سایت تفریحی نمکستان » عکس جالب مرجانه گلچین و خواهرش ، در ادامه این تصویر را مشاهده نمایید
عکس جالب بازیگر طناز و موفق طنز تلویزیون مرجانه گلچین در کنار خواهر بازیگرش منیژه گلچین.
سایت تفریحی نمکستان » عکس ها و بیوگرافی گلوریا هاردی بازیگر دو رگه ایرانی – فرانسوی ، در ادامه با ما همراه باشید
گلوریا هاردی بازیگر نقش رها در سریال کیمیا ملیتی ایرانی، فرانسوی دارد .او مادری ایرانی و پدری فرانسوی دارد و فارسی را خوب متوجه نمی شود. همه اقوام گلوریا هاردی در فرانسه زندگی می کنند.
طبق اخبار منتشر شده وی همسر ساعد سهیلی بازیگر جوان سینما که فرزند سعید سهیلی از کارگردانان سینما است می باشد که دو سال پیش با یکدیگر ازدواج کرده اند.
گلوریا هارد در اولین تجربه بازیگری خود در ایران با بازی در نقش رها (آزاده) در سریال کیمیا نقش آفرینی کرده است و احتمال می رود جز بازیگران پرکار چند سال آینده ایران با توجه به امکان استفاده از این بازیگر در سریال های که در خارج از کشور ضبط میشود استفاده کرد !
عکس های جدید و پشت صحنه گلوریا هاردی به همراه زندگینامه این بازیگر
عکس های جدید و پشت صحنه گلوریا هاردی به همراه همسرش ساعد سهیلی
گلوریا هاردی ، ساعد سهیلی ، محمد بحرانی ، جواد عزتی ، مه لقا باقری و محسن یگانه
عکس های جدید و پشت صحنه گلوریا هاردی به همراه زندگینامه این بازیگر
عکس های جدید و پشت صحنه گلوریا هاردی به همراه زندگینامه این بازیگر
عکس های جدید و پشت صحنه گلوریا هاردی به همراه همسرش و محسن یگانه
عکس های جدید و پشت صحنه گلوریا هاردی ، پوریا پورسرخ و مهراوه شریفی نیا
عکس های جدید و پشت صحنه گلوریا هاردی به همراه رضا کیانیان و خاطره حاتمی
عکس های جدید و پشت صحنه گلوریا هاردی به همراه سوگل طهماسبی
عکس های جدید و پشت صحنه گلوریا هاردی به همراه زندگینامه این بازیگر
عکس های جدید و پشت صحنه گلوریا هاردی به همراه زندگینامه این بازیگر
عکس های جدید و پشت صحنه گلوریا هاردی به همراه زندگینامه این بازیگر
عکس های جدید و پشت صحنه گلوریا هاردی به همراه زندگینامه این بازیگر
عکس های جدید و پشت صحنه گلوریا هاردی به همراه زندگینامه این بازیگر
عکس های جدید و پشت صحنه گلوریا هاردی به همراه زندگینامه این بازیگر
عکس های جدید و پشت صحنه گلوریا هاردی به همراه زندگینامه این بازیگر
عکس های جدید و پشت صحنه گلوریا هاردی به همراه زندگینامه این بازیگر
عکس های جدید و پشت صحنه گلوریا هاردی به همراه زندگینامه این بازیگر
عکس های جدید و پشت صحنه گلوریا هاردی به همراه زندگینامه این بازیگر
عکس های جدید و پشت صحنه گلوریا هاردی به همراه زندگینامه این بازیگر
عکس های جدید و پشت صحنه گلوریا هاردی به همراه زندگینامه این بازیگر
اینقدر خوب و روان حرف می زنی که انگار سال هاست فارسی بلدی. چند وقت است می توانی به این زبان حرف بزنی؟
– خیلی وقت نیست. من وقتی با همسرم آشنا شدم اصلا فارسی بلد نبودم. با هم انگلیسی صحبت می کردیم. بعد کم کم فارسی یاد گرفتم. الان سه سال است که دارم تمرین می کنم فارسی حرف بزنم. قبلا یک بار به ایران آمده بودم و خیلی به زبان و فرهنگ ایرانی علاقه داشتم. ایرانی ها را خیلی دوست دارم.
بازیگری را از کجا یاد گرفتی؟ رشته تحصیلی ات بازیگری بوده؟
– نه. من موزیسین هستم. رشته اصلی ام موسیقی است اما همیشه به بازیگری هم علاقه داشتم. من فکر می کنم وقتی در کار موسیقی هستی، یک جور بازیگری هم باید بلد باشی که بتوانی خوب اجرا کنی. من توی پاریس مدت کوتاهی چندتا کلاس بازیگری رفته بودم. همانجا علاقه من به بازیگری شروع شد.
قبل از کیمیا توی فیلم یا سریالی هم بازی کرده بودی؟
– نه، قبلا اصلا بازی نکرده بودم. فقط کلاس رفتم چون بیشتر تمرکزم روی موزیک بود.
با گروه کیمیا کجا آشنا شدی؟ آنها از کجا می دانستند که می توانی بازی کنی؟
– من برای مدت شش ماه شاگرد خانم آزیتا حاجیان بودم.
آموزش آشپزی و دستور پخت فلافل اهوازی ساده خوشمزه و ترد خانگی
نخود خیس شده :•: 500 گرم
سیر :•: 4 حبه
آرد نخودچی :•: 2 قاشق غذاخوری
نمک ،فلفل ، ادویه ی دلخواه :•: به میزان لازم
آموزش آشپزی و دستور پخت فلافل بندری ساده خوشمزه و ترد خانگی
برای تهیه فلافل آبادانی نخود را از قبل 48 ساعت درون آب بگذارید تا خیس بخورد. سپس آبکش کنید ،
وقتی که آبش بصورت کامل تمام شد به همراه چند حبه سیر 2 الی 3 بار چرخ می کنیم ( باید آنقدر چرخ کنیم تا نخود ها صاف شود ) .
برای نیم کیلو نخود 2 الی 3 قاشق غذاخوری آرد نخودچی اضافه می کنیم . میزان نمک ، فلفل و ادویه های دیگر به شما بستگی دارد.
بهتر است از فلفل بیشتری استفاده کنید ، چون فلافل خوزستانی یک غذای تند محسوب می شود.
در انتها هم در ظرفی گود روغن ریخته و به اصطلاح فلافل ها را در حمام روغن داغ سرخ می کنیم تا خوب ترد و پفکی شوند.
توجه داشته باشید زیر روغن را خیلی کم کنید تا فلافل ها پفکی و کاملا مغز پخت شوند و داخلشان خام نباشد.
به همراه فلافل می توانید سمبوسه هم تهیه کنید ، این دو غذا همیشه مکمل هم هستند.
آموزش آشپزی و دستور تهیه سالاد الویه مجلسی و خوشمزه
سیب زمینی آب پز :•: یک عدد متوسط
نمک و فلفل سیاه :•: به مقدار لازم
سینه مرغ یا کالباس :•: 400 گرم
تخم مرغ آب پز :•: یک عدد
خیار شور :•: 200 گرم
هویج :•: یک عدد متوسط
روغن زیتون :•: 2 قاشق غذاخوری
کنسرو نخود فرنگی :•: 4 قاشق غذاخوری
ماست چکیده کم چرب :•: 2 تا 3 قاشق غذاخوری
آموزش آشپزی و دستور تهیه سالاد الویه قالبی مجلسی و خوشمزه
برای تهیه یک سالاد الویه خوشمزه در ابتدا سیب زمینی پخت شده و تخم مرغ آب پز را رنده می کنیم ، گوشت سینه مرغ را از که قبلا با نمک و پیاز آب پز کرده ایم ریش ریش می کنیم.
هویج را هم که در کنار تخم مرغ ها نیم پز کرده ایم پوست گرفته و رنده می کنیم ، سپس خیار شور را هم رنده می کنیم و به همراه نخود فرنگی به مواد اضافه می کنیم.
در آخر ماست چکیده ، فلفل ، نمک و روغن زیتون را خوب به هم می زنیم تا یکدست شود و به مواد اضافه می کنیم و خوب به هم میزنیم.
بهتر است پیش از سرو سالاد الویه نیم ساعت در یخچال بماند تا خوب جا بیفتد. برای تزیین سالاد الویه مانند کیک مرغ می توانیم ایده های بسیاری پیاده کنیم .
بزودی تصاویری از تزیین سالاد الویه برای ایده دادن به بازدیدکنندگان گرامی در سایت قرار خواهد گرفت.
سالاد الویه یا الیویه (به روسی: Салат Оливье برگرفته از فرانسوی: Salade Olivier) سالادی روسی و نوعی غذای سرد است که از طبخ گوشت یا مرغ یا کالباس به همراه سیبزمینی آبپز و سس مایونز و خیار شور و دیگر مواد غذایی درست میشود.
این سالاد در ایران به سالاد الویه و در اروپا و آمریکای لاتین به سالاد روسی معروف است. این سالاد در سده نوزدهم میلادی توسط لوسیان اولیویه سرآشپز بلژیکی رستوران ارمیتاژ در مسکو ابداع شد،
و به تدریج در کشور روسیه، کشورهای اروپایی و بسیاری از کشورهای جهان طرفداران زیادی پیدا کرد. این سالاد سالها است که به عنوان یکی از اقلام اصلی شام شب سال نو در روسیه و کشورهای شوروی سابق قلمداد میشود.
آموزش آشپزی و دستور تهیه سالاد سزار رستورانی مجلسی و خوشمزه
¤ تخم مرغ :•: 2 عدد ¤
¤ پنیر پارمیزان :•: به مقدار لازم ¤
¤ سرکه سفید :•: نصف استکان ¤
¤ سیر :•: دو حبه ¤
¤ روغن زیتون :•: یک استکان ¤
¤ نمک و فلفل سیاه :•: به مقدار لازم ¤
آموزش آشپزی و دستور تهیه سالاد سزار مجلسی و خوشمزه
برای سس سالاد سزار باید تخم مرغها رو به مدت دو دقیقه در آب جوش آبپز کنیم و یا به صورت بن ماری به مدت دو دقیقه بپزیمش (تخم مرغ اصلا نباید ببنده).
در کاسه ای با همزن تخم مرغها و روغن زیتون و سیر که از قبل له کردیم رو میزنیم و پنیر رو اضافه میکنیم و به مدت سه تا چهار دقیقه میزنیم.
کمی که رنگش تغییر کرد و به سفیدی رفت، سرکه و ادویه رو اضافه میکنیم و به مدت دو تا سه دقیقه میزنیم تا به شکل سس مایونز در بیاد. این سس حداقل به مدت یک ساعت باید در یخچال بمونه.
در این سس از آبلیمو هم میشه به جای سرکه استفاده کرد. ولی در دستور اصلی سس سالاد سزار سرکه هست.
¤ کاهو :•: یک بوته شسته شده ¤
¤ نان تست یا باگت :•: به میزان لازم ¤
¤ روغن زیتون :•: به میزان لازم ¤
¤ آب لیمو ترش تازه :•: به میزان لازم ¤
برای تهیه سالاد سزار ابتدا کاهو ها باید تازه باشن. بعد از شستن، برای این سالاد اون ها رو با دست تکه تکه کنیم.
سعی کنین تکه هاش زیاد کوچک نباشه. نان تست یا باگت رو با چاقوی تیز به تکه های مکعبی خرد می کنیم و مقداری روغن زیتون رو با قلمو روی نان ها میمالیم
و اونها رو در سینی فر میچینیم و میذاریم تا به مدت پنج تا ده دقیقه سوخاری بشه.
برای اینکار میتونید از تستر یا مایکرو ویو و یا ختی از ماهیتابه هم استفاده کنین. فقط ماهیتابه باید نچسب باشه.
برای سرو کاهو ها و نان سوخاری شده رو مخلوط میکنیم و سس رو به اون اضافه میکنیم و لیمو رو روی سالاد میچکونیم.
تزیین سالاد سزار رو می توانیم با مغز گردو و لیموی برگه شده انجام بدیم که بستگی به سلیقه خودتون داره.
سالاد سزار از سالادهای ایتالیایی است که در سالهای اخیر در منوی رستورانهای ایتالیایی به چشم میخورد. سالاد سزار، سالادی است که با پنیر پارمیزان طعم دار میشود،
به آن سس مایونز اضافه نمیکنند و با مرغ گریل شده (نه سرخ شده) یا بدون آن و نانهای تست سرخ شده در روغن زیتون آماده سرو میشود.
سالاد سزار، سالاد محبوبی است که اولین بار توسط سرآشپز سزار کاردینی (cesare cardini) که یکی از مهاجران جنگ جهانی اول به ایالت کالیفرنیا و شهر سندیهگو بود؛ درست شد.
سزار کاردینی بعد از چند سال کار در سندیهگو، به تجوانای مکزیک مهاجرت و در همان جا رستوران خود را برپا کرد. در سال ۱۹۲۴ میلادی برای جشن ۴ ژوئیه، سزار این سالاد محبوب را درست میکند.
جالب این است که این سالاد، به دلیل کمبود مواد اولیه در رستوران سزار به وجود آمد، مخلوطی از مزههای کاملاً سنتی ایتالیایی که از آن روز تا به حال هر کسی آن را خورده به طرفداران این سالاد پیوسته.
پنیر پارمزان، کاهو و روغن زیتون بکر به همراه سس ورسترشایر (Worcestershire) که معمولاً در آمریکا برای سس سالاد استفاده میشود.
این سالاد خوشمزه در ۲۰ دقیقه تهیه میشود. قدمت این سالاد به ۱۰۰ سال پیش برمیگردد.