نمکستان » برای این پست آموزش طرز تهیه آش جو را آماده کرده ایم برای مشاهده دستور آشپزی ، این پست را دنبال کنید
جو پوست گرفته : ۲۵۰ گرم
سبزی آش : ۱/۵ کیلو
نخود و لوبیا و عدس : به تساوی جمعاً ۷۵۰ گرم
برنج : یک استکان معادل ۱۰۰ گرم
پیاز سرخ کرده : ۴ تا ۵ قاشق سوپخوری
کشک ساییده ی غلیظ : ۴ تا ۵ لیوان ( یک لیتر )
نمک و فلفل : به مقدار کافی
زردچوبه : ۱ قاشق غذاخوری
می توانید در این آش ۷۵۰ گرم گوشت سر دست بدون استخوان بریزید . بهتر است حبوبات را از قبل خیس کنید چون این طوری زودتر پخته می شود . در صورت مصرف گوشت ، آن را با حبوبات و پیاز سرخ کرده و زردچوبه بگذارید نیم پز شود . حالا جوی پوست گرفته و برنج را که بهتر است از قبل خیس کنید ، داخل گوشت و حبوبات بریزید و حرارت را ملایم کنید . گهگاه آش را هم بزنید . سبزی را با دقت تمیز و خرد کرده و داخل آش بریزید . بعد قطعات گوشت را بیرون آورده و بکوبید و داخل آش بریزید . این آش باید کاملاً غلیظ و جا افتاده شود . بعد از آماده شدن آن را از روی آتش بردارید ، کشک را داخلش بریزید ، هم بزنید و با نعناع داغ و پیاز سرخ کرده آن را تزیین کنید .
منبع : banoo1