نمکستان » برای این پست آموزش طرز تهیه خورش آلو اسفناج را آماده کرده ایم برای مشاهده دستور آشپزی ، این پست را دنبال کنید
گوشت گوسفند :•: نیم کیلو
اسفناج :•: یک کیلو
آلو برقانی :•: 150 گرم
پیاز سرخ شده :•: ۲ قاشق سوپخوری
آبلیمو یا آب نارنج :•: به مقدار کافی
نمک و فلفل :•: به مقدار کافی
برای تهیه خورش آلو اسفناج ابتدا گوشت را چند تکه کرده ، می شوییم و کمی تفت می دهیم.
سپس آن را همراه با ۲ لیوان آب ، پیازسرخ شده و آلو برقانی با حرارت ملایم می پزیم .
اسفناج را بعد از پاک کردن ، کمی خرد می کنیم و در روغن تفت می دهیم .
بعد از پختن گوشت، اسفناج را به آن اضافه کرده و صبر می کنیم تا خورش آلو اسفناج با ترشی و نمک و فلفل جا بیفتد.
۱- اسفناج منبع خوبی ازاسید فولیک است به همین دلیل مصرف خورش آلو اسفناج برای خانم های باردار مفید می باشد.
۲- اسفناج دارای هر سه ویتامین بتا- کاروتن ،EوC می باشد که هر سه دارای خاصیت آنتی اکسیدانی هستند و باعث پیشگیری از انواع سرطان و ناراحتی قلبی – عروقی می شوند.
۳- مواد لعابی اسفناج برای مخاط و مفاصل بدن لازم است.
۴- اسفناج به علت دارا بودن منیزیم ، خاصیت ضد سرطانی داشته و گلبول های خون را افزایش می دهد.
۵- نکته مهم در پختن اسفناج خورش آلو اسفناج این است که نباید آب آن را دور ریخت، زیرا منیزیم در آب آن موجود است.