داشته باشید.
می پاتوق : فال روزانه روز تولد برای متولدین تمام ماه های سال ، در ادامه فال خود را مطالعه نمایید
حالا که ماه به نشانه شما بازگشته است، شما آمادگی کامل دارید که مسئولیتهای بیشتری قبول کنید، اما این کار دردسرهایی برایتان به همراه دارد. این سخن بدین معنی نیست که شما توانایی انجام دادن کارهای خاص و خارق العاده را ندارید، بلکه بدین معنی است که شما به دلیل اینکه به نیازهایتان واقع بینانه نگاه نمیکنید، طاقت شکست خوردن را هم ندارید. با کم کردن سطح توقعات خود شانس خوشبخت شدن خودتان را بیشتر کنید.
امروز ماه در دوازدهیمن خانه شما یعنی خانه رازها قرار دارد و بعضی چیزها را از دید شما مخفی نگه میدارد، بنابراین شما نمیتوانید منشأ ناراحتی های خود را پیدا کنید. برای شما خیلی مهم است که بفهمید چه چیزهایی را از دست داده اید، اما اطلاعات حیاتی جلوی چشمهای هوشیار شما ظاهر نمیشوند. به جای اینکه برای یافتن حقیقت خوتان را عذاب دهید، در حالیکه شکیبایی را پیشه خود میسازید، سعی کنید به اطلاعاتی که دارید قناعت کنید.
امروز پنجمین خانه و دوازدهمین خانه شما یعنی خانه های عشق و محبت داغ شدهاند و بنابراین شما نمیتوانید در محل کار به راحتی حواستان را روی کارتان تمرکز کنید. عجیب است که اورانوس غیر قابل پیش بینی نیز به سمت آنها کشیده شده و حتی پیدا کردن راه درست برای شما سخت میشود. سعی نکنید به خاطر حس مسئولیت خودتان را در محل کار عذاب بدهید، بلکه در عوض امروز را دست از کار کردن شسته و به تفریح کردن بپردازید.
امروز نیازی نیست که منتظر دستورالعمل های رئیس خودتان بمانید، برای اینکه شما میتوانید به راحتی بفهمید که او از شما چه میخواهد. ولی باز هم باید حواس خود را جمع کنید، وگرنه فرجام بدی خاوهید داشت که اصلاً قابل توجیه نخواهد بود. به جای اینکه با انجام دادن کارهای بیاهمیت وقت باارزش خود را تلف کنید، از نگرشهای سازنده خود بهره بگیرید.
شما امروز زیاد سعی نمیکنید شور و هیجان خود را کنترل کنید. این موضوع دوستان و همکارانتان را حسابی شگفت زده خواهد کرد، اما آنها از گوش کردن به آرزوهای بزرگ شما خیلی زود خسته نمیشوند. با کمتر حرف زدن و بیشتر عمل کردن میتوانید به کسانی که از شما انتقاد میکنند نشان دهید که شما فقط ادعا ندارید. اینک عمل کردن به وعده های خود خیلی مهمتر از داشتن نگرشهای بزرگ است.
امروز یکی از دوستان و یا یکی از همکارانتان میتواند با انجام دادن کاری کاملاً زشت و زننده شما راشگفت زده کند. شما میتوانید مخالفت خود را نسبت به حرفهایی که بیان میشود ابراز کنید، اما اکنون عاقلانه است که تعجب خود و یا قضاوت منفی خود را نشان ندهید. به جای عکس العمل نشان دادن موقعیت خود را حفظ کنید و بر اعصاب خود مسلط باشید.
در حالی که اورانوس با ما در مورد بیتفاوت بودن صحبت میکند، ونوس یعنی سیاره بخت شما میتواند خواستهها و علایق شما را نشان دهد. شما امروز به فرد یا چیزی در محل کارتان خیلی وابسته شدهاید، البته این نشانه عشقی رمانتیک نیست، چرا که شما میخواهید تمام آزادیهای خود را داشته باشید. در حالیکه سعی میکنید میانه روی را پیشه خود سازید به سمت منازعه و کشمکش نروید.
شما امروز ایدههای جدیدی برای اینکه کارهایتان را سریعتر انجام دهید دارید، اما چیزی فکر شما را عذاب میدهد و شما نمیدانید که بین نوآوری و ابتکار و کارهای روزمره همیشگی کدام را برگزینید. باوجود اینکه شما دوست دارید با چند تن از دوستان خاص خود به استراحت و تفریح بپردازید، ولی اکنون وظایف کاریتان در اولویت قرار دارند. اهمیت دادن به این اولویتها به شما کمک میکند فرد موفقتری باشید.
امروز اصلاً اهمیتی ندارد که شما چقدر کار برای انجام دادن دارید، شما به راحتی قول میدهید و بعد به تفریح کردن مشغول میشوید. متأسفانه امروز وقت تفریح و بازی کردن نیست، شما در روزهای دیگر میتوانید این کار را بکنید، ولی امروز اول باید وظایف کاری خود را تمام کنید. اگر امروز سخت کار کنید، روزهای دیگر شانس این را خواهید داشت که با خیال راحت تفریح کنید.
شما امروز فکرهای زیادی در سرتان دارید، اما وقتی یک دوست صمیمی و یا یکی از اعضای خانوادهتان به شما نیاز دارد نمیتوانید در محل کارتان توجه کافی روی کار خود داشته باشید. به نظر میرسد وقتی که شما در محل کارتان گرفتار میشوید، میتوانید از زیر بار مسئولیتهایتان در خانه فرار کنید، اما این موضوع اصلاً حقیقت ندارد. پس امروز به مشکلات خانوادگی و شخصی خود رسیدگی کرده و کارهای خود را به روز دیگری موکول کنید.
شما امروز میخواهید تغییراتی در کار خود بدهید، اما باید بدانید که شانس همیشه به کمکتان نمیآید. اولین کاری که باید بکنید این است که یکی از کارهایتان را با روشی جدید انجام دهید، چراکه شما همیشه در جستجوی راه حل و روشهای مؤثر و مناسب هستید. اما اگر فقط به خاطر اینکه شما از روشهای قبلیتان خسته شدهاید، بخواهید این کار را با روشی متفاوت انجام دهید، اصلاً کار خوبی نکردهاید. پس روشهای مناسب و درست را تغییر ندهید.
امروز آرزوهای غیر شخصی شما که با آرزوهای افراد دیگر تفاوت دارد باعث میشود همکاری بین شما و آنها قطع بشود. این موضوع باعث ناامیدی شما میشود، چرا که شما به یک نفر که شاید دوست صمیمیتان یا یکی از همکارانتان باشد خیلی وابسته شده بودید. اما شما نمیخواهید روش خود را هم تغییر دهید. با همه این احوال اگر میبینید که نمیتوانید به تنهایی از پس کارهایتان بر بیایید دوباره به دوستانتان ملحق شوید.
سایت تفریحی نمکستان » برای مشاهده ی فال روزانه روز تولد خود ، در ادامه این مطلب با ما همراه باشید
امروز می توانید در روابطی که دارید موفق عمل کنید، زیرا احساسات تان را در کلماتی که می گویید نشان می دهید. خیال پرداز خوبی هستید و به نظر می رسد که به ماجراهای عاشقانه فکر می کنید. اما همه چیز به فقط به یک سوال بستگی دارد: این که درباره ی خودتان چه احساسی دارید. یعنی فکر کنید و ببینید که واقعاً چگونه شخصیتی هستید و چه نیازهای عاطفی ای دارید. به جای این که وانمود کنید همه چیز خوب پیش می رود، خطر کنید و خود واقعی تان را به نمایش بگذارید.
بین یک دو راهی گیر کرده اید. از طرفی دل تان می خواهد که رابطه ی جدیدی را شروع کنید. یعنی دوست دارید که از پوسته ی خود خارج شوید و یک رابطه ی احساسی را با شخص خاصی شروع کنید. از طرف دیگر یک ندای درونی به شما می گوید که عجولانه تصمیم نگیرید و در همان وضعیت ایمنی که اکنون قرار دارید بمانید. فقط نکته این جاست که باید تنها باشید. برای این که به بهترین نتیجه ی نهایی دست پیدا کنید، به شما توصیه می شود که میانه ی این دو راه را بگیرید.
امروز به نظر می رسد که فکر و ذهن تان سرشار از انرژی است. بدانید که پیشرفت کنونی شما زمانی حاصل می شود که خودتان را به جاده ی رویاها بسپارید. فکر و خیال هایی که در سر دارید شاید به خاطر یک ماجرای عاشقانه و فریبنده باشند. با چنین خیال پردازی هایی می توانید به لذتی دست پیدا کنید که در کلام نمی گنجد. بهتر است برای بیان احساسات تان به دنبال یک راهکار خلاقانه بگردید، گاهی برای این که منظورتان را بفهمند باید دست از حرف زدن بکشید.
اکنون یک فرصت طلایی پیش روی شما قرار گرفته است و می توانید اوقات تان را صرف پرورش مهارت های تان بکنید. البته نه این که مسئولیت های تان را کنار بگذارید و از روی عمد تعهدات تان را نادیده بگیرید. اما واقعیت این است که دل تان می خواهد از زیر بار مسئولیت ها شانه خالی کنید. بهترین راهکار این است که هم زمان به هر دوی این کارها بپردازید.
امروز بسیار مصمم هستید که از روابطی که با دوستان و آشنایان تان دارید به یک چیز مهم دست پیدا کنید. ممکن است وارد فعالیت های اجتماعی ای شوید که قبلاً تجربه نکرده اید، اما به نظر می رسد که دلیل این کارتان به خاطر یکی از دوستان صمیمی تان است. به هر حال خودتان را با این کار در وضعیت آشفته ای قرار خواهید داد. اما بدانید که اوضاع آن قدرها هم که فکر می کنید بد نیست. ممکن است فکر کنید که دوستان تان با شما روراست نیستند، اما شاید مشکل از خود شما باشد که پیام آن ها را به درستی درک نمی کنید. کمی عمیق تر بیندیشید تا ببینید که واقعاً به دنبال چه چیزی هستید.
امروز به دنبال نکات دقیق و ظریف هستید، اما باید بدانید که این جزییات در هیاهوی سایر امور دیده نمی شوند. چیزی که اکنون اهمیت دارد این است که حرف تان را چگونه می زنید، نه این که چه می گویید. طیف وسیعی از رنگ خاکستری وجود دارد، اما فقط کسانی این تفاوت رنگ ها را درک می کنند که نکته سنج باشند. برای این که به یک دیدگاه واقع گرایانه دست پیدا کنید باید به اندازه ی کافی وقت بگذارید و نترسید. در غیر این صورت ممکن است بی دلیل از کاه کوه بسازید.
لزومی ندارد برای این که توجه دیگران را جلب کنید از مسیر اصلی منحرف شوید، اگر تصمیم به چنین کاری گرفته اید حتماً تجدید نظر کنید. امروز ممکن است عاشق شوید، فقط برای این که از عاشق شدن خوش تان می آید و اصلاً برای تان مهم نیست که چه چیزی یا چه کسی پیش روی تان قرار گرفته است. مهم ترین مشکلی که اکنون با آن روبرو هستید این است که بیش از حد احساساتی شده اید. کمی زیاده روی اشکالی ندارد، اما نباید این وضعیت خیلی طولانی شود و ادامه پیدا کند.
امروز ممکن است بخواهید هر چیزی را که سر راه تان قرار می گیرد به دست آورید یا به دنبال هر آرزویی بروید. اشکالی ندارد که به همه ی چیزهای دل خواه تان فکر کنید و خیال پردازی های قشنگ به راه بیندازید، زیرا هیچ کس متوجه نخواهد شد که در فکر شما چه می گذرد. پس می بینید که اکنون ذهن تان بیش فعال است و باعث شده کمی احساس آشفتگی کنید. البته لزومی ندارد که بخواهید داشتن چنین افکاری را برای کسی توجیه کنید.
امروز باید سعی کنید تا آرزوهای تان و چیزهایی را که واقعاً نیاز دارید هماهنگ کنید. البته ممکن است که در مسیر کمی دچار اضطراب و نگرانی شوید، اما اشکالی ندارد. فقط حواس تان باشد که زیاده روی نکنید. البته ویلیام بلیک، شاعر انگلیسی، می نویسد: جاده ی افراط و تفریط به کاخ خرد و دانایی می رسد. پس از مسیری که در پیش گرفته اید لذت ببرید، اما آگاه باشید که در زمان مناسب ایست کنید.
امروز ممکن است کمی دچار پریشانی شوید، زیرا هر چه قدر تلاش می کنید تا واقعیت ها را از نظر دور نکنید باز هم می بینید که گرفتار افکار و خیالات گمراه کننده شده اید. سعی کنید حد وسط را پیدا کنید. اگر بخواهید فقط به واقعیات و جزییات کاربردی توجه کنید، حتماً بخشی از مسیر را از دست خواهید داد. اگر هم فقط به خیالات تان اهمیت دهید، به دنیایی ماورایی کشیده خواهید شد که از واقعیت ها فاصله دارد.
ممکن است مرزهایی را که برای خود مشخص کرده اید کنار بزنید، زیرا کسانی هستند که از شما می خواهند پا فراتر بگذارید و به قلمروی آن ها هم وارد شوید. البته خود شما هم دل تان می خواهد که از فرصت فریبنده ای که دست داده استفاده کنید، به همین دلیل شاید درسی را که در گذشته گرفته اید به فراموشی بسپارید. حس کنجکاوی ای که اکنون به سراغ تان آمده ممکن است شما را از نقطه ی ایمن به بیرون بکشد. اگر به آسیب پذیری خود اذعان داشته باشید همه چیز حل می شود، اما مشکل این جاست که اکنون دل تان کمی شیطنت می خواهد.
گاهی همه چیز خیلی شفاف و واضح به نظر می رسد و ممکن است فکر کنید که همیشه همین طور باقی می ماند. اما حواس تان باشد که گاهی این شفافیت باعث فریب خوردن هم می شود. اما به نظر می رسد که اکنون یادتان رفته که همیشه همه چیز آن طور که نشان می دهند نیستند. کمی صبر کنید تا این نکته را بررسی کنید و بعد وارد میدان شوید.
نمکستان » برای این پست آموزش طرز تهیه کباب برگ را آماده کرده ایم برای مشاهده دستور آشپزی ، این پست را دنبال کنید
برای تهیه کباب باید از گوشت راسته گوساله یا گوسفند استفاده نمود، نکته قابل توجه برای کیای خوب انتخاب گوشت آن است که باید نرم باشد ( بوسیله گردهای مخصوص نرم کننده گوشت نیز می توان گوشت را نرم و ترد نمود) ولی بهتر است گوشت را باآب پیازوفلفل 24 ساعت قبل آماده و نرم نمود. انواع کباب باید در عین پختگی زیاد خشک نشود.
گوشت راسته پاک کرده : یک کیلو و نیم
پیاز : دو سه عدد
روغن زیتون : یک استکان
فلفل : به مقدار کم
کباب برگ را می توانیم به هر اندازه که میل داریم پهن کنیم به این ترتیب که راسته را روی تخته می گذاریم به اندازه ای که میل داریم پهنای کباب بشود یک قطعه جدا می کنیم مثلا پهنا چهار انگشت و آن قطعه را پهلوی قطعات دیگر گوشت می گذاریم قطعات دیگر را می بریم( با این عمل پهنای تمام گوشتها به یک اندازه می شود) بعد گوشت را به قطر نیم سانتیمتر ورقه ورقه می کنیم و آماده می گذاریم.پیاز را نرم رنده می کنیم و روغن زیتون و فلفل را با پیاز رنده شده مخلوط می کنیم و گوشت را در این مایه می خوابانیم و می گذاریم یک شب بماند.بعد از ۲۴ ساعت گوشت ها را به سیخ کشیده و کمی روی آن را با کارد می کوبیم و روی حرارت ملایم کباب می کنیم و گاهی سیخهای کباب را بر می گردانیم کباب باید در عین پختگی زیاد خشک نشود و آبدار باشد .کبابها را در دیس می کشیم و روی آنها را کمی نمک می پاشیم و کمی هم کره روی آن می گذاریم و اطراف آنرا با پیاز خلال کرده و جعفری تزیین می کنیم .کباب برگ را نباید هیچ وقت لای نان قرار داد زیرا آب کباب به خورد نان می رود و خشک می شود. در صورتیکه بخواهیم از گردهای نرم کننده مخصوص گوشت استفاده کنیم برای هر کیلو گوشت یک قاشق مربا خوری از گرد نرم کننده را با پیاز رنده شده مخلوط می کنیم و نیم ساعت قبل از کباب کردن گوشت را در این مایه می خوابانیم. می شود بدون روغن زیتون هم گوشت کباب را آماده کرد و در مایه از یک قاشق چایخوری زعفران سائیده استفاده نمود.کباب برگ را با چلو و گوجه فرنگی کباب شده سرو می نمایند.
منبع : groohashpazi