نکات مهم در تهیه آش رشته
یکی از مهم ترین نکات در تهیه آش رشته این است که حتما حتما باید تمامی حبوبات را پیش از پخت یک یا دو روز خیس کنید و در این زمان چند بار آب آن را تعویض کنید تا ایجاد نفخ نکند.
نکته ی دوم این است که مقدار پیاز داغ نباید خیلی کم باشد چرا که پیاز به جا افتادن آش رشته کمک میکند.
نکته ی مهم دیگر این است که نمک را حتما پس از اضافه کردن کشک و رشته اضافه کنید چرا که کشک و رشته شور هستند و افزودن نمک قبل از این دو ممکن است باعث شور شدن شود.
نکته ی حائز اهمیت دیگر انتخاب قابلمه ی مناسب است ، گنجایش قابلمه ی انتخابی شما باید کمی بیشتر از حجم آشتان باشد چون در اثر نبودن فضای کافی رشته ها به هم میچسبند.
اگر میخواهید ظاهر آشتان زیباتر باشد سبزی ها را بدون ساقه و کمی درشت خرد بفرمایید.
به هیچ وجه کشک را حین پخت آش اضافه نکنید جوشاندن کشک به همراه آش علاوه بر طعم کشک را بد میکند باعث بریده شدن کشک هم میشود.
بعد از پختن کامل آش رشته زمان سرو بهترین زمان است برای اضافه کردن کشک اما باز دقت کنید که نباید کشک و آش رشته اختلاف دمایی زیادی داشته باشند چون باعث بریده شدن کشک میشود.
منبع : طرز تهیه آش رشته
آدرس صفحه منبع : http://namakstan.ir/noodle-soup.html
منبع : عکس های ابوالفضل پورعرب
آدرس صفحه منبع : http://namakstan.ir/abolfazl-poor-arab.html
منبع : عکس های خانوادگی کامران تفتی
آدرس صفحه منبع : http://namakstan.ir/kamran-tafti.html
پژمان بازغی با انتشار این تصویر نوشت : تبریک به همکارانم در فیلم خانه دیگری و حضور این فیلم در جشنواره فجر
منبع : عکس های پژمان بازغی و همسرش
آدرس صفحه منبع : http://namakstan.ir/photos-bazeghi-pejman-mastaneh.html
الهام حمیدی با انتشار این تصویر نوشت : در کنار همکار و بانوی زیبا و نازنین سینما ایران خانم نیکی کریمی که با حوصله و در شب های پرکارش به بازارچه آمد و خسته نباشید و تسلیت به یکی از مهربون ترین اعضای خیریه خانم رسولی که فرشته وار برای بچه های خیریه دل می سوزونه و برای خیلی هاشون حق مادری بجا میاره، خدا قوت
منبع : الهام حمیدی
آدرس صفحه منبع : http://namakstan.ir/11974-elham-hamidi.html