آموزش تهیه ترشی و دستور تهیه ترشی بادمجان شکم پر در منزل
بادمجان قلمی :•: 1 کیلوگرم
سرکه :•: به مقدار لازم
سیر :•: 250 گرم
هویج :•: 200 گرم
سبزی ترشی :•: به مقدار لازم
فلفل سبز :•: 50 گرم
آموزش تهیه ترشی و دستور تهیه ترشی بادمجان شکم پر در منزل
نکته مهم برای تهیه ترشی بادمجان شکم پر فوری اینست که اگر مواد این نوع ترشی را قبل از مخلوط کردن و ریختن سرکه نیم پز کنیم ترشی ما کمتر از یک هفته آماده مصرف می شود ف اما اگر مواد را بصورت خام استفاده کنیم مدت زمان بیشتری نیاز است تا ترشی نرم و قابل مصرف شود.
ابتدا مواد داخل بادمجان ها را آماده می کنیم ، برای این منظور فلفل ، هویج ، سیر و سبزی را به اندازه نگینی خرد می کنیم ، و همه مواد را داخل قابلمه ای بزرگ می ریزیم و آب پز می کنیم . چند قل که خورد مواد را از روی شعله گاز بر میداریم و اجازه می دهیم خنک شوند. اگر مواد زیاد در آب جوش بمانند له می شوند.
بعد از سر شدن مواد انها را خوب با هم مخلوط می کنیم و با دست زیر و رو می کنیم تا خوب یکدست شوند. حالا بادمجان ها را با دادن یک برش عمودی و باز کردن شکم آنها در داخل سرکه به مدت 5 الی 7 دقیقه می پزیم و بعد از پختن آنها را از سرکه بیرون آورده و اجازه می دهیم تا خوب سرد شوند و سپس شکم بادمجان ها را با موادی که از قبل خرد و مخلوط کرده ایم پر می کنیم.
بادمجان های شکم پر را درون ظرف مورد نظر ریخته و سرکه را به آن اضافه می نیم به اندازه ای که سرکه تا اندازه ی دو انگشت بالاتر از بادمجان ها باشد ، در ظرف را خوب می بندیم و بعد از 2الی 3 روز ترشی قابل خوردن است. اگر مواد داخل بادمجان ها را آبپز کنید بعد از 12 روز ترشی بادمجان قابل مصرف است.