سایت تفریحی نمکستان » عکس جالب امیرمهدی ژوله و دخترش گندم کوچولو ، در ادامه این تصویر را مشاهده نمایید
مهران مدیری در برنامه دورهمی اعلام کرد که بخاطر علاقه اش به نام گندم ، نام دختر امیرمهدی ژوله او را گندم گذاشته است.
سایت تفریحی نمکستان : عکس جالب از دوران بچگی علی شادمان ، در ادامه این تصویر را مشاهده نمایید
علی شادمان با انتشار این تصویر نوشت :
همیشه از پدر و مادرم بخاطر انتخاب اسمم سپاسگزار بودم ، چرا که معتقدم نام علی یادآور مردانگی ، شرافت و پایداری ست و من مفتخرم به داشتن این نام …
دلیل انتخاب اسم “علی” هم مصادف شدن روز تولدم در اون سال با سیزدهم رجب بوده .
روز مرد و ولادت مولا علی با یک روز تاخیر مبارک باد .
پ.ن : عکس از پدر بزرگوارم که همیشه تکیه گاهی محکم بوده .
سایت تفریحی نمکستان » عکس سلفی جالب محمدعلی شادمان و خواهرش ، در ادامه این تصویر را مشاهده نمایید
محمدعلی شادمان متولد ۱۳۷۵ در ایلام بازیگر ایرانی است. علی کار بازیگری را در نوجوانی از سال ۱۳۸۵ با بازی در فیلم میم مثل مادر آغاز و همچنین در فیلمهای سینمایی صد سال به این سالها،زمانی برای دوست داشتن و کلانتری غیرانتفاعی و سریال سرزمین کهن به ایفای نقش پرداخته است.
نمکستان » عکس جالب لاله اسکندری با لباسی عجیب در پروژه شیوع ، در ادامه این تصویر را مشاهده نمایید
لاله اسکندری با انتشار این تصویر نوشت : این روزها…سرخه حصار …پروژه شیوع…
آموزش تهیه دسر و دستور تهیه کاچی آرد برنج خوشمزه در منزل
آرد برنج یا گندم :•: 300 گرم
کره :•: 200 گرم
شکر :•: 200 گرم
آب :•: 7 لیوان
گلاب :•: 1 لیوان
پودر هل :•: 1 قاشق مرباخوری
پودر پسته و دارچین :•: برای تزئین
آموزش تهیه دسر و دستور تهیه کاچی زایمان خوشمزه در منزل
برای تهیه کاچی ابتدا در قابلمه ای آب را بریزید و شکر را به آن بیفزایید و حرارت را نسبتا زیاد کنید تا شکر زودتر در آب حل شود،سپس زعفران آب کرده و گلاب را اضافه کنید و زیر شعله را خاموش کنید.
آرد را در تابه ای بریزید و زیر شعله را کم کنید و مرتبا با قاشق یا کفگیر چوبی تفت دهید تا تمام آرد به طور یکدست کمی رنگش تغییر کند سپس کره و روغن را به آن اضافه کنید و مواد را هم بزنید،
همین که دیدید طلایی شده است،شربت آماده شده را کم کم به آردو روغن در تابه بیفزاییید و هم بزنیدو اگر نیاز به آب بود میتوانید به آن اضافه کنید تا رقیق شود سپس روی حرارت ملایم قرار دهید
تا به اصطلاح به روغن بیفتد(روغن آن روی سطح کاچی بیاید)و در آخر به میزان غلیظی که تمایل دارید رسید پودر هل را اضافه کنید و زیر شعله را خاموش کنید.
(دقت داشته باشید کاچی مانند حلوا زمانی که خنک میشود سفت تر میشود پس اگر تمایل دارید که خیلی شل نباشد نگذارید حسابی غلیظ شود و کمی رقیق از روی شعله بردارید)
و کمی که خنک تر شد در ظرف بریزید و با دارچین و پسته تزئین کنید و با نان تازه یا بعنوان یک پیش غذا نوش جان کنید.
کاچی یک دسر ایرانی است، ولی میتوان آن را در شام به عنوان غذا به همراه نان میل کرد. کاچی به علت دارا بودن آرد و کره دارای انرژی زیادی میباشد. به عنوان مثال، انرژی حاصل از کره و آرد، به تنهایی، با مقادیر داده شده در تهیه این کاچی، ۳۱۱۵ کالری میباشد که انرژی قابل توجهی است.
به همین دلیل برای افراد لاغر و کسانی که دچار ضعف میشوند، دسر مناسبی میباشد. کاچی را با آرد، شکر، گلاب، کره، روغن و زعفران درست میکنند. در گذشته با روغن حیوانی فراوان تهیه میشد. کاچی را با آرد برنج نیز درست میکنند.