نمکستان » برای این پست آموزش طرز تهیه لازانیا را آماده کرده ایم برای مشاهده دستور آشپزی ، این پست را دنبال کنید
گوشت چرخ کرده :♦: 0/5 کیلو
پیاز :♦: 2 عدد
ادویه :♦: 1 قاشق چایخوری
رب گوجه فرنگی :♦: نصف استکان
هویج رنده شده :♦: یک چهارم استکان
فلفل دلمه ای :♦: 1 عدد
لازانیا :♦: یک بسته
پنیر پیتزا رنده شده :♦: 2 استکان
نخود فرنگی :♦: نصف استکان
قارچ خرد کرده :♦: 1 استکان
برای تهیه لازانیا ابتدا گوشت و پیاز رنده شده را خوب سرخ کنید . نخودفرنگی را بپزید.هویج رنده شده و قارچ و فلفل دلمه را سرخ کنید
و همه مواد را جز پنیر با هم مخلوط کنید.وبگذارید روی حرارت کم بپزد .آب را در قابلمه بزرگی جوش بیاورید .
نمک و یک نوک قاشق روغن بزنید . وقتی آب جوش آمد ، تکه های لازانیا را در آن بیندازید . مراقب باشید خمیرها به هم نچسبند .
پس از آن که خمیر نرم شد ، در ظرف نسوز یا پیرکس ، ابتدا کمی از آب مایه لازانیا بریزید ، یک ردیف خمیر بچینید . رویش مایه لازانیا بریزید و پنیر بپاشید
و لایه لایه تا آخر ادامه دهید . در حرارت 180 درجه فر مدت نیم ساعت تا 45 دقیقه بپزید . روی حرارت کم هم می شود لازانیا را پخت .
می پاتوق : فال روزانه روز تولد برای متولدین تمام ماه های سال ، در ادامه فال خود را مطالعه نمایید
سیاره بخت شما امروز به شما نیروی بدنی فراوانی میدهد، به شرط آنکه احتیاط کنید. ممکن است تلف شدن زمان، این انرژی شما را کم کند اما تضمین میشود که اثر منفی آن باقی نمیماند. شما ممکن است بتوانید بر روزمرگی غلبه کنید، اما اگر مایل هستید، میتوانید انرژیتان را ذخیره کنید تا کار جدیدی را شروع کنید.
شما ممکن است همه تحریکات عاطفی ای را که روابط خانوادگی شما را امروز تحت تاثیر قرار میدهد درک نکنید، اما میتوانید آن را احساس کنید. قبلا فکر میکردید که میدانید چه اتفاقی دارد میافتد، ولی الان مطمئن نیستید. از این موضوع دلسرد نشوید. محکم و قوی ماندن ممکن است سخت باشد اما دیگران قدر شکیبایی و صبر شما را خواهند دانست.
امروز ممکن است از تراکم کارهایی که باید انجام دهید گیج و پریشان شوید. مشکل حقیقی این است که احساسات شما با عقل و منطق تان جور در نمیآید، شما تردید دارید که از عقلتان پیروی کنید یا از دل؟ اگر چه ممکن است اتخاذ تصمیمی برای شما فوری و حیاتی باشد، اما تا میتوانید صبر کنید. یکباره طالع و بخت شما تغییر میکند و شما قادر خواهید بود که به راحتی مسیر جدیدتان را انتخاب کنید.
امروز شما باید شروع کنید به ساختن و بنا کردن آنچه که دیروز آغاز کرده بودید. روابط به هم خورده شما امروز میتواند به شکلی درآید که شما میخواهید. اقدام صحیح، حسی را در شما ایجاد میکند که ببینید نقشهها و طرحهای گذشتهتان در حال عملی شدن هستند. اما مسایل گره خورده را برای روز دیگری رها کنید. فقط مطمئن شوید که وقت کافی برای تمام کردن کاری که شروع کردهاید، دارید.
امروز فرصت بسیار خوبی است که از در مخالفت با کسانی درآیید که تما نیرویشان را علیه شما بکار گرفتهاند. اما درگیری مستقیم بهترین راه نیست. در عوض هر چقدر میتوانید موقعیت خود را بسنجید و به آرامی و با اطمینان حرکت کنید. اینگونه است که تمام موانع به طرز معجزه آسایی از سر راه کنار میروند.
امروز ماه ستاره بخت شما را سازگار کرده است؛ نگرانی زیادی راجع به آنچه که در سر فکر میکنید و آنچه که واقعا در قلبت دارید احساس میکنید. ممکن است به خودت اعتراض کنی که چراعواطف خود را درگیر کارهایت میکنی. اما زبان همیشه قادر به بیان درست احساسات نیست. صبور باش، حتی اگر اوضاع به راحتی پیش نرفت، شرایط بیشتر این احساس را ایجاد میکند. بعداز ظهر ماه بخت تو را وارد میکند.
شما دوستان زیادی دارید که مشتاقاند امروز یک مهمانی ترتیب دهند. اما وقتی شما بیشترو بیشتر در خود فرو میروید آن مهمانی برایتان خسته کننده میشود. فکر نکنید که هیچ حق انتخابی ندارید. شما واقعا نیازی به انتخاب بین دنیای بیرونی و درونی ندارید. آن دو یکی هستند و یکسان.
امروز ستاره جنگجو تبدیل به ستاره مسالمت آمیز میشود. شما توانایی بسیار زیادی برای سازماندهی اطلاعات پیچیده و ترغیب مردم به انجام وظایف مشخص دارید که برای یک کار منظم آنها را به هم پیوند میدهد. برای رهبری و گرفتن زمام امور، آنها را چنگ بزنید و به حال خود رها نکنید.
شما درباره تصویر بزرگی فکر میکنید – کاری که بسیار خوب انجام دادهاید – اما امروز زمان عملی کردن ایدههای بزرگی است که تا کنون در ذهن داشتهاید. خوشبختانه در طالع شما ماه، دلاوری و شجاعت را نشان میدهد. انرژی بسیار زیادی برای رسیدن به اهداف تان به شما میرسد. شما در ابتدای دوره پر تحرک رشد و پویایی هستید، برای انجام آنچه که ضروری است تردید نکنید.
ستاره بخت شما امروز انرژی بسیار زیادی دریافت میکند و برای شروع مبارزه شما را تشویق میکند. اما منظور از مبارزه یک درگیری خشونت آمیز نیست، بلکه درباره غلبه کردن بر موانعی است که بر سر راه شما به سو ی موفقیت قرار دارند. به موانع حمله کنید و اجازه ندهید هیچ چیز شما را از رسیدن به اهداف تان باز دارد.
شخصی اخیرا به شما ابراز احساسات کرده، که الان نوبت بحث درباره آن است. درست است که هدف شما سرگرمی نیست، اما شما اگر با سیاست هستید، باید از درگیری پرهیز کنید. به یاد داشته باشید که نمیتوانید سرتان را زیر برف پنهان کنید. باید سعی کنید که میان این انکارها و خودداریها، به دنبال یافتن یک راه حل دوستانه باشید که اگر موفق شدید، یک پیشرفت اساسی برای شما به وجود خواهد آمد.
اگر چه ممکن است امروز در محل کار، برخوردهایی داشته باشید اما ممکن است قادر نباشید ببینید که پشت این برخوردها چه چیزی نهفته است. همکاری متقابل شما با دیگران چیزی نیست که اکنون نمایان میشود، ممکن است یک رابطه نا مناسب را بسازد. خوشبختانه ماه امروز به شما اطلاعات مشخصی را میدهد که بتوانید یک موقعیت سخت را به یکی از آسان ترین آنها تبدیل کنید.
نمکستان » برای مشاهده ی فال روزانه روز تولد خود ، در ادامه این مطلب با ما همراه باشید
امروز به پویایی و حریف طلبی خود مسیر مشخص بدهید. این کار به هیچ عنوان سخت نیست. فقط باید پیش از هر اقدامی همه جوانب را در نظر بگیرید و معنی رویدادهای مختلف را درک کنید. امروز هیجان بسیار زیاد برای انجام دادن پروژه های کاری خود دارید و می توانید به بهترین شکل از آن استفاده کنید. فرصت های عاشقانه و موقعیت های اجتماعی بسیاری برای شما به وجود خواهد آمد. بهتر است به دنبال انسان متفاوتی باشید که هرگز تجربه نکرده اید. می توانید به مکان هایی بروید که تاکنون نرفته اید تا با فرد موردنظر روبه رو شوید.
امروز، روز تنبلی و استراحت نیست. مسایل مهمی وجود دارند که باید آنها را به نتجیه برسانید. در انتهای روز سرگرمی و تفریحات جالبی را تجربه خواهید کرد. البته اگر همه مسوولیت های خود را با درستی انجام دهید می توانید شب خوبی را به پایان برسانید. طرز حرف زدن خود و واژه هایی که به کار می برید را تصحیح کنید. می توانید به جای حرف های بی ارزش، پرسش های فلسفی پیدا کنید و با عشق خود در این موارد با هم صحبت و همفکری کنید. انرژی های امروز باعث می شود تا صمیمیت بیشتری با یکدیگر احساس کنید.
احساسات خود را کنترل کنید. ممکن است امروز بیش از اندازه عصبانی و پرخاشگر شوید و موجب رنجش اطرافیان بشوید. بسیار مهم است که همیشه کنترل رفتار و اعصاب خود را داشته باشید و با مهربانی با دیگران رفتار کنید. به این ترتیب به یک شخصیت خوب تبدیل می شوید که دیگران او را دوست دارند. امروز این فرصت را دارید تا بهتر از قبل فرد موردعلاقه خود را بشناسید و در مورد علایق و اعتقادات خود با یکدیگر حرف بزنید. این کار باعث می شود تا متوجه تفاهمات بسیاری که با هم دارید، بشوید و بخواهید رابطه عمیق تری با هم داشته باشید.
امروز شاید کسی به طور دایم روی اعصاب شماباشد. اما فراموش نکنید چه کسی هستید و چه توانایی هایی دارید. از اینکه احساسات منفی به برخی افراد یا برخی مسایل داشته باشید، تعجب نکنید. هر زمان این حس سراغ شما آمد، سعی کنید از موقعیت دوری کنید. این وظیفه شما نیست تا همه را خوشحال کنید. خودتان را برای خوشحال کردن دیگران، ناراحت نکنید. شما در مسایل عاشقانه خیلی مراتب احتیاط را حفظ می کنید و علاوه برطرف مقابل، به احساسات خود هم اعتماد ندارید. اما امروز این شهامت را می یابید تا خود را به فرد موردعلاقهتان نزدیک کنید.
روز بسیار عالی در پیش دارید. امروز می توانید همه کارهای خود را به درستی و تمام و کمال انجام دهید و لحظه های شاد و پرهیجانی نیز در کنار دوستان خود داشته باشید. اگر به مساله خاصی احساس نیاز شدید دارید، از اینکه با خنده و شوخی کمک بخواهید، نترسید. امروز اعتمادبه نفس خوبی دارید، از آن برای پیشبرد اهداف خود استفاده کنید. امروز در جمع های دوستانه و خانوادگی به خوبی می توانید بدرخشید. حتی اگر با دقت و حوصله به حرف های اطرافیان گوش دهید، بیشتر هم موردتوجه قرار خواهید گرفت.
امروز پیش از اینکه بخواهید با دیگران وارد همصحبتی بشوید، ببینید آیا اعتقادات و سلیقه شما با عقاید آنها همخوانی دارد. ترجیحا خود را در موقعیت پایدار و قابل اتکایی قرار دهید که بتوانید در طول مکالمه راحت باشید. به این ترتیب می توانید با فکر باز و روحیه بهتری مکالمات خود را ادامه دهید و از هیجانات و زیبایی های امروز لذت ببرید. ذهن شما امروز مثل ساعت کار می کند و ایده ها و فکرهای زیادی در سر دارید. فقط مشکل اینجاست که دستیابی به همه آنها بسیار دشوار است. در مورد مسایل عاطفی هم تصور می کنید می دانید اوضاع به چه شکل پیش می رود، اما واقعیت این است که ورق ناگهان برخواهد گشت.
امروز کمی عصبی و پرخاشگر خواهید بود اما برای شما بد نیست و به شما کمک می کند تا برخی از کارها را درست پیش ببرید. با این احساس می توانید بسیار منطقی و واقعبینانه در مور مسایل زندگی خود تصمیم گیری کنید. البته مراقب باشید قولی به کسی ندهید که نتوانید به آنها وفادار باشید. در هر حد توان خود حرف بزنید و قول بدهید. عشقتان نیز امروز در یک حالت دفاعی و پرخاشگر قرار دارد. خیلی به یکدیگر سخت نگیرید تا منجر به بحث نشود. بهتر است حرف هایی که امروز می شنوید را خیلی جدی نگیرید.
امروز از نظر احساسی دچار تنش و ناراحتی خواهید بود. امروز پیشگام انجام کارها و پیشبرد اهداف هستید و این شما را در فشار روحی قرار داده است. بهتر است برای همه کارها برنامه ریزی کنید تا در میانه راه گم نشوید و ندانید چه باید کرد! همه چشم دوخته اند به تلاش های شما و باید به بهترین شکل ممکن مسوولیت های خود را به انجام برسانید. امروز هرچه هم تلاش کنید نمی توانید مشاجره ای که با فرد موردعلاقه تان دارید را به نفع خود تمام کنید. شاید لازم باشد از تاکتیک های متفاوت برای این امر استفاده کنید.
به هیچ عنوان امروز بی تحرک نمانید. شما دقیقا همان فردی هستید که امروز می تواند همه کارها را به درستی و کامل انجام دهد. فقط برای انجام پروژه ای که در دست دارید باید تحقیق و منابع لازم را جمع آوری کنید. امروز هیجان بسیاری برای به انجام رساندن کارهای خود دارید. اما مطمئن باشید در این مسیر موفق خواهید بود. امروز با صحبت کردن با فردی که دوستش دارید متوجه خواهید شد می توانید رابطه خود را عمق بیشتری ببخشید زیرا درک بهتری نسبت به یکدیگر پیدا خواهید کرد. امروز هر دو شمادوست دارید در مورد آینده خود تصمیم گیری کنید و برای همیشه در کنار هم باشید.
امروز باید جلوی زبان خود را بگیرید. با اینکه فکر می کنید برای هر مساله ای یک راه حل و پاسخ در دست دارید اما امروز نمی توانید همه قطعه های پازل را در کنار هم بچینید و آن را تمام کنید. امروز بیش از هر زمان دیگری عصبی و هیجان زده خواهید بود. بیشتر سعی کنید شنونده باشید یا گوینده. امروز خیلی دوست دارید رابطه خود و فرد موردعلاقه تان را توسعه دهید. می خواهید محدودیت ها را از میان بردارید. این شهامت را نیز خواهید داشت تا در مورد نیازهای و عقاید خود با طرف مقابل حرف بزنید و به رابطه خود رسمیت بیشتری ببخشید.
امروز احتمالا احساس می کنید چیزی از درون به شما فشار می آورد تا کاری را انجام دهید. انرژی های پرهیجان امروز نیز بر این فشار درونی می افزایند و باعث می شوند تا هر کس از شما هر چه می خواهد برایش انجام دهید. احساسات، طرز فکر و دیدگاه شمابه آینده در این مسیر بسیار به شما کمک می کنند. امروز می توانید رابطه های اجتماعی بسیاری داشته باشید و دوستان جدیدی برای خود پیدا کنید. اگر دنبال یک رابطه عاشقانه خالصانه هستید، شاید در محیط های ورزشی یا فرهنگی بتوانید فرد دلخواه ر ا بیابید.
خودتان را جمع و جور کنید و ببینید تمایلات قلبیتان چیست. چه می خواهید و چه نمی خواهید. ترجیحا امروز آن چه در سر می پرورانید را به زبان نیاورید. شاید آن چه در سر دارید را واقعا از صمیم قلب نخواهید. بنابراین، تا حد امکان با احتیاط قدم بردارید. امروز نباید انتظار داشته باشید بتوانید در بحث و مشاجره با فرد مورد علاقه تان پیروز شوید. بهترین کار برای بهبود رابطه خود این است که روش رفتاری و حرف زدن خود را تغییر دهید.
نمکستان » برای این پست آموزش طرز تهیه ماهی شکم پر را آماده کرده ایم برای مشاهده دستور آشپزی ، این پست را دنبال کنید
ماهی :♦: 1 عدد
گشنیز خرد شده :♦: 250 گرم
پیاز خرد شده :♦: 1 عدد
سیر خرد شده :♦: 250 گرم
تمبرهندی :♦: به میزان لازم
گردو :♦: 50 تا 100 گرم
ادویه، نمک و فلفل و زردچوبه :♦: به میزان لازم
روغن سرخ کردنی :♦: به میزان لازم
برای تهیه ماهی شکم پر ابتدا ماهی را کاملا تمیز کرده و داخل شکم آن را خالی می کنیم.مقداری نمک به ماهی می زنیم و می گذاریم مدت نیم ساعت بماند.
سپس آن را کاملا شسته و با دستمال تمیز خشک می کنیم. پیاز و سیر را رنده می کنیم و همراه با زرد چوبه، ادویه، فلفل و گشنیز خرد شده(درصورت تمایل مقدار کمی هم شوید) در یک ظرف می ریزیم و کمی سرخ می کنیم.
درب ظرف را می بندیم. بعد از 10 دقیقه، آب تمبرهندی را به آن اضافه کرده و پس از 2 تا 3 دقیقه ظرف را از روی اجاق بر می داریم. مواد فوق را داخل شکم ماهی قرار داده و آن را با نخ یا خلال دندان می بندیم.
در یک ظرف مقداری آرد و زرد چوبه می ریزیم و ماهی را آرام در آن می غلطانیم ، یا آرد وزرد چوبه را روی سطح ماهی می پاشیم.
سپسماهی شکم پر را در ماهیتابه سرخ می کنیم تا هر دو طرف آن طلایی شود.
در تهیه ماهی شکم پر به جای تمبرهندی می توان از آب لیمو یا آب نارنج نیز استفاده کرد. به جای گشنیز و سیر می توان از پیاز داغ و گردو استفاده کرد.
نمکستان » برای این پست آموزش طرز تهیه دلمه برگ مو را آماده کرده ایم برای مشاهده دستور آشپزی ، این پست را دنبال کنید
برگ تازه و نازک و ترد : 400 گرم
لپه : نصف پیمانه
برنج : یک پیمانه
سبزی های معطر : 500 گرم
گوشت چرخ کرده : 300 گرم
نمک و فلفل و ادویه : به میزان دلخواه
پیاز بزرگ برای پیاز داغ : 4 عدد
زعفران دم کرده : در صورت تمایل کمی
گوجه سبز : کمی
رب گوجه فرنگی : به میزان دلخواه
شکر، آبلیمو، یا سرکه : برای چاشنی به دلخواه
برگ تازه و نازک و ترد و بدون شکاف حدود 400 گرم
( گاهی که برگها ترد نباشن مقدار برگ بیشتری لازم دارین چون دور ریز زیاد داره و برگ زیادی براتون نمی مونه . البته با برگهای خشن و زبر دلمه لطفی نداره و بهتره از خیر دلمه بگذرین . در مناطق گرمسیر فقط اواسط فصل بهار برگها شاداب و لطیف هستن . ولی برگهای آذربایجان به خاطر سردی هوای منطقه در فصل تابستان هم شاداب و لطیف هستن .)
* بعضی ها با لپه باقلا درست می کنن .
* در آذربایجان از بلغورگندم ( که قبلا کمی جوشانده شده و بهش یارما میگن ) هم استفاده میشه . در اینصورت نصف پیمانه هم از بلغور
* سبزی های معطر شامل : جعفری، مرزه ،تره ،شوید و کمی ریحان – نعنا و گشنیز و ترخون و پیازچه و کمی سیر و نیز کمی کاکوتی یا آویشن و مرزه خشک و گل سرخ پودر کرده
نکته مهم : اگه از برگ شور کنسروی استفاده میکنین حتما آبش رو خالی کنین و چند ساعت در آب خیس کنین تا نمک اضافه اش بره . وگرنه دلمه برگ مو خوش نمک !!! میشه …
پیازها را کمی با روغن تفت میدیم و گوشت چرخ کرده را همراه آن کمی سرخ میکنیم .سپس نمک،فلفل و ادویه ورب گوجه زده با کمی آب میذاریم تا گوشت بپزه.
بعد لپه را که قبلا” خیس کرده و نیم پز کردیم به گوشت و رب گوجه مون اضافه می کنیم تا کمی بجوشه و جا بیافته .سبزی پاک کرده و شسته و شده رو باقی مواد گوشتی اضافه می کنیم.
برنج خیس کرده و رب گوجه فرنگی و چاشنی را با کمی آب مخلوط کرده روی باقی مواد مون می ریزیم و نمکش رو اندازه کرده و مخلوط می کنیم .
بهتره از برگهای جوان ترد استفاده کنیم . برگها را شسته و خشک میکنیم و دمبرگ آنها را به ارامی میچینیم.
کوچکترها و بزرگترها رو دسته دسته جداگانه روی هم می چینیم.ابتدا دسته های بزرگتر رو دمله می پیچیم که ته قابلمه قرار بگیره چون دیر تر می پزن .
نکته : برگهای کوچکترها هم باید روی قابلمه باشه که له نشن .
اگر برگ نسبتا بزرگ بود یکی کافیه وگرنه دو برگ کوچک راروی هم گذاشته، به طوری که کمی پهن بشه . مقداری ازمواد گوشتی را وسط برگ گذاشته و مثل بقچه می پیچیم.
اگر حوصله داشتین از برگ های کوچک استفاده کنین دلمه ها ریز تر و زیبا تر میشن . از مواد به اندازه توی دلمه بذارین وگرنه موقع پختن باز میشه و بیرون میریزه .
نکته : در قسمت زیر برگ . زیرا قسمت روی برگ که براق هستش باید بیرون قرار بگیره .
نکته : دلمه برگ مو رو میتونین مثل دلمه های ترکیه سیگارتی هم بپیچین مخصوصا اگه دو نوع ترش و شیرین درست میکنین . یکیش سیگارتی باشه که برای مهمونا مشخص باشه .
اول کف قابلمه چند عدد برگ دلمه بزرگ و خشن پهن میکنیم تا از چسبیدن برگهای دلمه پیچیده شده به کف قابلمه جلوگیری بشه .
( اگه برگ کم میاد میتونین از برگ کاهو هم برای گذاشتن ته دیگ استفاده کنین . ) برگها را که پیچیدیم قسمت روی هم آمده را به طرف زیربدون فاصله و کیپ هم قرار میدیم و کمی فشار میدیم
که تا قبل از نرم شدن و پختن باز نشن .من برگ ها را در آبجوش نمیذارم چون عطر و طعم ترش مزه برگ را از بین میبره . در عوض مواد داخل دلمه رو را نپخته می پیچم
تا هنگام پختن برگها وا نره .همه یرگها که پیچیده شدن و دلمه ها آماده شدن کمی پیاز داغ را با ادویه و زرد چوبه و رب گوجه فرنگی مجددا آماده کرده و نیز کمی کره روی برگ ها میریزیم
و مقداری کمی آب و کمی نمک میریزیم که از سطح دلمه ها در قابلمه پایین تر باشه . روی سطح هم یک بشقاب چینی بدرد نخور به صورت دمر میذاریم تا سنگینی آن مانع از باز شدن
و به هم ریختن دلمه ها قبل از پخت بشه . گوجه سیز یا غوره ها را روی آن یا لابلای دلمه ها بریزین.اول شعله زیاد باشه وقتی که شروع به جوشیدن کرد( نباید با شعله زیاد بجوشه چون برگها باز میشه )
شعله اون رو کم میکنیم تا آرام آرام بپزه . با کم شدن آب درون قابلمه ( اگر همنوز دلمه ها نپخته باشن ) به آن کم کم آب اضافه میکنیم و در انتها وقتی دلمه ها پختن ترشی یا شیرینی و نمک آنرا اندازه میکنیم .
هنگام خاموش کردن دلمه نباید خیلی آبدار باشه . بدون آب هم نباشه که دلمه ها خشک بشن .. وقتی سرد بشه خود بخود آبروغنش به خورد دلمه ها میره .
نکته : برای کشیدن دلمه حتما باید قبلا شعله رو خاموش کرده و دلمه ها رو خوب خنک کرده باشین . وگرنه ممکنه موقع کشیدن دلمه ها درسته در نیاد و شکل شون خراب بشه .
برای تزیین یک یا دو گوجه فرنگی قاچ شده یا فلفل رنگی خرد شده را روی آن بذارین تا بخارپز بشه و هنگام کشیدن آنها را روی ظرف بکشین . میتونین از کمی گل سرخ هم برای تزیین روش استفاده کنین .
اگر دلمه رو با ماست سرو میکنین نیازی به شکر نداره . ولی اگر دوست دارید کمی ملس یا شیرین باشد به آن کمی آب و شکر و آبلیمو ( یا سرکه ) اضافه کنید و پس از جوش زدن خاموش کنید . میتوان برای تزیین باز هم از پیاز داغ و یا زرشک لابلای آن استفاده کرد .
نکته : بعضی ها آبلیمو و شکر و یا سرکه و آبلیمو رو به مواد دلمه مخلوط میکنن . و بعضی ها هم دو الی سه لیوان ماست به مواد از همون ابتدا مخلوط می کنن .
نکته : برای براق شدن دلمه ها پس از کشیدن میتونین کمی روغن خیوانی یا کره روش بدین .
آسوری ها هم برای داخل مواد و هم لابه لای دلمه ها ماست میریزن . بعد با پیاز داغ و فلفل تزیین و سرو می کنن . شما میتونین وقتی که دلمه هاتون رو پیچیدین دو قسمت کنین . یک قسمت رو شیرین و دیگری رو ترش بپزین .
* – ضمنا میشه انواع دلمه رو یکجا تهیه کرد و پخت .