نمکستان » عکس جالب اشکان خطیبی و علی عمرانی ، در ادامه این تصویر را مشاهده نمایید
نمکستان » عکس جالب محسن تنابنده و همسرش ، در ادامه این تصویر را مشاهده نمایید
عکس های مراسم عقد محسن تنابنده و همسرش روشنک گلپا
نمکستان » برای این پست آموزش طرز تهیه سالاد ماکارونی را آماده کرده ایم برای مشاهده دستور آشپزی ، این پست را دنبال کنید
ماکارونی (فرم دار) ۱لیوان
سیب زمینی ۲عدد
تخم مرغ ۳عدد
خیار شور ۶عدد
هویج ۳عدد
نخودفرنگی ۱لیوان
شوید (خشک) ۱قاشق چایخوری
ژامبون ۳۰۰گرم
سس مایونز به میزان لازم
آبلیمو به میزان لازم
نمک به میزان لازم
فلفل به میزان لازم
کره به میزان لازم
شکر به میزان لازم
برای تهیه سالاد ماکارونی ابتدا سیب زمینی ها را پوست کنده و به شکل مربعی درشت خرد کنید و بعد با مقداری کره،نمک و آب بپزید طوری که خیلی له نشوند ولی آب ظرف کاملا به خورد آنها برود.
هویج را پوست کنده و نگینی ریز خرد کنید و با مقداری آب و شکر بپزید به طوری که مثل سیب زمینی پخته شود.نخودفرنگی را هم با مقداری آب و نمک و کره بپزید.
تخم مرغ ها را نیز آبپز کرده و سفیده آنها را نگینی خرد کنید. ماکارونی را با مقداری آب و نمک به مرحله آبکشی برسانید اما اجازه دهید از حد معمول کمی نرم تر شوند و بعد آنها را آبکشی کرده و با آب سرد بشویید.
ژامبون و خیارشور را به صورت نگینی خرد کنید.ظرفی مناسب انتخاب کرده و داخل آن مقداری سس مایونز و آبلیمو ونمک و فلفل بریزید و با هم مخلوط کنید.
سیب زمینی،نخودفرنگی،ژامبون،هویج،سفیده تخم مرغ و خیارشور را داخل ظرف ریخته و با سس مخلوط کنید.
حال ماکارونی را به مواد افزوده و دورانی هم بزنید تا مواد له نشوند.در انتها زرده تخم مرغ را روی سالاد ماکارونی رنده زده و نمک و فلفل آن را اندازه کنید.
ماکارونی فرمی (پروانه ای) :•: 1 بسته
تن ماهی :•: یک عدد
گوجه فرنگی :•: 3 عدد
برگ ریحان تازه :•: به مقدار دلخواه
زیتون :•: به مقدار لازم
روغن زیتون :•: 2 قاشق غذاخوری
پنیرفتا خرد شده :•: 100 گرم
آبلیمو :•: به مقدار لازم
نمک و فلفل :•: به مقدار لازم
یک قابلمه پر از آب را روی حرارت قرار دهید و 1 قاشق نمک در آن بریزید تا بجوشد. پاستا را 8 تا 10 دقیقه در آن بجوشانید و سپس آبکشی کنید. پاستا را در ظرفی بزرگ بریزید.
تن ماهی با قوطی کنسرو (به صورت در بسته ) را 20 دقیقه درون ظرف آب جوش قرار دهید تا پخته شود. گوجه فرنگی ها رو بشورید و به صورت نگینی خرد می کنیم. بعد از این که هسته زیتون ها رو در آوردید آن هارا حلقه حلقه خرد کنید.
گوجه و زیتون را به پاستا اضافه می کنیم. هنگامی که تن ماهی را از ظرف آبجوش در آوردیم داخل ظرفی می ریزیم و روغن آن را جدا میکنیم. تن ماهی و پنیر های خرد شده را به همراه ریحون های ریز شده به پاستا اضافه می کنیم و کاملا مخلوط می کنیم.
نمک و فلفل و کمی آبلیمو و روغن زیتون را در این مرحله اضافه می کنیم. سالاد ماکارونی شما حاضر است و می توانید نوش جان کنید.
گالری عکس انواع مدل های زیبا و جدید کیک تولد
گالری عکس انواع مدل های زیبا و جدید کیک تولد
گالری عکس انواع مدل های زیبا و جدید کیک تولد
گالری عکس انواع مدل های زیبا و جدید کیک تولد
گالری عکس انواع مدل های زیبا و جدید کیک تولد
گالری عکس انواع مدل های زیبا و جدید کیک تولد
گالری عکس انواع مدل های زیبا و جدید کیک تولد
گالری عکس انواع مدل های زیبا و جدید کیک تولد
گالری عکس انواع مدل های زیبا و جدید کیک تولد
گالری عکس انواع مدل های زیبا و جدید کیک تولد
آموزش تهیه پیش غذا و دستور تهیه ذرت مکزیکی خوشمزه و مجلسی
کنسرو ذرت :•: 1 عدد
کره گیاهی :•: 30 گرم
قارچ خرد شده :•: 50 گرم
پنیر پیتزا :•: در صورت تمایل
فلفل سیاه :•: به میزان لازم
سس مایونز :•: در صورت تمایل
پودر سیر :•: 1 قاشق چایخوری
پودر آویشن :•: 1 قاشق چایخوری
آبلیموی تازه :•: 1 قاشق سوپخوری
آموزش تهیه پیش غذا و دستور تهیه ذرت مکزیکی خوشمزه و خانگی
برای تهیه ذرت مکزیکی در ابتدای کار قارچ را به صورت ورقه ای خرد می کنیم و همراه کره گیاهی کمی تفت می دهیم ،
سپس کنسرو ذرت را به قارچ ها می افزاییم و به مدت پنج دقیقه درب ظرف را می بندیم تا ذرت ها کاملا داغ شوند.
موادمان را به داخل ظرف دیگری می ریزیم و اجازه می دهیم کمی خنک شوند.کره ، پودر سیر ، پودر آویشن ، فلفل سیاه ، مایونز ، پنیر پیتزا و آبلیمو را به آن اضافه می کنیم و خوب مخلوط می کنیم.
ذرت مکزیکی ما اماده سرو است. دقت داشته باشید که ذرت مکزیکی به صورت نیمه گرم سرو می شود و نباید کره زمانی که مواد داغ است اضافه شود،چرا که کره از مواد جدا می شود.
می توانیم مقداری سس سفید هم بصورت اضافه داشته باشیم تا هنگام سرو روی ذرت مکزیکی بریزیم و از طعمش لذت بیشتری ببریم.
ذرت مکزیکی از خوردنیهای بسیار پرطرفدار در سراسر کشور مکزیک است که توسط دکهها و مغازههای فروشندهٔ ذرت عرضه میشود.در مکزیک ذرت مکزیکی از دانههای پخته شدهٔ ذرت در آب جوش، به همراه نمک، پیاز، گیاهی به نام چای مکزیکی و سایر ادویهٔ گیاهی معطر تهیه میشود که بنا بر ذائقه به آن آب لیموترش، سس مایونز، فلفل تند و پنیر رنده شده نیز افزوده میگردد.
در ایران نیز ذرت مکزیکی از تنقلات پرطرفدار است که در کیوسکهای مخصوصی به صورت تازه به فروش میرسد. با این که این خوردنی با نام ذرت مکزیکی در ایران شناخته شده و فروخته میشود، ولی طرز تهیهٔ آن در ایران متفاوت است، به این صورت که در دستور پخت آن عموماً قارچ، پودر آویشن بهکار میرود.
عرضهٔ ذرت مکزیکی در ایران از ابتکارات مجید بحرینی فارغالتحصیل رشته کشاورزی است. به گفتهٔ وی: «تنها کشوری که در جهان مردم آن از این ذرت بسیار استفاده میکنند، کشور مکزیک است و به علت این که شیوهٔ استفاده از آن در ایران بسیار شبیه به کشور مکزیک است در بین مردم با عنوان ذرت مکزیکی شناخته شدهاست.