دستور آشپزی و طرز پخت کوکوی مرغ و سبزیجات خوشمزه
سینه مرغ :•: ۳۰۰ گرم
روغن مایع :•: ۲/۳ پیمانه
نمک :•: به میزان لازم
زعفران دم کرده :•: ۱ قاشق سوژخوری
سیب زمینی ریز خورد شده :•: ۲ پیمانه
زرد چوبه :•: ½ قاشق مرباخوری
پیاز ریز خورد شده :•: ½ پیمانه
فلفل دلمه سبز و قرمز خورد شده :•: ۲ پیمانه
پیازچه با ساقه خورد شده :•: ½ پیمانه
ماست :•: ½ پیمانه
آرد :•: ۲ قاشق سوپخوری
تخم مرغ :•: ۵ عدد
دستور آشپزی و طرز پخت کوکوی مرغ و سبزیجات خوشمزه
برای تهیه کوکوی مرغ ابتدا سینه مرغ را چهار گوش ریز خورد کنید (۱ در ۱ سانتیمتر) و با ۲ قاشق سوپ خوری روغن مایع ½ قاشق مربا خوری نمک و زعفران دم کرده مخلوط کرده
به مدت ۳ ساعت در یخچال قرار میدهیم سیب زمینی را با مقداری روغن سرخ کنید و به آن نمک و زرد چوبه اضافه کنید
و از روی حرارت بردارید بعد در صافی فلزی بریزید تا روغن آن جدا شود و بگذارید سرد شود سه قاشق سوپخوری روغن داخل تابه ریخته گرم کنید
پیاز را اضافه کنید و روی حرارت متوسط تفت دهید تا نرم و شفاف شود سرخ نشود مرغ را اضافه کرده ۲ دقیقه با حرارت متوسط تفت دهید
نیمی از فلفل دلمه ای خرد شده را نیز اضافه کرده و ۱ دقیقه تفت دهید تابه را از روی حرارت برداشته پیازچه و جعفری را اضافه کنید
و بگذارید تا مواد سرد شوند سپس سیب زمینی را اضافه کنید فر را در دمای ۳۵۰ درجه فارن هایت یا ۱۸۰ درجه سانتیگراد روشن کنید
پنجره فر را وسط فر قرار دهید تابه تفلون گرد به قطر ۲۳ سانتیمتر یا تابه به ابعاد ۲۰ در ۱۵ سانتیمتر را چرب کنید
ماست را با آب ، آرد و نوک قاشق نمک و ۴ عدد تخم مرغ مخلوط کنید با مفتول فلزی بزنید و با مواد مخلوط کنید و در تابه قرار دهید.
روی آن را صاف کنید و در تابه را با فویل بپوشانید تابه را داخل فر قرار دهید پس از ۱۵ دقیقه کوکو را از فر در آورید
و یک عدد تخم مرغ باقیمانده را با چنگال زده روی کوکوی مرغ بریزید و با باقی فلفل دلمه خرد شده تزیین کنید
و دوباره به مدت ۱۵ تا ۲۰ دقیقه بدون فویل در فر قرار دهید تا بپزد ، کوکوی مرغ را از فر درآورید و در ظرف مورد نظر سرو کنید.
می توانید برای تزیین و مخلفات از خیار شور و گوجه فرنگی خرد شده استفاده نمایید و از این کوکوی خوش طعم لذت ببرید.