آموزش آشپزی و دستور پخت آش کشک خوشمزه در منزل
برای تهیه آش کشک ابتدا پیاز را پوست بگیرید و آنها را رنده کنید وبا گوشت چرخ کرده مخلوط کنید و نمک،فلفل اگر مایل هستید نیز روی گوشت بپاشید و خوب گوشت را ورز دهید و سپس آنها را گرد کنید بشکل توپ یا قلقلی در بیاورید.
سپس در قابلمه ای روغن بریزید و پیاز خرد کرده(نگینی)را در آن تفت دهید و سیر را پوست بگیرید و خرد کنید و به پیاز اضافه کنید و همچنین گوجه فرنگی ها را پوست بگیرید و رنده کنید و به قابلمه اضافه کنید و فلفل را نیز بیفزایید
و گوشت هایی را که بشکل قلقلی در آورده اید را آرام،یک به یک داخل مایع بگذارید و 2 تا 3 دقیقه بعد حدودا 4الی5 لیوان آب در قابلمه بریزید و صبر کنید تا آب بجوشد سپس رشته را اضافه کنید تا با گوشت قلقلی ها بجوشد وبپزد.
بعد از آنکه قلقلی ها پخت جعفری و کشک را نیز بریزید و هنگامی که مواد آش کشک مجددا جوشیدن و جا افتاد ،در کاسه بزرگی بریزید و روی آن را مانند آش رشته با نعناع داغ و تزیین کنید و نوش جان کنید.
در صورت تمایل می توانید گوشت را از مواد آش کشک حذف نمایید و بدون گوشت آش خود را تهیه نمایید.
آموزش تهیه دسر و دستور تهیه بستنی سرخ کرده مجلسی و خوشمزه در منزل
برای تهیه بستنی سرخ شده ابتدا با استفاده از یک اسکوپ 8 تا توپ بستنی وانیلی در بیاورید و آنها را در یک سینی بگذارید و به مدت 1 ساعت در جا یخی یخچال قرار دهید تا توپ بستنی شما خوب سفت شود.
در کاسه ای کورن فلکس و دارچین و پودر نارگیل را مخلوط کنید.اگر دوست دارید گردو و بادام وپسته و بیسکویت نیز بیفزایید.
در کاسه ای دیگر سفیده ها را از زرده جدا کنید و با همزن خوب بزنید تا کف کند.(میتوانید بجای 2تا تخم مرغ از3 عدد سفیده استفاده کنید)سپس توپ ها بستنی را از یخچال خارج کرده
و در سفیده تخم مرغ آغشته کنید و بعد در مخلوط کورن فلاکس بغلتانید تا تمام توپها از مخلوط پوشانده شود.سپس بمدت 3 ساعت در جا یخی قرار دهید تا حسابی توپها سفت شوند.
در تابه کوچکی بحدی روغن بریزید که توپ بستنی ها در آن غوطه ور شود و شعله را کم کنید تا به مرور روغن داغ داغ شود.
سپس توپ بستنی ها را یک به یک از یخچال بیرون آورید و در روغن داغ قرار دهید تا طلایی رنگ شوند (اگر روغن خوب داغ شده باشد سریع توپها سرخ و طلایی خواهند شد)
و با یک حوله تمیز یا دستمال روغن اضافی آنها را بگیرید و بستنی سرخ شده را در یک بشقاب بگذارید و نوش جان کنید (توپ بستنی ها را زمان میل کردن با قاشق بشکنید)
بعضی ها از بستنی سنتی برای درست کردن بستنی سرخ شده استفاده می کنند ولی ما استفاده از بستنی وانیلی پاستوریزه را توصیه مکنیم.
آموزش آشپزی و طرز تهیه سوپ نخود خوشمزه و مجلسی در منزل
برای تهیه سوپ نخود ابتدا کمی روغن زیتون روی سیر بریزید و در فویل بپیچید؛ سپس به مدت ۴۵ دقیقه در فر با حرارت ۱۷۵ درجه سانتی گراد کباب کنید. در قابلمه ای، روغن زیتون را روی حرارت ملایم داغ کنید پیاز، هویج و کرفس را به مدت ۱۰ دقیقه تفت دهید.
نخود، سیر، رزماری و آب مرغ را به سوپ نخود اضافه کنید و بگذارید به مدت ۲۰ دقیقه بپزد. مواد را در غذاساز به شکل پوره دربیاورید و به قابلمه بازگردانید. نمک و فلفل، آب لیمو، پوست لیمو و جعفری را به سوپ نخود اضافه و سرو کنید.
آموزش آشپزی و طرز تهیه بال سوخاری چینی خوشمزه و مجلسی
برای تهیه بال سوخاری چینی ابتدا قسمت بالای بالها را جدا کرده کنار بگذارید. قسمت باقیمانده ( بازوی مرغ ) را با یک دست گرفته و با دست دیگر با یک چاقوی تیز گوشت را از قسمت بالا به طرف پایین بکشید.
آرد ذرت، پودر نان خشک یا پنیر پارمسان، آویشن، نمک، فلفل و کنجد را مخلوط کرده در یک بشقاب بریزید. در ظرف دیگری تخممرغ را با چنگال بزنید. ابتدا بالها را در تخم مرغ زده سپس در مخلوط آرد بغلتانید.
این عمل را دو بار انجام دهید. سپس بال سوخاری چینی را در ظرف گودی روغن ریخته روی حرارت بگذارید تا کاملا” داغ شود. هر بار دو تا سه بال را در روغن سرخ کرده سپس بال سوخاری چینی از روغن خارج کنید روی دستمال کاغذی بچینید تا روغن اضافی آن گرفته شود.
توجه کنید روغن در حدی باشد که روی بالها را بپوشاند و روغن به حدی داغ شود که نسوزد.
گالری تصاویر جدیدترین مدل های ست کیف و کفش زنانه و دخترانه
گالری تصاویر جدیدترین مدل های ست کیف و کفش زنانه و دخترانه
گالری تصاویر جدیدترین مدل های ست کیف و کفش زنانه و دخترانه
گالری تصاویر جدیدترین مدل های ست کیف و کفش زنانه و دخترانه
گالری تصاویر جدیدترین مدل های ست کیف و کفش زنانه و دخترانه