مهرداد دومینو

خاص باش ولی شاکی

مهرداد دومینو

خاص باش ولی شاکی

لازانیای گوشت

آموزش کامل طرز تهیه لازانیای گوشت

لازانیای گوشت , طرز تهیه لازانیای گوشت , پخت غذای لازانیای گوشت

نمکستان » برای این پست آموزش طرز تهیه لازانیای گوشت را آماده کرده ایم برای مشاهده دستور آشپزی ، این پست را دنبال کنید

مواد لازم برای لازانیای گوشت :

گوشت چرخ کرده : 300 گرم

فلفل دلمه ای : 1 عدد

پیاز خرد شده : 1 عدد

روغن : 2 قاشق غذاخوری

رب گوجه فرنگی : 2 قاشق غذاخوری

آویشن : 1 قاشق مربا خوری

پنیر پیتزا : 500 گرم

نمک و فلفل : به میزان لازم

کره : 50 گرم

آرد : 2 قاشق غذا خوری

شیر سرد : 3 پیمانه

خامه در صورت دلخواه : 50 گرم

سس سفید رقیق : 3 پیمانه

ورق لازانیا : 6 تا 8 ورق

قارچ اسلایس شده : 200 گرم

لازانیای گوشت , طرز تهیه لازانیای گوشت , پخت غذای لازانیای گوشت

طرز تهیه لازانیای گوشت :

پیاز خرد شده را با روغن سرخ کنید و بعد گوشت را اضافه کنید و سرخ کنید و بعد قارچ و فلفل دلمه ای را اضافه کنید و کمی تفت دهید . 2 قاشق رب را اضافه کنید و بعد هم نمک و فلفل و آویش را اضافه کنید و مرتب هم بزنید تا قبل از اینکه غلیظ شود از روی حرارت بردارید و اگر دوست داشتید خامه را در این مرحله اضافه کنید . ورق لازانیا را به مدت 10 ثانیه داخل آب جوش قرار دهید بعد آب جوش قابلمه را خالی کنید و آب سرد روی لازانیا ها بریزید و بعد استفاده کنید . کف پیرکس را خوب چرب کنید و کمی سس سفید بریزید بعد ورق لازانیا را بگذارید و سس سفید و کمی پنیر پیتزا و بعد مایه گوشت را روی آن ریخته سس سفید و پنیر پیتزا و بعد ورق لازانیا قرار داده وسس سفید و بعد پنیر فراوان روی آن بریزید.پیرکس آماده را در فر با حرارت 200 درجه سانتی گراد به مدت یک ساعت قرار دهید.

منبع : groohashpazi

لازانیا , طرز تهیه لازانیا , پخت غذای لازانیا

آموزش کامل طرز تهیه لازانیای گوشت

پیتزا لقمه ای

آموزش کامل طرز تهیه پیتزا لقمه ای

پیتزا لقمه ای , طرز تهیه پیتزا لقمه ای , پخت غذای پیتزا لقمه ای

نمکستان » برای این پست آموزش طرز تهیه پیتزا لقمه ای را آماده کرده ایم برای مشاهده دستور آشپزی ، این پست را دنبال کنید

مواد لازم برای خمیر :

آب : نیم لیتر

آرد سفید : 1 کیلو (تقریبا ١١ دسی لیتر)

مایه خمیر : 50 گرم

نمک : 2 قاشق چایخوری

روغن (روغن زیتون بهتر است) : 4 قاشق سوپ خوری

مواد لازم برای سس :

کنسرو گوجه فرنگی : 1 قوطی

پیاز : 1 عدد

سیر : 2 پر

آویشن (Oregan) : به میزان لازم

نمک : نصف قاشق چای خوری

پیتزا لقمه ای , طرز تهیه پیتزا لقمه ای , پخت غذای پیتزا لقمه ای

مواد لازم برای داخل پیتزا :

پنیر پیتزا : 600 گرم

پپرونی : 50 گرم

ژامبون : 50 گرم

● می توانید بجای ژامبون و پپرونی گوشت چرخ کرده استفاده کنید.

ظروف و وسایل لازم :

ماهی تابه، سینی فر ،وردنه، کاغذ روغنی (کاغذ قنادی)

طرز تهیه پیتزا لقمه ای :

آب را تا ٣٧ درجه گرم کنید و مایه خمیر را در آن حل کنید، نمک و روغن زیتون را هم بیفزاید، ماشین همزن را به کار بیندازید و با افزودن کم کم آرد به آن هم بزنید تا خمیر آماده شود. در این کار عجله نکنید،خمیر را خوب ورز دهید .پس از آماده شدن خمیر روی آنرا با پلاستیک بپوشانید و آنرا برای مدت ۴۵ دقیقه در جای تاریک به حال خود رها کنید. زمانی خمیر آماده است که حجم آن دوبرابر شده باشد.وقتی خمیر آماده شد روی میز آشپزخانه مقداری آرد بریزید و خمیر را روی آن برگردانید، آنرا به دو قسمت مساوی تقسیم کنید و با آنها دو چانه بزرگ درست کنید، مقداری آرد روی میز بریزید و چانه‌های خمیر را روی آرد روی میز بچینید. روی آنها را با پارچه تمیز بپوشانید و برای ١۵ تا ٢٠ دقیقه به حال خود رها کنید. در این مدت وقت دارید مواد دیگر روی پیتزا را آماده کنید.برای تهیه سس یک قوطی کنسرو گوجه فرنگی یا به همان مقدار گوجه تازه پوست کنده را با ماشین هم زن آشپزخانه خوب خورد کنید تا به صورت مایع درآید. نمک و فلفل بزنید. یک پیاز و دو پر سیر را هم پوست بکنید و در مخلوط کن خوب خورد کنید. مقدار روغن در ماهی تابه بریزید و اول کمی پیاز و سیر را در آن سرخ کنید. نیازی نیست پیاز زیاد سرخ بشود همین که دو سه دقیقه روی آتش ملایم قرار بگیرد کافی است. بعد از آن گوجه‌های خورد شده را در آن بریزید آویشن و کمی نمک بیفزاید و آنرا روی آتش ملایم قرار بدهید بگذارید مایع از حالت مایع در آید و سس سفت شود البته نه به آن اندازه که زیاد سفت شود.اگر از گوشت چرخ کرده می‌خواهید استفاده کنید آنرا قبل از استفاده سرخ کنید.حالا پس از اینکه چانه‌های خمیر استراحت کرد، هر چانه را جداگانه روی میز روی مقدار آرد قرار دهید و با وردنه پهن کنید. بعد روی خمیر را سوس بزنید و گوشت‌های انتخابی را روی آن بریزید و پنیر پیتزا را هم بیفزاید و بعد از یک طرف خمیر را لوله کنید به صورتی که بشکل یک لوله در آید، بعد با کارد آشپزخانه خمیر را ببرید، ضخامت هر قطعه (لقمه) پیتزا باید تقریبا ٣ سانتیمتر باشد.روی سینی فر را با کاغذ روغنی (کاغذ قنادی) بپوشانید و قطعات پیتزا را با فاصله روی آن قرار دهید، بعد مقداری هم پنیر روی هر کدام از لقمه‌ها بریزید و آنرا در فر وسط فر قرار بدهید. فر باید قبل از استفاده تا ٢٢٠ درجه سانتی گراد گرم شده باشد. وقتی پیتزا ها خوب پخت آنرا خارج کنید.

پیتزا پپرونی , طرز تهیه پیتزا پپرونی , پخت غذای پیتزا پپرونی

آموزش کامل طرز تهیه پیتزا لقمه ای

استانبولی پلو

آموزش طرز تهیه استانبولی پلو خوشمزه و مجلسی با گوشت و مرغ

استانبولی پلو,طرز تهیه استانبولی پلو,دستور پخت استانبولی پلو,درست کردن استانبولی پلو

آموزش آشپزی و دستور پخت استانبولی پلو مجلسی و خوشمزه

مواد لازم استانبولی پلو

برنج :•: یک کیلو

گوجه فرنگی :•: سه کیلو

گوشت مغز ران بدون استخوان :•: 750 گرم

پیاز سرخ کرده :•: 3 تا 4 قاشق سوپخوری

روغن :•: 100 تا 150 گرم

رب گوجه فرنگی :•: یک قاشق سوپخوری

نمک و فلفل :•: به مقدار کافی

با توجه به سلیقه خود می توانید در استانبولی پلو از لوبیا سبز و سیب زمینی استفاده نمایید. در استانبولی پلو می توان به جای گوشت قیمه از گوشت چرخ کرده و مرغ نیز استفاده کرد که بستگی به ذائقه شما دارد.

زرشک پلو با مرغ,طرز تهیه زرشک پلو با مرغ,زرشک پلو با مرغ و مخلوط,زرشک پلو با مرغ مجلسی

استانبولی پلو با سیب زمینی,استانبولی پلو با لوبیا سبز,استانبولی پلو با گوشت,استانبولی پلو با مرغ,استانبولی پلو رزا منتظمی,استانبولی پلو بدون گوشت,استانبولی پلو با گوشت چرخ کرده

آموزش آشپزی و دستور پخت استانبولی پلو مجلسی و خوشمزه

طرز تهیه استانبولی پلو

برای تهیه استانبولی پلو ابتدا برنج را پاک کنید و با آب گرم چندین بار آن را بشورید (به ازای هر 1 پیمانه برنج2 پیمانه آب بریزیدید )و در قابلمه ای بریزید.

گوجه فرنگی ها را تمیز بشورید و سر آنها را بگیرید و اگر بزرگ هستند با چاقو دو الی سه برش بدهید و در آبمیوه گیری بریزید تا آب آنها گرفته شود سپس با 2الی3 لیوان آب مخلوط کنید و روی برنج بریزید

تا جای که به اندازه 4 انگشت از سطح روی برنج بالاتر بیاید و (اگر احیانا کمتر بود آب مجددا اضافه کنید) یک قاشق سوپ خوری نمک و 3/4قاشق روغن به آن بیفزایید و 1ساعت صبر کنید تا برنج خیس بخورد.

گوشت ها را بشکل گوشت قورمه سبزی برش دهید. پیاز را پوست بگیرید و نگینی خرد کنید و در تابه ای روغن بریزید و زیر شعله اجاق را روشن کنید تا روغن کمی داغ شود بعد پیاز خرد شده را در روغن بریزید

و کمی تفت دهید و بگذارید کمی طلایی شود و بعد گوشت ها را به آن اضافه کنید و تفت دهید تا آب گوشت کشیده شود و سپس 2 الی 3 لیوان آب در تابه بریزید تا گوشت خوب پخته و اصطلاحا مغز پخت شود

استانبولی پلو,طرز تهیه استانبولی پلو,دستور پخت استانبولی پلو,درست کردن استانبولی پلو

و کمی نمک و رب گوجه فرنگی به گوشت اضافه کنید و اجازه دهید آب آن تبخیر شود و کمی غلیظ شود.(قیمه باید زودتر از برنج آماده شود)

بعد قابلمه ای که برنج در آن خیس خورده است را روی شعله اجاق قرار دهید و با حرارت متوسط بگذارید تا بجوش بیاید و آب آن کاملا تبخیر شود

و (اگر مغز برنج هنوز خام بود1 الی 2 لیوان آب گوجه فرنگی یا آب به آن بیفزایید و صبر کنید تا برنج مغز پخت شود و آب آن تبخیر شود) وسط برنج را باز کنید

و قیمه را در وسط برنج بریزید و روی آن را با برنج پنهان کنید و در قابلمه را بگذارید تا استانبولی پلو کاملا پخته شود و در دیس بکشید و نوش جان کنید.

 میتوانید برای قیمه گوشتها را چرخ کنید و با پیاز داغ داخل تابه تفت دهید و با 1الی 2 قاشق رب گوجه فرنگی و 1 لیوان آب بگذارید بپزد و غلیظ شود و در برنج استفاده کنید.

 استانبولی پلو مانند غذاهایی مثل عدس پلو و زرشک پلو از غذاهایی است که در بین ایرانیان طرفداران بسیاری دارد.

لوبیا پلو,طرز تهیه لوبیا پلو,دستور پخت لوبیا پلو,لوبیا پلو مجلسی,لوبیا پلو شیرازی

آموزش طرز تهیه استانبولی پلو خوشمزه و مجلسی با گوشت و مرغ

کیک قهوه و گردو اسفنجی فنجانی

آموزش طرز تهیه کیک قهوه و گردو اسفنجی فنجانی با شکلات

کیک قهوه,طرز تهیه کیک قهوه,دستور پخت کیک قهوه,درست کردن کیک قهوه

آموزش شیرینی پزی و دستور تهیه کیک قهوه خوشمزه و گردویی در منزل

مواد لازم کیک قهوه

آرد :•: 175 گرم

کره :•: 115 گرم

شکر :•: 175 گرم

تخم مرغ :•: 3 عدد

قهوه اسپرسو :•: 5 میلی گرم

گردوی خشک شده :•: 75 گرم

مواد لازم برای شربت

قهوه اسپرسوی داغ :•: 30 میلی گرم

شکر :•: 50 گرم

مواد لازم برای روی کیک

خامه :•: 100 گرم

شکلات شیری ذوب :•: 50 گرم

گردوی دو نیم شده :•: 12 عدد

کیک اسفنجی شکلاتی , طرز تهیه کیک اسفنجی شکلاتی خامه ای , دستور پخت کیک اسفنجی شکلاتی ساده

کیک قهوه و گردو,کیک قهوه شف طیبه,کیک قهوه اسفنجی,کیک قهوه ساده,کیک قهوه خوشمزه,کیک قهوه کارگاه آشپزسازی,کیک قهوه آشپزخانه کوچک من

آموزش شیرینی پزی و دستور تهیه کیک قهوه خوشمزه و گردویی در منزل

طرز تهیه کیک قهوه

قبل از درست کردن کیک قهوه ، فر را روی 180درجه سانتیگراد گرم میکنید. ابتدا تخم مرغ ها را در کاسه ای میریزیم اگر سالم بودند داخل ظرف همزن بریزید و شکر ،کره و آرد را نیز اضافه کنید سپس همزن را روشن کنید تا مواد در هم حل شوند

و مایعی روان و نرم بدست بیاید بعد گردو های تکه شده و قهوه اسپرسو را آرام به مواد بیفزایید و کاغذ های مخصوص کیک را بیاورید و یک قاشق غذاخوری از مواد کیک قهوه را داخل کاغذها بریزید و 15دقیقه بگذارید در فر بماند تا پف کند و خودش را بگیرد سفت شود.

البته اگر بخواهید می توانید این کیک را در سایز بزرگ تهیه کنید و بستگی به قالب شما دارد . ما در اینجا از قالب فنجانی مانند کیک یزدی استفاده کردیم.

کیک قهوه,طرز تهیه کیک قهوه,دستور پخت کیک قهوه,درست کردن کیک قهوه

قهوه اسپرسو داغ شده را با شکر مخلوط کنید و بلافاصله پس از در آوردن کیک ها از فر در روی آنها با چنگال سوراخ ایجاد کنید و شربت را در سوراخ ها بریزید و صبر کنید تا کیک ها خنک شوند.

در آخر هم برای تزیین کیک قهوه ، خامه و شکلات شیری (که گذاشتیم در ظرفی روی کتری و بمرور آب شده است) ذوب  شده را میگذارید خنک شود و با هم مخلوط میکنید تا نرم شود.

حالا برای تزیین کیک قهوه مانند کیک های معمول مثل کیک تولد و کیک شکلاتی البته در سایز کوچکتر مواد را به سلیقه خود روی کیک می مالیم و روی مواد را با گردو می پوشانیم.

کیک کاکائویی خیس , طرز تهیه کیک کاکائویی ساده , دستور پخت کیک کاکائویی خوشمزه

آموزش طرز تهیه کیک قهوه و گردو اسفنجی فنجانی با شکلات

خوراک قارچ و مرغ

آموزش طرز تهیه خوراک قارچ و مرغ خوشمزه با سس سفید و خامه

خوراک قارچ و مرغ,طرز تهیه خوراک قارچ و مرغ,دستور پخت خوراک قارچ و مرغ,درست کردن خوراک قارچ و مرغ

آموزش آشپزی و دستور تهیه خوراک قارچ و مرغ ایتالیایی خوشمزه و مجلسی

مواد لازم خوراک قارچ و مرغ

قارچ :•: 750 گرم

سینه مرغ :•: 500 گرم

آب :•: 2 پیمانه

سس مایونز یا خامه ترش :•: ½ پیمانه

پیاز :•: 1 عدد

آرد :•: 2 قاشق غذاخوری

کره :•: 2 قاشق سوپ خوری

شوید :•: تازه مقداری

نمک و فلفل :•: به میزان دلخواه

خوراک بلدرچین , طرز تهیه خوراک بلدرچین , دستور پخت و مواد لازم خوراک بلدرچین خوشمزه

خوراک قارچ و مرغ با سس سفید,خوراک قارچ و مرغ با سس خامه,خوراک قارچ و مرغ رژیمی,خوراک قارچ و مرغ ایتالیایی,خوراک قارچ و مرغ و سیب زمینی,خوراک قارچ و مرغ با پنیر پیتزا,خوراک قارچ و مرغ و هویج

آموزش آشپزی و دستور تهیه خوراک قارچ و مرغ ایتالیایی خوشمزه و مجلسی

طرز تهیه خوراک قارچ و مرغ

برای تهیه خوراک قارچ و مرغ ابتدا تابه را روی اجاق قرار دهید وزیر شعله را روشن کنید وکره را داخل تابه بریزید وصبر کنید تا آب شود سپس پیاز را نیز پوست بگیرید و نگینی خرد کنید و داخل تابه بریزید و تفت دهید تا طلایی رنگ شود و سینه مرغ را مربع مربع برش کوچک بدهید

و به مواد تابه اضافه کنید و تفت دهید تا رنگش تغییر کند و احساس کنید پوست روی آن با تفت پخته است. قارچها را نیز خرد کنید داخل تابه بریزید تا آبش تبخیر شود و با تفت دادن مقداری سرخ شود.

سپس در کاسه ای خامه ترش یا سس مایونز را بهمراه آرد هم بزنید و داخل تابه بریزید و آب و نمک، فلفل را هم اضافه کنید و زیر شعله اجاق را کم کنید تا خوراک قارچ و مرغ  بتدریج پخته شود و به اصطلاح جا بیفتد

خوراک قارچ و مرغ,طرز تهیه خوراک قارچ و مرغ,دستور پخت خوراک قارچ و مرغ,درست کردن خوراک قارچ و مرغ

در مدت زمان 30دقیقه ،و هنگامی که به غلظت مورد نظرتان رسد،شوید خرد شده از قبل را داخل تابه بریزید .(به این نکته توجه کنید که خوراک قارچ و مرغ هنگامی که سرد بشود غلیظ تر میشود.)و غذا را گرم نوش جان کنید.

خوراک مرغ ایتالیایی , طرز تهیه خوراک مرغ ایتالیایی , دستور پخت خوراک مرغ ایتالیایی

آموزش طرز تهیه خوراک قارچ و مرغ خوشمزه با سس سفید و خامه