مهرداد دومینو

خاص باش ولی شاکی

مهرداد دومینو

خاص باش ولی شاکی

آموزش کامل طرز تهیه شله زرد مجلسی و خوشمزه مخصوص نذری

آموزش کامل طرز تهیه شله زرد مجلسی و خوشمزه مخصوص نذری

شله زرد,طرز تهیه شله زرد,دستور پخت شله زرد,شله زرد نذری,شله زرد مجلسی,شله زرد قالبی

آموزش آشپزی و دستور تهیه شله زرد مجلسی و خوشمزه

آش دوغ , طرز تهیه آش دوغ , دستور پخت آش دوغ

شله زرد , طرز تهیه شله زرد , shole zard

آموزش آشپزی و دستور تهیه شله زرد مجلسی و خوشمزه

مواد لازم برای شله زرد

برنج :•: 2 پیمانه

شکر :•: 1 پیمانه

آب :•: 3 پیمانه

کره :•: 100 گرم

 زعفران :•: 1 قاشق چای خوری

هل و گلاب :•: به مقدار دلخواه

طرز تهیه فرنی , فرنی با نشاسته , فرنی افغانی

شله زرد , طرز تهیه شله زرد , agi cvn

طرز تهیه شله زرد

برای تهیه شله زرد ابتدا برنج را می شوییم . قابلمه را پر از آب می کنیم و روی حرارت قرار می دهیم. سپس برنج را داخلش می ریزیم و به صورت پیوسته هم میزنیم تا برنج نرم شود.

بعد از اینکه برنج نرم شد ، کره ، هل و زعفران را به برنج اضافه می کنیم. زمانی که برنج به میزان مناسب نرم شد و زیر دندان نماند ، حرارت زیر قابلمه را خاموش می کنیم.

در این مرحله برای طعم و بوی شله زرد گلاب را اضافه می کنیم و اجازه می دهیم شله زرد سرد شود. سپس آن را در ظرف کشیده و با دارچین ، خلال پسته ، بادام و گردو شله زرد را تزیین می کنیم.

فرنی سیب , طرز تهیه فرنی سیب , دستور تهیه فرنی سیب

شله زرد نذری,شله زرد مجلسی,شله زرد خوشمزه,agi cvn,shole zard

نکاتی درباره تهیه شله زرد

هیچ موقع زعفران را مستقیم داخل ظرف شله زرد نریزید ، زعفران را ابتدا در آب جوش حل کنید ، سپس آنرا در داخل ظرف شله زرد بریزید.

توجه داشته باشید که زعفران حل شده را قبل از اضافه کردن شکر داخل شله زرد بریزید . اگر شکر را قبل از زعفران داخل شله زرد بریزید ، لعاب شکر باعث می شود تمام دانه های برنج به صورت یکنواخت رنگ نگیرند.

سوپ عدس , طرز تهیه سوپ عدس , دستور پخت سوپ عدس , درست کردن سوپ عدس

آموزش کامل طرز تهیه شله زرد مجلسی و خوشمزه مخصوص نذری

نظرات 0 + ارسال نظر
امکان ثبت نظر جدید برای این مطلب وجود ندارد.