آموزش آشپزی و دستور پخت سبزی پلو با ماهی سفید مجلسی و خوشمزه
¤ برنج :•: 1 کیلو ¤
¤ سبزی پلو :•: 1/5 کیلو ¤
¤ ماهی سفید :•: 2 کیلو ¤
¤ کره یا روغن مایع :•: 200 گرم ¤
¤ نمک ، فلفل و آبلیمو :•: به میزان لازم ¤
¤ زعفران حل شده :•: 2 قاشق غذا خوری ¤
آموزش آشپزی و دستور پخت سبزی پلو با ماهی سفید مجلسی و خوشمزه
برای تهیه سبزی پلو با ماهی ابتدا سبزی را پاک کرده بشویید و بگذارید تا آبش کاملا برود سپس آن را ریز کنید. برنج را که با نمک چند ساعت قبل خیس کرده اید را آبکش نمایید.
ته قابلمه مقداری روغن آب کرده بریزید و چند کف گیر برنج آبکش شده را در آن ریخته و روی آن سبزی خرد شده بریزید. سپس مجدداً برنج را ریخته و سبزی را لا به لای برنج بریزید و در آخر با برنج سفید روی سبزی پلو را بپوشانید.
برنج را روی حرارت قرار دهید. هنگامی که بخار آن درآمد زعفران حل شده را روی برنج بریزید اجازه دهید تا برنج با حرارت ملایم دم بکشد.
ابتدا ماهی را پاک کرده و بشویید و بگذارید آب اضافه ی آن برود. سپس نمک و فلفل و آب لیمو و زعفران را با هم مخلوط نمایید و ماهی را ۲ تا ۳ ساعت در این سُس قرار دهید تا مزه دار شود.
سپس در روغن یا داخل فر آن را سرخ کنید. پس از دم کشیدن برنج آن را داخل دیس بکشید و ماهی را نیز دور دیس بچینید. تزیین سبزی پلو با ماهی به سلیقه شما بستگی دارد.
سبزی پلو با ماهی یکی از غذاهای معروف ایرانی است در عید نوروز سرو می شود و در شب عید اکثر خانواده ها سبزی پلو با ماهی میل می کنند.
آموزش آشپزی و دستور تهیه پنه با سس آلفردو خوشمزه و مجلسی
¤ کره :•: یک چهارم پیمانه ¤
¤ خامه یا سس سفید :•: یک پیمانه ¤
¤ سیر :•: یک حبه خرد شده ¤
¤ پنیر پارمزان رنده شده :•: یک پیمانه و نیم ¤
¤ جعفری تازه :•: یک چهارم پیمانه ریز شده ¤
آموزش آشپزی و دستور تهیه پنه با سس آلفردو خوشمزه و مجلسی
برای تهیه سس پنه ابتدا کره را در تابه متوسط آب کنید. یادتان باشد حرارت اجاق باید ملایم باشد. خامه را به کره اضافه کنید و بگذارید مخلوط برای پنج دقیقه قل بخورد.
بعد جعفری، سیر و پنیر را اضافه کنید و مرتب و سریع مخلوط را به هم بزنید و از روی حرارت آن را بردارید.
¤ فیله مرغ :•: 200 گرم ¤
¤ پاستا پنه :•: 1 بسته ¤
¤ جعفری خردشده :•: مقداری برای تزیین ¤
برای تهیه پنه با سس آلفردو ابتدا فیله مرغ را به صورت تکه های کوچک خرد کنید یا در روغن تفت دهید یا این که روی اجاق کباب کنید.
حالا سس آلفردو را آماده کنید. مرغ و سس را با هم مخلوط کرده و در تابه ای گود بریزید .
پاستا پنه را به روش معمول در آب بپزید و بعد از آبکش کردن به سس اضافه کنید و خوب هم بزنید تا پاستا به سس کاملا آغشته شود و تابه را روی شعله ملایم کمی حرارت دهید.
سپس جعفری خرد شده را برای تزیین روی پنه با سس آلفردو بریزید و سرو کنید . این یک غذای خوشمزه و پرطرفدار ایتالیایی است.
آموزش آشپزی و دستور پخت خورش کرفس جا افتاده و خوشمزه
¤ گوشت گوسفند یا گوشت مرغ ¤•¤ ٢٠٠ گرم ¤
¤ کرفس خرد شده ¤•¤ ۴٠٠ گرم ¤
¤ پیاز داغ ¤•¤ دو قاشق غذاخوری ¤
¤ نعنا، تره، جعفری ¤•¤ ١۵٠ گرم ¤
¤ نمک ، فلفل و زردچوبه ¤•¤ به میزان لازم ¤
¤ آبغوره ¤•¤ یک استکان کوچک ¤
¤ آب برای پخت خورشت ¤•¤ 4 لیوان ¤
آموزش آشپزی و دستور پخت خورش کرفس جا افتاده و خوشمزه
برای تهیه خورش کرفس گوشت را به اندازه های مناسب خرد کنید. کرفس خوب و جوان تهیه کنید و بعد از شستن به اندازه یک بند انگشت خرد کنید
و در مقداری روغن تفت بدید تا کمی طلایی بشه. سپس کمی از برگ های نازک کرفس و تره و جعفری و نعنا را ریز خرد کنید و در باقیمانده روغن که کرفس را سرخ کردید سبزی ها را هم سرخ کنید.
سپس یک عدد پیاز درشت را خرد کرده در یک قابلمه سرخ کنید. وقتی نیمه سرخ شد گوشت را به آن اضافه کنید. من اینجا همه چیز رو آماده در فریزر داشتم
و بخاطر همین اول گوشت را در مقداری روغن تفت دادم بعد پیاز سرخ شده زردچوبه و کرفس سرخ شده و سبزی سرخ شده را با گوشت مقداری تفت دادم.
بعد مقداری آب داخل قابلمه میریزیم تا مواد خورشت کرفس پخته شود. بعد از جا افتادن و پختن گوشت ، نمک و آبغوره را به خورشت اضافه میکنیم
و یه ده دقیقه ایی هم میگذاریم تا خورشت کرفس مزه دار بشه. خورشت کرفس که به روغن افتاد و جا افتاد در ظرف کشیده با برنج زعفرانی سرو می کنیم.
اگر بخواهیم می توانیم در خورش کرفس هم مثل خورشت قورمه سبزی از لوبیا استفاده کنیم. توصیه می کنم یکبار هم با لوبیا امتحان کنید.
زیاد می بینیم که وقتی خورش کرفس تهیه می کنیم همه اعتراض می کنن و خواهان قورمه سبزی هستند . در صورتی که کسی به خورش کرفس شما اعتراض کرد فقط این چند فایده خوردن کرفس را برایش شرح دهید :
خوردن کرفس شما را از دردهای معده ، فشار خون بالا ، بوی بد دهان ، یبوست ، ناراحتی های اعصاب ، عفونت مجاری ادراری ، آرتروز ، روماتیسم و … نجات می دهد.
پاتوق : فال روزانه روز تولد برای متولدین تمام ماه های سال ، در ادامه فال خود را مطالعه نمایید
امروز به پویایی و حریف طلبی خود مسیر مشخص بدهید. این کار به هیچ عنوان سخت نیست. فقط باید پیش از هر اقدامی همه جوانب را در نظر بگیرید و معنی رویدادهای مختلف را درک کنید. امروز هیجان بسیار زیاد برای انجام دادن پروژه های کاری خود دارید و می توانید به بهترین شکل از آن استفاده کنید. فرصت های عاشقانه و موقعیت های اجتماعی بسیاری برای شما به وجود خواهد آمد. بهتر است به دنبال انسان متفاوتی باشید که هرگز تجربه نکرده اید. می توانید به مکان هایی بروید که تاکنون نرفته اید تا با فرد موردنظر روبه رو شوید.
امروز، روز تنبلی و استراحت نیست. مسایل مهمی وجود دارند که باید آنها را به نتجیه برسانید. در انتهای روز سرگرمی و تفریحات جالبی را تجربه خواهید کرد. البته اگر همه مسوولیت های خود را با درستی انجام دهید می توانید شب خوبی را به پایان برسانید. طرز حرف زدن خود و واژه هایی که به کار می برید را تصحیح کنید. می توانید به جای حرف های بی ارزش، پرسش های فلسفی پیدا کنید و با عشق خود در این موارد با هم صحبت و همفکری کنید. انرژی های امروز باعث می شود تا صمیمیت بیشتری با یکدیگر احساس کنید.
احساسات خود را کنترل کنید. ممکن است امروز بیش از اندازه عصبانی و پرخاشگر شوید و موجب رنجش اطرافیان بشوید. بسیار مهم است که همیشه کنترل رفتار و اعصاب خود را داشته باشید و با مهربانی با دیگران رفتار کنید. به این ترتیب به یک شخصیت خوب تبدیل می شوید که دیگران او را دوست دارند. امروز این فرصت را دارید تا بهتر از قبل فرد موردعلاقه خود را بشناسید و در مورد علایق و اعتقادات خود با یکدیگر حرف بزنید. این کار باعث می شود تا متوجه تفاهمات بسیاری که با هم دارید، بشوید و بخواهید رابطه عمیق تری با هم داشته باشید.
امروز شاید کسی به طور دایم روی اعصاب شماباشد. اما فراموش نکنید چه کسی هستید و چه توانایی هایی دارید. از اینکه احساسات منفی به برخی افراد یا برخی مسایل داشته باشید، تعجب نکنید. هر زمان این حس سراغ شما آمد، سعی کنید از موقعیت دوری کنید. این وظیفه شما نیست تا همه را خوشحال کنید. خودتان را برای خوشحال کردن دیگران، ناراحت نکنید. شما در مسایل عاشقانه خیلی مراتب احتیاط را حفظ می کنید و علاوه برطرف مقابل، به احساسات خود هم اعتماد ندارید. اما امروز این شهامت را می یابید تا خود را به فرد موردعلاقهتان نزدیک کنید.
روز بسیار عالی در پیش دارید. امروز می توانید همه کارهای خود را به درستی و تمام و کمال انجام دهید و لحظه های شاد و پرهیجانی نیز در کنار دوستان خود داشته باشید. اگر به مساله خاصی احساس نیاز شدید دارید، از اینکه با خنده و شوخی کمک بخواهید، نترسید. امروز اعتمادبه نفس خوبی دارید، از آن برای پیشبرد اهداف خود استفاده کنید. امروز در جمع های دوستانه و خانوادگی به خوبی می توانید بدرخشید. حتی اگر با دقت و حوصله به حرف های اطرافیان گوش دهید، بیشتر هم موردتوجه قرار خواهید گرفت.
امروز پیش از اینکه بخواهید با دیگران وارد همصحبتی بشوید، ببینید آیا اعتقادات و سلیقه شما با عقاید آنها همخوانی دارد. ترجیحا خود را در موقعیت پایدار و قابل اتکایی قرار دهید که بتوانید در طول مکالمه راحت باشید. به این ترتیب می توانید با فکر باز و روحیه بهتری مکالمات خود را ادامه دهید و از هیجانات و زیبایی های امروز لذت ببرید. ذهن شما امروز مثل ساعت کار می کند و ایده ها و فکرهای زیادی در سر دارید. فقط مشکل اینجاست که دستیابی به همه آنها بسیار دشوار است. در مورد مسایل عاطفی هم تصور می کنید می دانید اوضاع به چه شکل پیش می رود، اما واقعیت این است که ورق ناگهان برخواهد گشت.
امروز کمی عصبی و پرخاشگر خواهید بود اما برای شما بد نیست و به شما کمک می کند تا برخی از کارها را درست پیش ببرید. با این احساس می توانید بسیار منطقی و واقعبینانه در مور مسایل زندگی خود تصمیم گیری کنید. البته مراقب باشید قولی به کسی ندهید که نتوانید به آنها وفادار باشید. در هر حد توان خود حرف بزنید و قول بدهید. عشقتان نیز امروز در یک حالت دفاعی و پرخاشگر قرار دارد. خیلی به یکدیگر سخت نگیرید تا منجر به بحث نشود. بهتر است حرف هایی که امروز می شنوید را خیلی جدی نگیرید.
امروز از نظر احساسی دچار تنش و ناراحتی خواهید بود. امروز پیشگام انجام کارها و پیشبرد اهداف هستید و این شما را در فشار روحی قرار داده است. بهتر است برای همه کارها برنامه ریزی کنید تا در میانه راه گم نشوید و ندانید چه باید کرد! همه چشم دوخته اند به تلاش های شما و باید به بهترین شکل ممکن مسوولیت های خود را به انجام برسانید. امروز هرچه هم تلاش کنید نمی توانید مشاجره ای که با فرد موردعلاقه تان دارید را به نفع خود تمام کنید. شاید لازم باشد از تاکتیک های متفاوت برای این امر استفاده کنید.
به هیچ عنوان امروز بی تحرک نمانید. شما دقیقا همان فردی هستید که امروز می تواند همه کارها را به درستی و کامل انجام دهد. فقط برای انجام پروژه ای که در دست دارید باید تحقیق و منابع لازم را جمع آوری کنید. امروز هیجان بسیاری برای به انجام رساندن کارهای خود دارید. اما مطمئن باشید در این مسیر موفق خواهید بود. امروز با صحبت کردن با فردی که دوستش دارید متوجه خواهید شد می توانید رابطه خود را عمق بیشتری ببخشید زیرا درک بهتری نسبت به یکدیگر پیدا خواهید کرد. امروز هر دو شمادوست دارید در مورد آینده خود تصمیم گیری کنید و برای همیشه در کنار هم باشید.
امروز باید جلوی زبان خود را بگیرید. با اینکه فکر می کنید برای هر مساله ای یک راه حل و پاسخ در دست دارید اما امروز نمی توانید همه قطعه های پازل را در کنار هم بچینید و آن را تمام کنید. امروز بیش از هر زمان دیگری عصبی و هیجان زده خواهید بود. بیشتر سعی کنید شنونده باشید یا گوینده. امروز خیلی دوست دارید رابطه خود و فرد موردعلاقه تان را توسعه دهید. می خواهید محدودیت ها را از میان بردارید. این شهامت را نیز خواهید داشت تا در مورد نیازهای و عقاید خود با طرف مقابل حرف بزنید و به رابطه خود رسمیت بیشتری ببخشید.
امروز احتمالا احساس می کنید چیزی از درون به شما فشار می آورد تا کاری را انجام دهید. انرژی های پرهیجان امروز نیز بر این فشار درونی می افزایند و باعث می شوند تا هر کس از شما هر چه می خواهد برایش انجام دهید. احساسات، طرز فکر و دیدگاه شمابه آینده در این مسیر بسیار به شما کمک می کنند. امروز می توانید رابطه های اجتماعی بسیاری داشته باشید و دوستان جدیدی برای خود پیدا کنید. اگر دنبال یک رابطه عاشقانه خالصانه هستید، شاید در محیط های ورزشی یا فرهنگی بتوانید فرد دلخواه ر ا بیابید.
خودتان را جمع و جور کنید و ببینید تمایلات قلبیتان چیست. چه می خواهید و چه نمی خواهید. ترجیحا امروز آن چه در سر می پرورانید را به زبان نیاورید. شاید آن چه در سر دارید را واقعا از صمیم قلب نخواهید. بنابراین، تا حد امکان با احتیاط قدم بردارید. امروز نباید انتظار داشته باشید بتوانید در بحث و مشاجره با فرد مورد علاقه تان پیروز شوید. بهترین کار برای بهبود رابطه خود این است که روش رفتاری و حرف زدن خود را تغییر دهید.
نمکستان » برای این پست آموزش طرز تهیه دسر ایتالیایی را آماده کرده ایم برای مشاهده دستور آشپزی ، این پست را دنبال کنید
خمیر نان ( شیرینی) :•: 2 فنجان
کره آب شده :•: 3 قاشق
بستنی ایتالیایی دولچه دی لیچی :•: 2 پیمانه
بادام هندی بو داده شده ریز ریز شده :•: دو سوم فنجان
آناناس در صورت دلخواه :•: 1 عدد
برای تهیه دسر ایتالیایی ابتدا کره و خمیرنان را در یک کاسه نه چندان بزرگ و متوسط با هم مخلوط کنید. تنها نیمی از خمیر نان را با آن مخلوط کنید ( دو حدود یک فنجان) سپس آن را روی یک فویل 8/7 اینچ فویل پهن کنید. آن را کنار بگذارید.
یک دوم بستنی را روی یک ظرف صاف به صورت یک لایه پهن کنید. نیمی از آن را با آجیل هایی که گفته شد بپوشانید. نیم دیگر خمیر نان را روی آن پهن کنید. سپس یکی دو ساعت آن را فریز کنید تا بدرستی شکل بگیرد.
باقی بستنی ها را در یخچال بگذارید و اجازه دهید شکل بگیرد. بدقت بستنی شکل گرفته را روی خمیرتان را پهن کنید. سپس روی آن را پوشانده و تمام شب آن را در یخچال گذاشته تا شکل بگیرد.
برای سرو کردن این دسر، بادام هندی ها را روی دسرتان بریزید. این دسر را به شکل مربع بریده و روی هر کدام از این قطعه ها یک تکه آناناس بگذارید و آن را نوش جان کنید.
پوشاندن دسر ایتالیایی با آناناس: 2 قاشق سرپر کره را در یک ماهیتابه بزرگ آب کنید. دو قاشق شکر قهوه ای را به آن اضافه کنید. آن قدر آن را هم بزنید تا کاملا در کره حل شود.
سپس دو فنجان آناناس پوست کنده شده تازه و آبدار را به آ ن اضافه کنید. در حقیقت روی آن را کاملا با آناناس بپوشانید.
می توانید بعد از آماده شدن دسر ایتالیایی را سرو کنید یا تا سه روز آن را نگاهداری کنید. قبل از هر بار سرو کردن دسر ایتالیایی را گرم کنید.