آموزش آشپزی و دستور تهیه املت اسفناج مجلسی و خوشمزه رولتی
تخم مرغ :•: 4 عدد
اسفناج :•: 250 گرم
کره یا روغن :•: به مقدار لازم
نمک و ادویه :•: به مقدار لازم
آموزش آشپزی و دستور تهیه املت اسفناج مجلسی و خوشمزه رولتی
برای تهیه املت اسفناج ابتدا اسفناج را پاک کنید و اگر خاک وگل زیادی در آن است بمدت 15الی 30دقیقه در قابلمه ای از آب بگذارید تا خاک وگل آن کاملا در بیاید و سپس آبکش کنید و در صافی قرار دهید.
در قابلمه ای 2الی 3 لیوان آب و اندکی نمک و اسفناج ها را بریزید و روی اجاق با حرارت ملایم به مدت 15 دقیقه اجازه دهید تا بجوشد پس از گذشت این مدت اسفناج را در صافی یا آبکشی بریزید و با انگشتان دست اسفناج ها را بفشارید تا آب آن کاملا خارج شود و روی تخته آشپزخانه اسفناج ها را درشت خرد کنید.
تخم مرغ ها را یک به یک در کاسه ای بشکنید و اگر سالم بود در کاسه ای بزرگ تر بریزید و همگی آنها هم بزنید و اسفناج ها را در کاسه تخم مرغ بریزید و خوب هم بزنید ونمک و هر نوع ادویه ای که تمایل دارید روی آن بپاشید.
تابه را روی اجاق قرار دهید و زیر شعله را کم کنید و روغن یا کره را در تابه بریزید و صبر کنید تا کره آب شود و یا روغن خوب داغ شودسپس مایع املت اسفناج را در تابه بریزید و پس از سفت شدن مایع قاشق را در جای که احساس میکنید هنوز خوب نپخته بزنید
(مثلا وسط) هنگامی که املت طلایی شد با کمک یک کفگیر از لبه تابه املت را بلند کنید و به مرکز و وسط آن که رسیدید آن را تا بزنید به روی باقی املت و در بشقابی بگذارید و املت اسفناج را داغ با نان تازه نوش جان کنید.
آموزش آشپزی و دستور تهیه کوکو سبزی مجلسی و خوشمزه
سبزی کوکو :•: 2 لیوان
تخم مرغ :•: 4 عدد
زرشک :•: یک قاشق غذاخوری
گردو :•: 4 قاشق غذاخوری
نمک ، فلفل ، زردچوبه :•: به میزان لازم
روغن حیوانی :•: 1 قاشق چایخوری
سبزی کوکو متشکل از گشنیز، ترخون، ریحان، تره، پیازچه، جعفری و شوید است.
آموزش آشپزی و دستور تهیه کوکو سبزی خوشمزه مجلسی
برای تهیه کوکو سبزی ساده ابتدا سبزی های معطرتان را پاک کنید و بشورید و و در آبکش قرار دهید تا آب آن کاملا خارج شود سپس روی تخته با چاقو سبزی ها را ریز و یک دست خرد کنید و یا در خرد کن آنها را بریزید تا خرد شود و در کاسه ای بریزید
سپس تخم مرغ ها را یک به یک در کاسه ای بشکنید و اگر سالم بودن به کاسه ای که سبزی کوکویی در آن است اضافه کنید و با همزن و یا یک چنگال خوب سبزی و تخم مرغ ها را هم بزنید بعد زرشک و گردوی خرد شده و نمک،فلفل،زردچوبه نیز به روی مواد بپاشیدو مجددا مواد را هم بزنید.
روغن مایع مخصوص سرخ کردن را در تابه بریزید(اگر تابه شما تفلون یا رژیمی است کمی روغن بریزید و مایع را در آن بریزید) و زیر شعله را کم کنید تا روغن داغ شود سپس به آرامی مایع کوکو را در تابه بریزید تا در تمام تابه پخش شود و با قاشق اگر نیاز بود مایع را صاف کنید و درب تابه را بگذارید
و زیر شعله را کم کنید تا بمرور مغز پخت شود و برشته شود سپس بعد از گذشت 5الی6دقیقه سری بزنید و کمی از کوکو را بلند کنید اگر برشته و سرخ شده بود با کفگیر به هر اندازه ای که تمایل دارید به کوکو برش دهید و آن را برگردانید تا طرف دیگر آن نیز برشته شود.
در آخر زمانی که طرف دیگر کوکو در حال سرخ شدن است شما میتوانید گوجه فرنگی و یا خیارشور ،ترب،فلفل،پیاز و یا لیمو، هر کدام را که در اختیار دارید بشورید و برش دهید برای تزئین روی کوکوی سبزی و با نان سنگک و دوغ تازه نوش جان کنید.
در کوکو سبزی از بکینگ پودر و جوش شیرین استفاده نکنید اگر خواستار غذایی سالم هستید زیرا بکینگ پودر در عملکرد معده و کبد و کلیه اختلال ایجاد میکند و باعث جذب آمونیک در خون میشود و جوش شیرین معده را تخریب میکند
و ما در انواع شیرینی ها و بیسکویت ها ناخودآگاه آنها را مصرف میکنیم پس بهتر است دیگر در غذاهای منزلمان از آنها صرف نظر کنیم. برای تزیین کوکو سبزی می توانیم از گوجه فرنگی و پیاز حلقه حلقه شده استفاده کنیم.
عکس جدید و زیبا از امضا زیبا و انگلیسی فوق العاده هنری
عکس جدید و زیبا از امضا ساده با خودکار آبی برای اسم نسرین
عکس جدید و زیبا از نمونه امضا جدید و آسان به صورت خطوط هنری
عکس جدید و زیبا از امضا با اسم برای افراد هنردوست
عکس جدید و زیبا از طراحی امضا شیک و با کلاس برای اسم های z
عکس جدید و زیبا از آموزش امضا با سبک خط ژاپنی بسیار با کلاس و شیک
عکس جدید و زیبا از مدل امضا شیک و زیبا با خطوط مشکل
عکس جدید و زیبا از امضا هنری زیبا برای فامیلی موسوی
عکس جدید و زیبا از امضا انگلیسی با حروف لاتین برای هر اسمی
عکس جدید و زیبا از امضا مشکل و شیک برای امضا کردن برگه های مهم
عکس جدید و زیبا از امضا کردن سریع به زبان لاتین و انگلیش
عکس جدید و زیبا از مدل امضا بسیار شیک با نام مهدی گنج خانی
نمکستان » عکس جالب گریم متفاوت آزاده صمدی در پنجاه کیلو آلبالو ، در ادامه این تصویر را مشاهده نمایید
گریم متفاوت آزاده صمدی در فیلم سینمایی 50 کیلو آلبالو به کارگردانی مانی حقیقی
آزاده صمدی با انتشار تصویر بالا نوشت : مهناز و آدم برفى روزهاى خوب ضبط سریال “دیوار به دیوار” در زمستانى که گذشت
نمکستان » عکس دیده نشده و جالب از مادر فاطمه گودرزی ، در ادامه این تصویر را مشاهده نمایید
فاطمه گودرزی متولد ۱۹ تیر ۱۳۴۲ بازیگر سینما و تلویزیون است. عکس بالا توسط فاطمه گودرزی در اینستاگرام به اشتراک گذاشته شده است.