آموزش آشپزی و دستور پخت ماکارونی ایرانی خوشمزه و مجلسی
ماکارونی ساده یا فرم دار :•: بسته 500 گرمی
گوشت چرخ کرده یا مرغ خرد شده :•: 250 گرم
روغن :•: به میزان لازم
نمک و فلفل :•: به میزان لازم
زردچوبه :•: 1/2 قاشق چای خوری
سیر :•: 2 عدد
کنسرو ذرت :•: نصف لیوان
کنسرو نخود فرنگی :•: 1/2 لیوان
پیاز خرد شده :•: 1 عدد متوسط
قارچ :•: 250 گرم
رب گوجه فرنگی :•: 1 قاشق غذا خوری
سیب زمینی برای ته دیگ :•: یک عدد
آموزش آشپزی و دستور پخت ماکارونی ایرانی خوشمزه و مجلسی
ابتدا داخل قابلمه مناسبی را پر از آب کنید و مقداری نمک و روغن داخلش بریزید و روی حرارت قرار دهید تا به جوش بیاید ، پس از به جوش آمدن آب ماکارونی را اضافه کنید و با چنگال کمی هم بزنید تا رشته های ماکارونی به هم نچسبند.
ماکارونی را پس از پنج تا هفت دقیقه با آب سرد آبکشی کنید و کنار بگذارید تا آب اضافی اش برود. پیاز خرد شده را داخل روغن سرخ می کنیم تا کاملا پیاز طلایی شود ، سپس سیرها را له کرده و به پیاز داغ اضافه می کنیم. بعد از تفت پیاز و سیر گوشت چرخ کرده یا مرغ را اضافه می کنیم
بعد از سرخ شدن گوشت چرخ کرده یا مرغ قارچ خرد شده را اضافه می کنیم تا کمی تفت بخورد بعد از اینکه قارچ خوب تفت داده شد رب گوجه فرنگی و زرد چوبه و نمک را اضافه می کنیم تا خوب مواد مزه دار شود.
در انتها کنسرو ذرت و نخود فرنگی را به مواد اضافه می کنیم و در انتها نصف لیوان آب را به مواد اضافه می کنیم تا خوب بپزند. ته قابلمه مقداری روغن بریزید و سیب زمینی های حلقه شده بچینید ، مقداری ماکارونی روی سیب زمینی ها بریزید و روی آن مقداری مایه ماکارونی بریزید.
به همین صورت داخل قابلمه را با ماکارونی و مایه مخصوص پر کنید ، لایه آخر را با ماکارونی پوشش دهید ، در قابلمه را بگذارید و با حرارت کم اجازه دهید به مدت نیم ساعت الی 45 دقیقه ماکارونی دم بکشد.