ژورنال مدل سایه چشم دخترانه و زنانه جدید ملایم و لایت 96 و 2017
عکس جدید و زیبای مدل سایه چشم اکلیلی مناسب برای جشن عروسی و عقدکنان
لینک منبع : http://mepatogh.ir/15778/eye-shadow/
ژورنال مدل لباس شب زنانه و دخترانه کوتاه و بلند شیک و جدید 96 و 2017
عکس جدید و زیبای مدل لباس مجلسی ساده و اسلامی برای عروسی و نامزدی خواهر
لینک منبع : http://mepatogh.ir/16029/prom-dress/
می پاتوق : فال روزانه روز تولد برای متولدین تمام ماه های سال ، در ادامه فال خود را مطالعه نمایید
گشودگی همیشگی و شیوه های طبیعی سنتی شما می توانند ناگهان تبدیل به تردید و عقده ی حقارت در یک بخش بسیار مهم شوند. یکی از مهم ترین کارهای شما برای امروز غلبه بر ترس هایتان است. اگر فکر می کنید شکست ناپذیر هستید، اشتباه نکنید: احتمالا شما فقط دارید چشماتان را به روی تمام امور منفی می بندید.
الان بسیاری از شما با سادگی با زندگی روبه رو می شوید و یک سخاوت طبیعی نسبت به همه چیز دارید. اینکه رفتار همسرتان کاملا با رفتار شما متضاد است ممکن است شما را متحیر کند و باعث رنجشتان شود. در طول روز ممکن است سوءتفاهم بالا بگیرد.
حس مسئولیت امروز برایتان برجسته می شود. این همان چیزی است که باعث می شود تمام خوشگذرانی ها را رها کنید و کار روی کارهای پرریسک، خسته کننده و بدون شان را آغاز کنید. اگر خیلی پرحرفید و چیزی مربوط به سرگرمی در ذهنتان ندارید، مدیریت یا شرایط خارجی باعث می شوند که همه چیز را جدی تر بگیرید.
امروز با نگرش محافظه کارتان درباره ی زندگی دم خور می شوید. حتی لذت بخش ترین رخدادها هم-مثلا ابراز عشق کسی- می تواند بعنوان مشکل دیده شود. اگر هدفتان سالم و امن نگه داشتن چیزی باشد چنین چارچوب ذهنی برایتان مناسب خواهد بود.
ممکن است احساس ناراحتی داشته باشید و از ابتدای روز درمورد چیزی احساس بدی به شما دست بدهد. تنش، چه خارجی و چه درونی، به تدریج با گذشت روز پیشرفت می کنند و بیشتر می شود. ممکن است با مردم اطراف، مثل خانواده و اقوام نزدیک عدم تفاهم داشته باشید.
تفکر معقولتان قدرت خود را در مقابل حس ششم از دست خواهد داد. بعضی خاطرات ناراحت کننده یا برخورد با مردم ناخوشایند می تواند غمگینتان کند. ضرورت ممکن است شما را به مکان هایی ببرد که با مرگ، بحران، بیماری، از دست رفتگی و غیره مرتبط باشند.
مجبورید موقتا زندگی آزادتان و تمام خوشی های آن را رها کنید. شرایط مالی شما ممکن است توجه بیشتری نیاز داشته باشد. در مورد آن تعصب نداشته باشید. ممکن است درآمدی که دارید رضایتتان را جلب نکند.
امروز باید تعادل و صبر را در سرلوحه کارهایتان قرار دهید. الن اینگونه رفتار هیچ سختی برایتان نخواهد داشت. چنین رفتاری ممکن است برای همسرتان که نمی تواند اعمالتان را درک کند مشکل ساز باشد.
خوش بینیتان ممکن است فقط در ظاهر باشد. در زیر این پوست شاد در حال گریه کردن هستید. درتمام مدت روز ممکن است نگرانی های شدیدی را تجربه کنید که ترجیح می دهید آنها را در درونتان نگه دارید. همچنین می ترسید که یک حقیقت ناخوشایند یا رازگونه برملا شود یا یک بیماری مزمن تشدید شود.
امروز به همه چیز از دریچه ی فانی بودن نگاه می کنید. تسلیم سرنوشت بودن ممکن است نتایج مثبت و منفی برایتان داشته باشد. البته مطمئن شوید که عواقب مثبت بیش از عواقب منفی باشند. در غیر این صورت آینده تاریک و مخوف به نظر خواهد آمد که اصلا اینطور نیست.
امروز نگذارید که منفی نگری و افسردگی کنترل شما را بدست گیرند. الان نداشتن اعتماد به نفس آُسیب زیادی به شما وارد می کند. تمام آن چیزی که امروز بدان نیاز دارید صبر، دوراندیشی و تبحر است. اگر یکی از این ها را ندارید، حتما باید روی آن کار کنید.
تردیدها و شک هایتان تسلیم عزم و اراده و حتی سرسختی خواهند شد. سیستم محکم اصولتان نقش مهمی در فرایند تغییرتان بازی می کند. با پیروی از این سیستم قادر خواهید بود که کوه را تکان بدهید. اعتماد بنفس، صبوری، نجابت و انعطاف پذیریتان بیشتر می شود.
«« فال روزانه و فال عطسه صرفا جهت سرگرمی می باشد »»
آموزش تهیه ترشی و دستور تهیه ترشی بادمجان شکم پر در منزل
بادمجان قلمی :•: 1 کیلوگرم
سرکه :•: به مقدار لازم
سیر :•: 250 گرم
هویج :•: 200 گرم
سبزی ترشی :•: به مقدار لازم
فلفل سبز :•: 50 گرم
آموزش تهیه ترشی و دستور تهیه ترشی بادمجان شکم پر در منزل
نکته مهم برای تهیه ترشی بادمجان شکم پر فوری اینست که اگر مواد این نوع ترشی را قبل از مخلوط کردن و ریختن سرکه نیم پز کنیم ترشی ما کمتر از یک هفته آماده مصرف می شود ف اما اگر مواد را بصورت خام استفاده کنیم مدت زمان بیشتری نیاز است تا ترشی نرم و قابل مصرف شود.
ابتدا مواد داخل بادمجان ها را آماده می کنیم ، برای این منظور فلفل ، هویج ، سیر و سبزی را به اندازه نگینی خرد می کنیم ، و همه مواد را داخل قابلمه ای بزرگ می ریزیم و آب پز می کنیم . چند قل که خورد مواد را از روی شعله گاز بر میداریم و اجازه می دهیم خنک شوند. اگر مواد زیاد در آب جوش بمانند له می شوند.
بعد از سر شدن مواد انها را خوب با هم مخلوط می کنیم و با دست زیر و رو می کنیم تا خوب یکدست شوند. حالا بادمجان ها را با دادن یک برش عمودی و باز کردن شکم آنها در داخل سرکه به مدت 5 الی 7 دقیقه می پزیم و بعد از پختن آنها را از سرکه بیرون آورده و اجازه می دهیم تا خوب سرد شوند و سپس شکم بادمجان ها را با موادی که از قبل خرد و مخلوط کرده ایم پر می کنیم.
بادمجان های شکم پر را درون ظرف مورد نظر ریخته و سرکه را به آن اضافه می نیم به اندازه ای که سرکه تا اندازه ی دو انگشت بالاتر از بادمجان ها باشد ، در ظرف را خوب می بندیم و بعد از 2الی 3 روز ترشی قابل خوردن است. اگر مواد داخل بادمجان ها را آبپز کنید بعد از 12 روز ترشی بادمجان قابل مصرف است.
آموزش تهیه دسر و دستور تهیه کرم کارامل خوشمزه و مقوی
«« تخم مرغ :: ۵ عدد »»
«« شکر :: ۲۲۰ گرم »»
«« شیر :: نیم لیتر »»
«« وانیل :: نصف قاشق مرباخوری »»
برای تهیه کرم کارامل مجلسی ابتدا باید شربت آنرا تهیه کنیم و سپس به تهیه خود کرم مشغول شویم . برای تهیه شربت آن ، هفتاد گرم شکر را با دو قاشق سوپ خوری آب در ظرفی بریزید و روی حرارت ملایم قرار دهید تا رنگ آن کم کم طلایی شود، پس از آنکه رنگ شربت طلایی شد، نصف لیوان آب جوش به آن اضافه کنید و اجازه دهید تا شربت به خوبی بجوشد ، به حدی که ذرات شکر کاملا در شربت حل و غلیظ شود. سپس شربت رادر ظرف دیگری بریزید و جدار ظرف را نیز به شربت آغشته کنید.
در این لحظه ، شربت شما آماده است . پس از تهیه شربت کارامل ، شیر را با شکر باقی مانده روی حرارت قرار دهید تا کمی بجوشد و پس از به جوش آمدن شیر، آن را از روی حرارت بردارید و بگذارید تا سرد شود. سپس تخم مرغ ها و وانیل را خوب بهم بزنید و با شیر سرد شده مخلوط کنید و مواد را در ظرفی که به شربت کارامل آغشته کرده اید، بریزید و داخل فر که ازقبل با حرارت ۳۵۰ درجه گرم کرده اید، به مدت یک ساعت و نیم قرار دهید.
پس از گذشت مدت زمان 90 دقیقه ای حالا باید مطمئن شویم که کرم کارامل ما کاملا آماده شده است ، برای این منظور یک شی تیز مانند چنگال را داخل کرم فرو می کنیم اگر کرم به چنگال چسبید باید کمی صبر کنیم در غیر اینصورت کرم کارامل ما آماده است . آنرا از فر خارج می کنیم ، داخل ظرف مناسب می گذاریم و درون یخچال قرار می دهیم تا خنک شود . بعد از خنک شدن کارامل ما آماده مصرف است.