نمکستان » برای این پست آموزش طرز تهیه خورش به را آماده کرده ایم برای مشاهده دستور آشپزی ، این پست را دنبال کنید
گوشت :•: 400 گرم
آلوی خورشتی(در صورت تمایل) :•: 150 گرم
به :•: 300 گرم
روغن :•: 3 قاشق غذاخوری
لپه :•: 100 گرم
پیاز متوسط :•: 2 عدد
شکر :•: 2 قاشق سوپخوری
رب گوجه فرنگی :•: 2 قاشق غذا خوری
نمک و فلفل و دارچین :•: به میزان دلخواه
برای تهیه خورش به ابتدا پیازها را خلالی کرده و سرخ میکنیم. سپس گوشت را به همراه پیاز سرخشده کمی تفت میدهیم.
لپهها را شسته و همراه با رب گوجه فرنگی داخل مواد ریخته و آب را هم به آن اضافه میکنیم. در صورت تمایل میتوانید در این مرحله آلوی خورشی را هم پس از شستن به مواد اضافه کنید.
اکنون به را مانند پرهای پرتقال برش داده و از وسط نصف میکنیم.به زود پخته میشود و ممکن است له شود، به همین دلیل نیم ساعت آخر طبخ غذا به را اضافه میکنیم.
نمک، فلفل و دارچین را هم اضافه کرده و در صورتی که میخواهید خورش به طعمی ملس داشته باشد، آبلیمو و شکر را هم به آن بیفزایید.
پس از چند جوش خورش به حاضر است. این خورشت لذیذ را میتوانید همراه پلو میل بفرمائید.