می پاتوق : فال روزانه روز تولد برای متولدین تمام ماه های سال ، در ادامه فال خود را مطالعه نمایید
احتمالا امروز میخواهید تا فرصت از دست نرفته به هدف بزنید، اما ممکن است قبل از اینکه به مقصودتان برسید از پا بیفتید. چند ساعت اول صبح را زیاد کار نکنید، برای اینکه ممکن است همین چند ساعت انرژی تان تحلیل رود. بهترین کار این است که آهسته و پیوسته حرکت کنید، حتی اگر باز هم خسته شدید، تا بعد از ظهر احتمالاً موج تازهای از انرژی وارد زندگی تان میشود.
هم اکنون که شما احساس خیلی خوبی دارید، حتی اگر حرکتی رو به جلو نداشته باشید، باز هم قادر نخواهید بود دست از کار کردن بردارید. تلاشهای شما برای اینکه دیگران را سر جای خود نگه دارید دیگر مثمرثمر واقع نخواهد شد. درنهایت همه انسانها میخواهند چیزهای جدید را تجربه کنند، پس مانع پیشرفت خود و دیگران نشوید.
شما فکر میکنید که دیگر وقتی برایتان باقی نمانده است، اما هنوز کارهای خیلی زیادی دارید که انجام ندادهاید. اما این قضیه در مورد کارهایی که تمام کردهاید صدق نمیکند، بلکه در مورد کارهایی است که تازه شروع کردهاید و یا قرار است انجامشان دهید. از نگاه کردن به گذشته بپرهیزید؛ شما الان نمیتوانید گذشته را تغییر دهید. در عوض به دور و بر خود و زمان حال توجه کنید. از همین امروز کار شما شروع میشود.
امروز صبح قدرت تخیل شما خیلی قوی میشود و باید سعی کنید با مهارت تمام آن را تعقیب کنید. پس عجله کنید، برای اینکه این قدرتهای خلاقانه تا عصر که ماه وارد نشانه تان میشود دوام نخواهند آورد. خوشبختانه اگر شما نتوانید هر کاری را همین حالا به پایان برسانید، فردا فرصت دیگری خواهید داشت.
شما امروز خیلی عجیب شدهاید! هر چقدر که روز جلو میرود شما کمتر به دنبال تفریح و لذت بردن میروید. امروز شاید ابتدا خیلی فعال و پرانرژی ظاهر شوید، اما بهتر است کمیاز فعالیتتان کم کنید، بدین وسیله میتوانید بخشی از انرژی تان را برای وقتی که میخواهید تفریح کنید ذخیره نمایید.
شما معمولاً تنها کسی هستید که که از افراد دیگر پشتیبانی میکنید و وقتی آنها از انجام دادن مسئولیتهایشان اجتناب میکنند ازشان حمایت میکنید. اما امروز اینگونه نیستید. اجازه ندهید افراد دیگر به احساساتتان بی توجهی کنند. شما دوست دارید هر چیزی که در دسترستان هست را درست کنید، اما این بدین معنی نیست که همیشه نقش سیندرلای حاضر به خدمت را بازی میکنید.
شما نمیتوانید خیلی راحت از کنار اتفاقات مهمی که پیرامونتان رخ داده بی تفاوت گذشته و آنها را فراموش کنید. حتی اگر دوست نداشته باشید، دیگران این نگرش شما را تحسین کرده و میخواهند نقش مهم رهبری را به شما بدهند. حتی اگر نمیدانید چه کاری باید بکنید، سعی نکنید از این مسئولیت شانه خالی کنید. وقتی که زمان نشان دادن شایستگی فرا رسید، توانایی کافی را به دست خواهید آورد.
امروز قبل از اینکه خواستههایتان در محل کار را سرکوب کنید، حمله شدیدی از آدرنالین را حس خواهید کرد. قبلا اتفاقات زیادی رخ داده بود و حالا شما اصلاً وقتی برای تلف کردن ندارید. تا جایی که میتوانید پر جنب و جوش باشید؛ بعدا برای استراحت و خیال پردازی کردن وقت خواهید داشت.
شما امروز میتوانید به درستی دیوارهایی که افراد دیگر دور خودشان کشیدهاند را ببینید و آنها هرقدر که بیشتر این موضوع را انکار میکنند، صحت آن برایشان روشن تر میشود. لازم است که نسبت به اهدافتان هوشیارتر باشید، برای اینکه ممکن است به نتیجه دلخواه خود نرسید. هم اکنون بهتر است که با احتیاط و آرام قدم بردارید. اگر یک قدم به جلو بردارید بهتر از این است که یکدفعه و خیلی زود به جلو خیز بردارید!!
امروز شاید کمی عصبانی بشوید، برای اینکه اوضاع در حال تغییر کردن است و شما نمیتوانید تا موقعی که این تغییرات در دسترستان است آنها را به چنگ آورید. اگر یک نفر ازتان حمایت کند یا حتی عاشقتان باشد، تبلی و سستیهای شما گل میکند! به جای اینکه سعی کنید اوضاع را همین طوری ثابت نگه دارید، از توقعات گذشته خود دست برداشته و بعد ببینید چه اتفاقی برایتان میافتد.
امروز به جای اینکه در تمام روز به افراد دیگر خدمت کنید، بیشتر به خودتان توجه کنید. متاسفانه این نظریه “همه چیز میگذرد!” زیاد دوام نخواهد داشت و اتفاقاتی رخ میدهد که نیاز به توجه شما دارد. اول از وقتهای اضافی خود نهایت لذت را ببرید و بعد به سراغ کارهای مهم تر بروید.
ابتدا شما به کارهایی که باید در خانه انجام دهید فکر میکنید. اما افکار شما در معرض اتهام قرار میگیرد و شما مجبورید به آنها بها بدهید. قبل ازاینکه بتوانید شرایط و موقعیتهای را تغییر دهید، راه حل جدیدی دریافت خواهید کرد که شما را برای قدم بعدیتان آماده میگرداند. آرام حرکت کردن عاقلانه است، برای اینکه این روزها کمکتان میکند به هدفتان برسید.
دستور آشپزی و طرز پخت ماهی شکم پر خوشمزه و مجلسی در منزل
ماهی حلوا :•: 2 عدد
سبزی ماهی :•: 250 گرم
پیاز :•: 1 عدد
سیر :•: 5 حبه
کشمش پلویی :•: 2/1 پیمانه
خلال بادام :•: 2/1 پیمانه
آرد :•: 2/1 پیمانه
دارچین :•: 2/1 پیمانه
زردچوبه :•: 1 قاشق چایخوری
فلفل قرمز :•: 2/1 قاشق چایخوری
روغن سرخ کردنی :•: به میزان لازم
دستور آشپزی و طرز پخت ماهی شکم پر خوشمزه و مجلسی در منزل
برای تهیه ماهی شکم پر ابتدا داخل شکم ماهی ها را خالی و تمیز میکنیم و کامل با دقت میشوریم ودر آبکش یا صافی میگزاریم و با دستمال آن را خشک میکنیم.
پیاز را پوست میگیریم و میشوریم و نگینی خرد میکنیم،سپس درون تابه مقداری روغن سرخ کردنی میریزیم و با حرارت کم اجازه میدهیم
داغ شود بعد پیاز نگینی خرد شدهرا در تابه میریزیم و کمی تفت میدهیم سپس صبر کنید تا طلایی و سرخ شود.
سبزی ماهی را پس از سرخ شدن پیاز درون تابه میریزیم و حدودا 6 الی7 دقیقه تفت میدهیم و سیرها را له میکنیم و به سبزی و پیاز اضافه میکنیم
و زردچوبه،فلفل قرمز و دارچین را نیز در این زمان به روی مواد داخل تابه میپاشیم و تفت میدهیم.
بادام های خلال شده و کشمش را به مواد می افزاییم و مجددا تفت میدهیم و تابه را از روی اجاق برمیداریم وبه کناری میگذاریم.
شکم ماهی را باز میکنیم و مواد آماده شده در داخل تابه ،را درون شکم ماهی ها میریزیم و با خلال دندان یا نخ شکم آن را میدوزیم
و روی تخته آشپزخانه آرد و مقداری زردچوبه میریزیم و ماهی ها را در آن میغلطانیم تا هر دو طرف ماهی ها به آن آغشته شود.
در آخر درون تابه روغن سرخ کردنی میریزیم و حرارت شعله را کم میکنیم تا روغن به مرور زمان خوب داغ شود (روغن هم یکدفعه نمیپاشد)
سپس ماهی را در داخل تابه میگذاریم و در تابه را میگذارم تا با حرارت کم خوب پخته و سرخ شود،
پس از گذشت حدودا 5 دقیقه سری به تابه بزنید اگر ماهی کاملا سرخ شده بود آن را برگردانید تا طرف دیگرش نیز سرخ شود.
سپس با لیمو ترش تازه و سبزیجات معطر ماهی شکم پر را تزیین نمایید و نوش جان کنید.
نمکستان » برای این پست آموزش طرز تهیه قلیه ماهی را آماده کرده ایم برای مشاهده دستور آشپزی ، این پست را دنبال کنید
ماهی :•: 2 کیلوگرم
(از نوع ماهی های شیر ، سنگسر ، هامور یا شوریده)
پیاز متوسط :•: 3 تا 4 عدد
گشنیز :•: 1 کیلو گرم
شنبلیله :•: 250 گرم
تمبر هندی :•: 200 گرم
زردچوبه :•: 2 قاشق مرباخوری
فلفل قرمز کوبیده شده :•: به مقدار لازم
سیر :•: 1 بوته
روغن :•: 200 گرم
برای تهیه قلیه ماهی ابتدا سبزی را پس از تمیز کردن شسته در آبکش میریزیم تا آب آن برود؛ بعد آنرا ریز خرد میکنیم.
پیاز را خرد کرده با روغن سرخ میکنیم تا طلایی شود. سیر را میکوبیم و در پیاز میریزیم.
سبزی قلیه ماهی را نیز به آن اضافه کرده، میگذاریم آب آن تبخیر و کمی سرخ شود.
ماهی را تکه کرده با 1 استکان آب و کمی نمک میگذاریم در حرارت ملایم بپزد. پوست آن را میگیریم و به قطعات درشت خرد کرده در سبزی میریزیم.
تمبر هندی را در 2/1 لیوان آب جوش خیس میکنیم و در پارچه نازکی ریخته،شیره آن را میگیریم و آن را به سبزی و ماهی اضافه میکنیم؛
زردچوبه و کمی نمک به آن زده مخلوط مینماییم. تمام مواد را همراه با یکدیگر،کمی سرخ میکنیم؛2 تا 3 لیوان آب در قلیه ماهی میریزیم
و در حرارت ملایم قرار میدهیم تا خورش قلیه ماهی آهسته بجوشد و جا بیفتد. در اواخر طبخ ترشی و نمک آن را اندازه میکنیم
نمکستان » برای این پست آموزش طرز تهیه سالاد انار را آماده کرده ایم برای مشاهده دستور آشپزی ، این پست را دنبال کنید
انار دون شده :•: 3 پیمانه
کلم قرمز :•: 1 پیمانه
کلم بروکلی :•: یک دوم پیمانه
گل کلم :•: یک دوم پیمانه
مغز گردو :•: یک دوم پیمانه
گلپر :•: 1 قاشق غذاخوری
مغز کرفس :•: یک دوم پیمانه
نمک و فلفل :•: به میزان لازم
برای تهیه سالاد انار ابتدا گردوها را از چند ساعت قبل در آب خیس کرده و سپس پوست روی آن را بگیرید و خرد کنید.
بعد کرفس، کلم، گل کلم و بروکلی را به قطعات کوچک خرد کنید. سپس گلپر، نمک، فلفل و دانه های انار را با هم مخلوط کنید
سپس در ظرف بزرگی همه مواد سالاد انار را ریخته و در صورت تمایل برای سس مقداری آب لیمو، ماست و نمک و گلپر( یا سس مایونز) به سالاد انار اضافه نموده و سرو کنید.
نکته: برخی برای تهیه سالاد انار از کلم قرمز و سفید و دانه های ذرت استفاده می کنند. همچنین برای سس سالاد انار می توان از آب انار ، مایونز و سرکه(یا آبلیمو)استفاده نمود.
استفاده از سایر سبزیجات در سالاد انار مانند هویج هم به ذائقه افراد بستگی دارد.
نمکستان » برای این پست آموزش طرز تهیه سالاد تن ماهی را آماده کرده ایم برای مشاهده دستور آشپزی ، این پست را دنبال کنید
روغن زیتون :♦: 1 قاشق غذا خوری
تن ماهی :♦: 680 گرم
سیب زمینی :♦: 450 گرم
ذرت شیرین تازه :♦: 6 عدد
پیازچه خرد شده :♦: 12 عدد
فلفل کبابی خرد شده :♦: 1 عدد
فلفل دلمه ای قرمز متوسط خرد شده :♦: 1 عدد
سس لیمو :♦: 1 نسخه
فلفل و نمک :♦: به مقدار دلخواه
حلقه های لیمو ترش (اختیاری) :♦: به مقدار دلخواه
برای تهیه سالاد تن ماهی ابتدا تن ماهی را 20 دقیقه بجوشانید. اگر از ماهی تازه استفاده می کنید فیله آن را به کار برید و آن را با روغن زیتون و نمک و فلفل مزه دار کنید
و در فر در ظرفی که روغن زده اید 8 تا 12 دقیقه یا تا وقتیکه صورتی شود قرار دهید.برشهای سیب زمینی را درون آب نمک بپزید
سپس آنها را از آب خارج کرده تا خنک شود. ذرت ها را از چوب بلال ببرید. در یک کاسه کوچک پیازچه و جعفری و فلفل کبابی را مخلوط کنید.
سس لیمو را آماده کنید.تن ماهی را بطور یکسان در ظرف مستطیل پخش کنید، روی آن را نم نم از 3/1سس بزنید، سیب زمنیها را اضافه کنید
و 3/1 دیگر سس را بریزید، سپس ذرت و باقیمانده سس را اضافه کنید و نمک و فلفل بپاشید. در سالاد تن ماهی را بپوشانید و در یخچال برای 2 تا 3 ساعت قرار دهید.
در هنگام سرو روی آن فلفل دلمه ای و جعفری خرد شده بریزید و پودر چیلی بپاشید و در صورت دلخواه با حلقه های لیمو ترش سالاد تن ماهی را تزئین کنید.
2 قاشق چای خوری پوست 3 عدد لیمو را به حالت رنده ریز کنید و عصاره آن را تا 2/1 فنجان بگیرید.
در یک کاسه کوچک 2/1 فنجان آب لیمو ترش، 2 قاشق چای خوری پوست لیمو، 2/1 فنجان روغن زیتون، 2 عدد سیر چرخ کرده، 2 قاشق چای خوری گشنیز خرد شده،
2 قاشق چایخوری زیره سبز، 2/1 قاشق چای خوری نمک، 8/1 قاشق چای خوری فلفل آسیاب شده را مخلوط کنید.