مهرداد دومینو

خاص باش ولی شاکی

مهرداد دومینو

خاص باش ولی شاکی

کباب کوبیده مرغ

آموزش کامل طرز تهیه کباب کوبیده مرغ

کباب کوبیده مرغ , طرز تهیه کباب کوبیده مرغ , پخت غذای کباب کوبیده مرغ

نمکستان » برای این پست آموزش طرز تهیه کباب کوبیده مرغ را آماده کرده ایم برای مشاهده دستور آشپزی ، این پست را دنبال کنید

مواد اولیه برای کباب کوبیده مرغ :

سینه‌مرغ : یک عدد

پیاز : یک عدد

فلفل دلمه‌ای سبز : نصف عدد

آرد سویا : دو قاشق غذاخوری

زعفران : نصف قاشق چایخوری

زنجبیل تازه رنده شده : یک قاشق مرباخوری

آبلیمو : به میزان لازم

کره، نمک و فلفل : به میزان لازم

کباب کوبیده مرغ , طرز تهیه کباب کوبیده مرغ , پخت غذای کباب کوبیده مرغ

طرز تهیه کباب کوبیده مرغ :

سینه‌مرغ را چرخ می‌کنیم. پیاز را رنده کرده آب آن را می‌گیریم و با گوشت مخلوط می‌کنیم. فلفل دلمه‌ای را ساطوری کرده به همراه نمک، فلفل و زنجبیل به گوشت افزوده و ورز می‌دهیم. مقدار کمی از زعفران دم کرده و آرد سویا را نیز می‌افزاییم و مجددا به ورز دادن ادامه می‌دهیم. مواد را داخل یخچال به مدت دو ساعت قرار می‌دهیم تا مزه‌دار شود.قسمت گریل فر را روشن می‌‌کنیم تا داخل فر گرم شود، سپس درون سینی فر فویل کشیده و گوشت را روی آن پهن می‌کنیم تا صاف و یک‌دست شود. با کمک قلم‌مو روی مواد زعفران مالیده و با کاردک روی گوشت خطوطی را به شکل دلخواه ایجاد می‌کنیم. البته قبل از این‌که سینی را داخل فر بگذاریم کره را تکه‌تکه کرده و روی مواد قرار می‌دهیم. سینی را در بالاترین طبقه فر به مدت 15 دقیقه می‌‌گذاریم

نکتــه:

در صورت نداشتن چرخ گوشت، گوشت یخ زده را تکه تکه کرده و ساطوری می‌کنیم.

خوراک مرغ و مارچوبه , طرز تهیه خوراک مرغ و مارچوبه , پخت غذای خوراک مرغ و مارچوبه

منبع:ashpazi.ksabz

آموزش کامل طرز تهیه کباب کوبیده مرغ

بلال کبابی در فویل

آموزش کامل طرز تهیه بلال کبابی در فویل

بلال کبابی در فویل , طرز تهیه بلال کبابی در فویل , پخت غذای بلال کبابی در فویل

نمکستان » برای این پست آموزش طرز تهیه بلال کبابی در فویل را آماده کرده ایم برای مشاهده دستور آشپزی ، این پست را دنبال کنید

مواد لازم برای بلال کبابی در فویل :

بلال : 6 عدد، پوسته‌ آن‌ها جدا شده و کاملا تمیز شوند

 کره : 100 گرم

 سیر کوبیده و سرخ شده : 3 قاشق چای‌خوری

 نمک و فلفل : به میزان لازم

بلال کبابی در فویل , طرز تهیه بلال کبابی در فویل , پخت غذای بلال کبابی در فویل

طرز تهیه بلال کبابی در فویل :

کباب پز را روی درجه حرارت ملایم قرار دهید.
6 تکه فویل آلومینیومی تهیه کنید. فویل‌ها باید به اندازه‌ای باشند که دور بلال‌ها را بپوشانند.
هر بلال را روی یک تکه فویل قرار دهید.
هر کدام از بلال‌ها را آغشته به کره کنید.
سیر کوبیده و سرخ شده را به طور یک نواخت روی بلال‌ها پخش کنید.
در صورت تمایل روی بلال‌ها نمک و فلفل نیز بریزید.
بلال‌ها را محکم درون فویل‌ها بپیچاند و آن‌ها را روی کباب‌پز قرار دهید.
بلال‌ها را به مدت 30- 20 ثانیه یا تا زمانی که نرم شوند روی کباب‌پز قرار دهید. ( در این میان هر چند وقت یکبار آن‌ها را بچرخانید ).

سالاد تن ماهی , طرز تهیه سالاد تن ماهی , پخت غذای سالاد تن ماهی

منبع : hamshahrionline

آموزش کامل طرز تهیه بلال کبابی در فویل

برنج لقمه‌ ای

آموزش کامل طرز تهیه برنج لقمه‌ ای

برنج لقمه‌ ای , طرز تهیه برنج لقمه‌ ای , پخت غذای برنج لقمه‌ ای

نمکستان » برای این پست آموزش طرز تهیه برنج لقمه‌ ای را آماده کرده ایم برای مشاهده دستور آشپزی ، این پست را دنبال کنید

مواد لازم برای برنج لقمه‌ ای :

برنج : ۱ پیمانه

ماست : دو قاشق

سیب زمینی آب پز شده : ۳ عدد

آب : ۲ پیمانه

تخم مرغ : 1عدد

فلفل دلمه‌ای رنگی : نصفی یا یک عدد خیلی کوچک

هویج : 1عدد

پیاز داغ : 1عدد

فیله مرغ : سه عدد

ابلیمو و نمک : مقداری

برنج لقمه‌ ای , طرز تهیه برنج لقمه‌ ای , پخت غذای برنج لقمه‌ ای

طرز تهیه برنج لقمه‌ ای :

برای پختن این غذا ابتدا یک پیمانه برنج خود را با نمک و اب و روغن کته می پزید با این تفاوت که قبل از کشیده شدن کامل آب برنج دو قاشق ماست را به آن اضافه کنید و مجددا آن را مخلوط کنید. برنج باید دم بکشد اما نباید ته بگیرد.  وقتی برنج پخت و خنک شد سیب زمینی اب پز شده را رنده کرده ( رنده ریز ) و روی برنج بریزید. یک عدد تخم‌مرغ را به مخلوط برنج سیب‌زمینی اضافه کنید و خوب ورز دهید تا مواد چسبندگی پیدا کند. از این مواد به اندازه یک نارنگی بردارید و به صورت گلوله درآورید سپس انگشت سبابه را روی گلوله برنج فشار دهید.آن را به شکل قایق کوچک درآورید و دور آن را با دست شکل دهید. ته قابلمه‌ای را روغن بریزید و دو عدد سیب‌زمینی باقی مانده را حلقه حلقه کرده و ته ظرف بچینید. لقمه‌های قایقی شکل برنج را کنار هم روی سیب زمینی‌ها بچینید و ۱۵ دقیقه روی حرارت ملایم قرار دهید تا لقمه‌ها بپزد اما شکل خود را حفظ کند. دلیل چیدن سیب‌زمینی در کف ظرف در مرحله پخت قایق‌ها است که این قایق‌ها بخارپز شوند ضمن اینکه کف آن‌ها تغییر رنگ ندهد. لقمه‌های قایقی شکل را درظرف سرو بچینید داخل هریک را با یک تکه گوشت مرغ مقداری فلفل رنگی و خلال هویج پرکنید و با سبزیجات دلخواه تزیین کنید. بعد از پخت درتابه‌ای روغن بریزید و پیاز خلال شده را درآن تفت دهید تا کمی سرخ شود سپس فلفل دلمه‌ای رنگی خلال شده را به آن اضافه کنید و تفت دادن را ادامه دهید.فیله‌های مرغ را به صورت نوارهای پنج سانتی‌متری برش دهید و به مواد اضافه کنید و تفت دهید و نمک و فلفل و آبلیمو را به آن اضافه کنید. همان طور که مشاهده کردید این غذا تمامی مواد مورد نیاز بدن را دارد و تا افطار شما را پر انرژی نگه می دارد. ضمن اینکه به سادگی هم خورده می شود.

سالاد ذرت تازه با برنج , طرز تهیه سالاد ذرت تازه با برنج , پخت غذای سالاد ذرت تازه با برنج

منبع:webshad.com

آموزش کامل طرز تهیه برنج لقمه‌ ای

پولکی زعفرانی اصفهانی

آموزش کامل طرز تهیه پولکی زعفرانی اصفهانی

پولکی زعفرانی اصفهانی , طرز تهیه پولکی زعفرانی اصفهانی , پخت غذای پولکی زعفرانی اصفهانی

نمکستان » برای این پست آموزش طرز تهیه پولکی زعفرانی اصفهانی را آماده کرده ایم برای مشاهده دستور آشپزی ، این پست را دنبال کنید

مواد لازم برای پولکی زعفرانی اصفهانی :

شکر : یک پیمانه (150 گرم)

آب : یک دوم پیمانه (80 میلی لیتر)

سرکه ی انگور : یک چهارم پیمانه (40 میلی لیتر)

زعفران (حل شده در آب جوش) : 1 قاشق سوپخوری (14 میلی لیتر)

پولکی زعفرانی اصفهانی , طرز تهیه پولکی زعفرانی اصفهانی , پخت غذای پولکی زعفرانی اصفهانی

طرز تهیه پولکی زعفرانی اصفهانی :

شکر، آب و سرکه را روی حرارت ملایم قرار دهید تا شکر آب شود. سعی کنید مواد را روی حرارت، زیاد هم نزنید.زعفران را اضافه کنید. برای امتحان آن می توانید کمی از آن را با قاشق روی یخ بریزید، اگر مایه سریع گرفت و حالت شکننده پیدا کرد، پولکی آماده است.آن را از روی حرارت بردارید. با یک قاشق سوپخوری روی کاغذ آلومینیومی که از قبل چرب کرده اید، بریزید تا سرد شود.

نکته :

اگر پولکی زیاد روی حرارت بماند، مزه تلخی به خود می گیرد و اگر زمان کمی روی حرارت بماند، ترد و شکننده نمی شود.

شیرینی لوز نارگیل , طرز تهیه شیرینی لوز نارگیل , پخت غذای شیرینی لوز نارگیل

منبع:akairan

آموزش کامل طرز تهیه پولکی زعفرانی اصفهانی

قلیه ماهی

آموزش کامل قلیه ماهی خوشمزه و مجلسی جنوبی مخصوص

قلیه ماهی , طرز تهیه قلیه ماهی , دستور پخت قلیه ماهی

دستور آشپزی و طرز پخت قلیه ماهی جنوبی خوشمزه و تند

مواد لازم قلیه ماهی

ماهی :•: 2 کیلوگرم

سیر :•: 1 بوته

روغن :•: 200 گرم

پیاز متوسط :•: 4 عدد

گشنیز :•: 1 کیلوگرم

شنبلیله :•: 250 گرم

تمبر هندی :•: 200 گرم

زردچوبه :•: 2 قاشق مرباخوری

فلفل قرمز کوبیده شده :•: به مقدار کافی

ماهی قلیه ماهی بوشهری بهتر است از نوع ماهی های شیر، سنگسر، هامور یا شوریده باشد ، در صورتی که دسترسی نداشتید می توانید از ماهی قزل آلا هم استفاده کنید. توجه داشته باشید می توانید به جای ماهی تازه از تن ماهی هم در قلیه ماهی استفاده نمایید.

ماهی قزل آلا,طرز تهیه ماهی قزل آلا,دستور پخت ماهی قزل آلا

قلیه ماهی بوشهری , قلیه ماهی با تن ماهی , قلیه ماهی با سبزی خشک , قلیه ماهی با سالمون , قلیه ماهی شف طیبه , قلیه ماهی با رب انار , قلیه ماهی بندرعباس , قلیه ماهی خوشمزه

دستور آشپزی و طرز پخت قلیه ماهی خوزستانی خوشمزه و تند

طرز تهیه قلیه ماهی

برای تهیه قلیه ماهی ابتدا گشنیز و شنبلیله را تمیز پاک کنید و بشورید در آبکش قرار دهید تا آبش کاملا برود و در خرد کن بریزید تا خرد بشود یا با چاقو خودتان خردش کنید.

پیاز را پوست بگیرید و نگینی ریز خرد کنید، روغن را داخل تابه ای بریزید و زیر شعله را روشن کنید پیاز را داخل آن بریزید و کمی تفت بدهید تا برنگ طلایی در بیاید، سیر را با گوشکوب بکوبید و به پیاز بیفزایید.

گشنیز و شنبلیله خرد کرده به پیاز داغ اضافه کنید تا آبش تبخیر بشود و مقداری سرخ بشود. ماهی ها را 2 تیکه کنید و در قابلمه ای قرار دهید و 1 استکان آب درون آن بریزید و کمی نمک نیز می افزایید و میگذاریم با شعله ملایم اجاق پخته شود.

بعد از پخت پوست ماهی ها را بگیرید و به قطعات درشت خرد کنید و به سبزی های قلیه ماهی اضافه کنید. تمبر هندی را در نصف لیوان آب جوش خیس کنید و در پارچه ای بریزید و شیره آن را بگیرید و به سبزی اضافه کنید

فلفل قرمز کوبیده شده و کمی نمک و زردچوبه بریزید و در تابه مواد را با هم تفت دهید تا کمی سرخ شوند سپس 2 تا 3 لیوان آب به تابه اضافه کنید و اجاق را روی شعله ملایم قرار دهید تا قلیه ماهی بمرور و حسابی جا بیفتد و نوش جانتان کنید.

قلیه ماهی , طرز تهیه قلیه ماهی , دستور پخت قلیه ماهی

و در انتهای پخت ترشی و تندی آن را هرجور که موافق با طبعتان است تنظیم کنید. قلیه ماهی مثل خورشت قورمه سبزی و خورشت قیمه هر چه صبورانه تر پخته شود طعم بهتر و جا افتاده تری خواهد داشت.

این غذای خوشمزه و مفید از مشهور ترین غذاهای استان ها جنوبکشور است ، البته در حال حاضر قلیه ماهی در کل کشور طرفداران خاص خودش را دارد.

سبزی پلو با ماهی,طرز تهیه سبزی پلو با ماهی,دستور پخت سبزی پلو با ماهی

آموزش کامل طرز تهیه قلیه ماهی خوشمزه و مجلسی جنوبی مخصوص