مهرداد دومینو

خاص باش ولی شاکی

مهرداد دومینو

خاص باش ولی شاکی

طرز تهیه پاناکوتا با ژله

آموزش کامل طرز تهیه دسر پاناکوتا با ژله توت فرنگی ، انار و یا لیمو

طرز تهیه پاناکوتا با ژله

برای تهیه پاناکوتا با ژله ابتدا کتری را تا نصف حجمی که دارد آب بریزید و روی اجاق بگذارید تا آب بجوش بیاید سپس یک لیوان از آب جوشیده را در کاسه ای بریزید و کاسه را روی کتری بگذارید

و ژله لیمو را کم کم به آب جوش اضافه کنید و با قاشق هم بزنید تا کاملا ژله در آب جوش حل شود،سپس یک لیوان آب سرد به آن بیفزایید و مجددا هم بزنید و در قالب مورد نظرتان بریزید و صبر کنید تا کاملا ژله لیمو ببندد.

منبع : دسر پاناکوتا با ژله

نظرات 0 + ارسال نظر
امکان ثبت نظر جدید برای این مطلب وجود ندارد.