برای خوشمزه تر شدن کوکو سبزی ، از گردوی خرد شده و زرشک استفاده کنید؛ کوکوی شما بسیارخوشمزه می شود.
همانندکوکوهای دیگر مانند کوکو سیب زمینی روغن کوکو سبزی تا داغ نشده است مایه را در آننریزید که به ته ظرف چسبیده و در زمان پشت و روکردن خرد میشود…
سرخ کردن سبزی این کوکو سبزی بسیار مهم است . چون قرار نیست کوکوی شما پخته شود . در نتیجه اگر سبزی را خوب سرخ نکرده باشید دو روی کوکو سرخ میشود ولی داخل مواد خام میماند .
استفاده از بیکینگ پودر باعث میشود مواد کوکو سبزی هنگام سرخ شدن کمی یکدست تر در آمده و به حجم کوکو کمک میکند .
استفاده از یک قاشق غذاخوری شیر در کوکو سبزی باعث میشود مواد انسجام بیشتری داشته باشند و اصطلاحا وا نرود