مهرداد دومینو

خاص باش ولی شاکی

مهرداد دومینو

خاص باش ولی شاکی

کشک بادمجان

آموزش کامل طرز تهیه کشک بادمجان سنتی خوشمزه و مجلسی لقمه ای

کشک بادمجان,طرز تهیه کشک بادمجان,دستور پخت کشک بادمجان

آموزش آشپزی و دستور پخت کشک بادمجان سنتی و خوشمزه

مواد لازم کشک بادنجان

بادمجان :•: 6 عدد

پیاز :•: 4 عدد

نعناع :•: 2 قاشق غذاخوری

مغز گردو :•: ½ پیمانه

کشک :•: 1 پیمانه

روغن :•: به میزان لازم

کشک بادمجان,طرز تهیه کشک بادمجان,دستور پخت کشک بادمجان

آش بادمجان ملایر,طرز تهیه آش بادمجان نهاوند,دستور پخت آش بادمجان بروجرد

کشک بادمجان کبابی,کشک بادمجان کبابی لقمه ای,ر خوشمزه,کشک بادمجان کبابی مجلسی

آموزش آشپزی و دستور پخت کشک و بادمجان سنتی و خوشمزه

طرز تهیه کشک بادمجان

بادمجان ها را پوست می کنیم و آنها را از وسط به صورت عمودی با کارد نصف می کنیم سپس برای گرفتن تلخی بادمجان ها، آنها را به مدت نیم ساعت در آب و نمک می گذاریم. بعد از خشک کردن بادمجان ها با یک پارچه تمیز آنها را در روغن سرخ می کنیم.

در حین سرخ شدن بادمجان، پیازها را پوست می کنیم و آنرا خلالی خرد می کنیم و در کمی روغن تفت می دهیم تا نرم شوند. سپس پیاز داغ را از تابه خارج می کنیم و در همان تابه و با همان روغن، نعناع را نیز کمی تفت می دهیم تا خامی آن گرفته شود.

پس از اینکه بادمجان ها سرخ شدند، کمی آب روی آنها می ریزیم و در ظرف را می گذاریم و شعله را ملایم می کنیم و به مدت حدوداً 30 دقیقه می گذاریم تا بادمجان ها نرم شده و کاملاً بپزد.

اگر بخواهیم کشک بادمجان کبابی تهیه کنیک باید در ابتدا بادمجان را کباب کنیم و به مدت حدوداً نیم ساعت بگذاریم تا بادمجان ها نرم شده و کاملاً بپزد.

سپس صبر می کنیم تا آب اضافه بادمجان ها جمع شود، سپس با گوشت کوب کاملاً آن را می کوبیم تا له شود. پیاز و نعنا داغ و کشک را به آن اضافه می کنیم و آن را مخلوط می کنیم تا یک دست شود.

سپس آن را در ظرف مناسب می ریزیم و کشک بادمجان خوشمزه را با تزیین مناسب سرو می کنیم.

طرز تهیه حلیم بادمجان اصفهانی,حلیم بادمجان اصفهانی خوشمزه,حلیم بادمجان اصفهانی با برنج

کشک بادمجان,طرز تهیه کشک بادمجان,دستور پخت کشک بادمجان

نکاتی در مورد تهیه کشک و بادمجان

برای اینکه بادمجان ها روغن زیادی جذب نکنند ، بعد از آنکه پوستشان را گرفتیم 20 دقیقه انها را در آب یخ قرار می دهیم. به ازای هر لیتر آب یخ ، باید ۱ قاشق غذاخوری نمک و یک قاشق غذاخوری سرکه اضافه کنیم.

برای اینکه غذایتان تلخ نشود و کیفیت بالایی داشته باشد باید  بادمجان‌‏هایی که برای تهیه این غذا انتخاب می‌‏کنید ، بی دانه و با پوستی براق باشند.

برای جذب کمتر روغن در زمان سرخ کردن بادمجان ها در تابه را بگذارید تا بادمجان‌ ها سریع تر پخته شوند و به روغن کمتری نیاز باشد.

بادمجان‌‏ها را مثل میرزا قاسمی کباب نکنید زیرا طعم دودی بادمجان اصلاً مناسب این غذا نیست. البته می‌‏توانید بادمجان‌ها را بخارپز کنید اما توصیه می کنیم هرگز کبابی نکنید.

برای رژیمی کردن کشک و بادمجان و عدم استفاده از روغن ، می‌‏توانید بادمجان ها را بخارپز کنید و بعد از کوبیدن، فقط به آن کمی روغن زیتون بیفزایید.

دلمه بادمجان,طرز تهیه دلمه بادمجان,دستور پخت دلمه بادمجان,دلمه بادمجان ترکی,دلمه بادمجان تبریزی

آموزش کامل طرز تهیه کشک بادمجان سنتی خوشمزه و مجلسی لقمه ای

ماکارونی

آموزش طرز تهیه ماکارونی ساده و سریع با مرغ ، قارچ و گوشت چرخ کرده

ماکارونی,طرز تهیه ماکارونی,دستور پخت ماکارانی,ماکارونی,ماکارونی با مرغ

آموزش آشپزی و دستور پخت ماکارونی ایرانی خوشمزه و مجلسی

مواد لازم ماکارونی

ماکارونی ساده یا فرم دار :•: بسته 500 گرمی

گوشت چرخ کرده یا مرغ خرد شده :•: 250 گرم

روغن :•: به میزان لازم

نمک و فلفل :•: به میزان لازم

زردچوبه :•: 1/2 قاشق چای خوری

سیر :•: 2 عدد

کنسرو ذرت :•: نصف لیوان

کنسرو نخود فرنگی :•: 1/2 لیوان

پیاز خرد شده :•: 1 عدد متوسط

قارچ :•: 250 گرم

رب گوجه فرنگی :•: 1 قاشق غذا خوری

سیب زمینی برای ته دیگ :•: یک عدد

سالاد ماکارونی,طرز تهیه سالاد ماکارونی,سالاد ماکارونی خوشمزه,سالاد ماکارونی ساده,سالاد ماکارونی مجلسی

ماکارونی با سبزیجات,ماکارونی با سویا,ماکارونی خوشمزه,ماکارونی مجلسی,lh;hv,kd

آموزش آشپزی و دستور پخت ماکارونی ایرانی خوشمزه و مجلسی

طرز تهیه ماکارانی

ابتدا داخل قابلمه مناسبی را پر از آب کنید و مقداری نمک و روغن داخلش بریزید و روی حرارت قرار دهید تا به جوش بیاید ، پس از به جوش آمدن آب ماکارونی را اضافه کنید و با چنگال کمی هم بزنید تا رشته های ماکارونی به هم نچسبند.

ماکارونی را پس از پنج تا هفت دقیقه با آب سرد آبکشی کنید و کنار بگذارید تا آب اضافی اش برود. پیاز خرد شده را داخل روغن سرخ می کنیم تا کاملا پیاز طلایی شود ، سپس سیرها را له کرده و به پیاز داغ اضافه می کنیم. بعد از تفت پیاز و سیر گوشت چرخ کرده یا مرغ را اضافه می کنیم

بعد از سرخ شدن گوشت چرخ کرده یا مرغ  قارچ خرد شده را اضافه می کنیم تا کمی تفت بخورد بعد از اینکه قارچ خوب تفت داده شد رب گوجه فرنگی و زرد چوبه و نمک را اضافه می کنیم تا خوب مواد مزه دار شود.

در انتها کنسرو ذرت و نخود فرنگی را به مواد اضافه می کنیم و در انتها نصف لیوان آب را به مواد اضافه می کنیم تا خوب بپزند. ته قابلمه مقداری روغن بریزید و سیب زمینی های حلقه شده بچینید ، مقداری ماکارونی روی سیب زمینی ها بریزید و روی آن مقداری مایه ماکارونی بریزید.

به همین صورت داخل قابلمه را با ماکارونی و مایه مخصوص پر کنید ، لایه آخر را با ماکارونی پوشش دهید ، در قابلمه را بگذارید و با حرارت کم اجازه دهید به مدت نیم ساعت الی 45 دقیقه ماکارونی دم بکشد.

تزیین سالاد ماکارونی,عکس تزیین سالاد ماکارونی,تزئین سالاد ماکارونی مجلسی

آموزش طرز تهیه ماکارونی ساده و سریع با مرغ ، قارچ و گوشت چرخ کرده

کیک شکلاتی

آموزش کامل طرز تهیه کیک شکلاتی

کیک شکلاتی , طرز تهیه کیک شکلاتی , پخت غذای کیک شکلاتی

نمکستان » برای این پست آموزش طرز تهیه کیک شکلاتی را آماده کرده ایم برای مشاهده دستور آشپزی ، این پست را دنبال کنید

مواد لازم برای کیک شکلاتی :

آرد : 3 پیمانه

شکر : 2 پیمانه

آب سرد : 2 پیمانه

روغن : 3/2 پیمانه

پودر کاکائو : 2/1 پیمانه

جوش شیرین : 2 قاشق چای‌خوری

سرکه سفید : 2 قاشق چای‌خوری

وانیل : 1 قاشق چای‌خوری

نمک : 1 قاشق چای‌خوری

کیک شکلاتی , طرز تهیه کیک شکلاتی , پخت غذای کیک شکلاتی

طرز تهیه کیک شکلاتی :

ابتدا فر را روی درجه 350 درجه فارنهایت تنظیم کنید.در یک کاسه بزرگ، تمام مواد را با هم مخلوط کنید و با یک دستگاه همزن برقی آن‌ها را خوب باهم مخلوط کنید.خمیر حاصله را در یک کیک پز به ابعاد 6*23*33 که کف و دیواره‌های آن چرب شده بریزید.مایه کیک را به مدت 35 دقیقه یا تا زمانی که یک خلال دندان را درون آن فرو کنیم، تمیز بیرون بیاید،‌ حرارت می‌دهیم.اکنون کیک آماده است و می‌توانید آن را همراه با مقداری بستنی یا خامه و یا پودر قند میل کنید.

کیک آناناس و گردو , طرز تهیه کیک آناناس و گردو , پخت غذای کیک آناناس و گردو

آموزش کامل طرز تهیه کیک شکلاتی

آش جو

آموزش کامل طرز تهیه آش جو

آش جو , طرز تهیه آش جو , پخت غذای آش جو

نمکستان » برای این پست آموزش طرز تهیه آش جو را آماده کرده ایم برای مشاهده دستور آشپزی ، این پست را دنبال کنید

مواد لازم برای آش جو 10 تا 12 نفر :

جو پوست گرفته : ۲۵۰ گرم

سبزی آش : ۱/۵ کیلو

نخود و لوبیا و عدس : به تساوی جمعاً ۷۵۰ گرم

برنج : یک استکان معادل ۱۰۰ گرم

پیاز سرخ کرده : ۴ تا ۵ قاشق سوپخوری

کشک ساییده ی غلیظ : ۴ تا ۵ لیوان ( یک لیتر )

نمک و فلفل : به مقدار کافی

زردچوبه : ۱ قاشق غذاخوری

آش جو , طرز تهیه آش جو , پخت غذای آش جو

طرز تهیه آش جو :

می توانید در این آش ۷۵۰ گرم گوشت سر دست بدون استخوان بریزید . بهتر است حبوبات را از قبل خیس کنید چون این طوری زودتر پخته می شود . در صورت مصرف گوشت ، آن را با حبوبات و پیاز سرخ کرده و زردچوبه بگذارید نیم پز شود . حالا جوی پوست گرفته و برنج را که بهتر است از قبل خیس کنید ، داخل گوشت و حبوبات بریزید و حرارت را ملایم کنید . گهگاه آش را هم بزنید . سبزی را با دقت تمیز و خرد کرده و داخل آش بریزید . بعد قطعات گوشت را بیرون آورده و بکوبید و داخل آش بریزید . این آش باید کاملاً غلیظ و جا افتاده شود . بعد از آماده شدن آن را از روی آتش بردارید ، کشک را داخلش بریزید ، هم بزنید و با نعناع داغ و پیاز سرخ کرده آن را تزیین کنید .

آش اسفناج , طرز تهیه آش اسفناج , پخت غذای آش اسفناج

منبع : banoo1

آموزش کامل طرز تهیه آش جو

پیتزا بادمجان

دستور طرز تهیه پیتزا بادمجان مخصوص با طعمی فوق العاده خوشمزه

پیتزا بادمجان , طرز تهیه پیتزا بادمجان , پخت غذای پیتزا بادمجان

نمکستان » برای این پست آموزش طرز تهیه پیتزا بادمجان را آماده کرده ایم برای مشاهده دستور آشپزی ، این پست را دنبال کنید

مواد لازم برای پیتزا بادمجان :

خمیر پیتزا یا خمیر باگت :♦: یک چانه

سوسیس :♦: پنج عدد

بادمجان :♦: دو عدد

جعفری خردشده :♦: دو قاشق سوپخوری

گوجه‌فرنگی مینیاتوری و کنجد :♦: به میزان لازم

زرده تخم‌مرغ :♦: یک عدد

پنیر پیتزا :♦: پنج قاشق غذاخوری

سس هزارجزیره :♦: دو قاشق غذاخوری

سس خردل :♦: یک قاشق غذاخوری

پیتزا پپرونی , طرز تهیه پیتزا پپرونی , پخت غذای پیتزا پپرونی

پیتزای ایتالیایی , طرز تهیه پیتزای ایتالیایی , پخت غذای پیتزای ایتالیایی

طرز تهیه پیتزا بادمجان :

برای تهیه پیتزا بادمجان ابتدا خمیر پیتزا را پهن می‌کنیم و در قالب مورد نظر قرار می‌دهیم

و روی آن را سس هزارجزیره ریخته و آن را پخش می‌کنیم و بادنجان‌های از قبل سرخ شده را می‌چینیم

و کمی پنیر ریخته و بعد سوسیس، دوباره پنیر و جعفری روی آن سس خردل و گوجه‌فرنگی‌ها را می‌چینیم

و دوباره پنیر می‌ریزیم و روی آن را با بقیه خمیر مانند حصیر می‌بندیم. روی خمیر زرده تخم‌مرغ زده و کنجد می‌ریزیم.

سپس پیتزا بادمجان را به مدت 20 دقیقه با حرارت 170 درجه سانتی‌گراد در فر قرار می‌دهیم تا طلایی شود.

سپس با کارد به 8 قسمت تقسیم می کنیم و با سس کچاپ نوش جان می کنیم.

پیتزا بادمجان , طرز تهیه پیتزا بادمجان , پخت غذای پیتزا بادمجان

پیتزا مارگاریتا , طرز تهیه پیتزا گوجه ای , پخت غذای پیتزا گوجه ای

دستور طرز تهیه پیتزا بادمجان مخصوص با طعمی فوق العاده خوشمزه