منبع : اس ام اس باران
آدرس صفحه منبع : http://mepatogh.ir/326/rain-sms/
خطای دید جالب با آرایش چشم و صورت به شکلی عجیب
منبع : خطای دید
آدرس صفحه منبع : http://mepatogh.ir/301/optical-illusion/
جملات انرژی زا
زندگی هدیه ایه که نباید حروم بشه ، شما نمیدونید برگه بعدی زندگیه چیه
باید یاد بگیری روی تک تک روزاش حساب کنی…
منبع : جملات انرژی دهنده
آدرس صفحه منبع : http://mepatogh.ir/279/energy/
********************************************************
شماره پلاک های استان تهران
شهر تهران (مرکز استان) :•: پلاک ایران 11 ، 22 ، 33 ، 44 ، 55 ، 66
پلاک ایران۱۱و ایران۴۴ :•: برای مناطق 1 ، 3 ، 4 ، 5 ، 7 ، 8 ، 22
پلاک ایران ۲۲ :•: برای مناطق 2 ، 9 ، 10 ، 11 ، 12
پلاک ایران ۳۳ :•: برای سایر مناطق
سایر شهرهای استان تهران :•: پلاک ایران ۷۸
********************************************************
منبع : پلاک ماشین
آدرس صفحه منبع : http://mepatogh.ir/270/car-license-plate/
جوجه کباب در فر
برای کباب کردن جوجه کباب در فر باید جوجه ها را به سیخ بکشید ، توصیه می کنیم از سیخ چوبی استفاده نمایید. بعد از سیخ کردن جوجه کباب باید سینی فر را چرب نمایید ، سپس سینی را داخل فر با دمای 200 درجه سانتیگراد قرار دهید
هر چند دقیقه جوجه کباب ها را پشت و رو کنید و با سس کره و زعفران روی آن برس بکشید تا آماده شود. برای تزیین کباب می توانید از کلم بنفش و گوجه های برش خورده یکنواخت استفاده کنید.
جوجه کباب هم مانند کباب کوبیده با روش های مختلفی تهیه می شود و به اصلاح عامیانه هر کس روش خود را برای تهیه این نوع کباب دارد ، مهم ترین نکته در طعم دار کردن جوجه کباب مقدار موادی هست که برای طعم دار کردن استفاده می کنید ، با کم و زیاد کردن مواد ، تکرار و تجربه می توانید جوجه کباب خوشمزه تری تهیه نمایید.
منبع : جوجه کباب
آدرس صفحه منبع : http://mepatogh.ir/225/jujeh-kabab/