نمکستان » برای این پست آموزش طرز تهیه پیاز شکم پر را آماده کرده ایم برای مشاهده دستور آشپزی ، این پست را دنبال کنید
پیاز :•: 4 عدد
برنج :•: 5 قاشق غذا خوری ( آبکش شده )
پنیر چدار :•: 4 قاشق غذا خوری ( رنده شده )
روغن زیتون :•: 2 قاشق غذا خوری
سرکه :•: یک قاشق غذا خوری
شکر :•: به میزان لازم ( بر اساس ذائقه )
نمک و فلفل سیاه :•: به مقدار کافی
با ذکر بسم الله الرحمن الرحیم آشپزی رو آغاز می کنیم . برای تهیه پیاز شکم پر در ابتدا با کارد تیزی یک برش افقی به پیازها می زنیم و داخل پیازها را بصورتی خالی می کنیم که دیواره ی ان ضخیم و مقاوم باشد
تمام مواد را به جز شکر و سرکه با هم به خوبی مخلوط می کنیم شکر را با سرکه مخلوط می کنیم تا شکر کاملا آب شود سپس داخل مواد می ریزیم
موادمان را با قاشق کوچکی درون پیازها می ریزیم و بصورت جداگانه پیازها را داخل فویل آلومینیومی می پیچیم فر را از قبل با درجه 175 سانتی گراد یا درجه 350 فارن هایت داغ می کنیم
و پیازهای فویل پیچیده را به مدت نیم ساعت درون فر قرار می دهیم. برای تزئین پیاز شکم پر می توانیم از جعفری خرد شده استفاده کنیم .برای هضم آسان و تزئین پیاز شکم پر می توانید از گوجه فرنگی نیز استفاده نمایید
نمکستان » برای این پست آموزش طرز تهیه آش آلو را آماده کرده ایم برای مشاهده دستور آشپزی ، این پست را دنبال کنید
برنج :•: 1 استکان
گوشت چرخ کرده :•: 0/5 کیلو
سبزی آش :•: 1 کیلو
پیاز :•: 3 عدد
لپه :•: نصف استکان
آلوی تازه :•: 1 کیلو
یا آلوی خشک :•: 250 گرم
نمک :•: به مقدار کافی
زردچوبه :•: 1 قاشق چایخوری
فلفل :•: به مقدار کافی
برای تهیه آش آلو ابتدا پیاز را سرخ کنید و زرد چوبه را به آن بیفزایید . لپه و برنج را با پیاز در آب بریزید و بپزید .
گوشت را با پیاز رنده شده و نمک و فلفل مخلوط کنید و به صورت کوفته ریزه در آورید . برنج و لپه که نیم پز شدند ، سبزی خرد شده را در آن ها بریزید .
پس از پختن سبزی ، کوفته ریزه ها به مواد قبلی بیفزایید . هسته آلوی تازه را بگیرید و در آخر کار اضافه کنید و بگذارید آش آلو جا بیفتد .
در مورد آلوی خشک باید زودتر آن را در آش آلو ریخت. با نعنا داغ و پیاز داغ روی آش آلو را تزئین کنید . سپس سرو نمایید.
نمکستان » برای این پست آموزش طرز تهیه جوجه گریل شده را آماده کرده ایم برای مشاهده دستور آشپزی ، این پست را دنبال کنید
جوجه مرغ :•: 2 عدد
کره :•: 4 قاشق سوپ خوری
روغن زیتون :•: 2 قاشق سوپ خوری
آویشن :•: یک دوم قاشق چای خوری
فلفل قرمز :•: یک چهارم قاشق چای خوری
آبلیمو :•: 2 قاشق سوپ خوری
رنده پوست لیمو :•: یک قاشق سوپ خوری
عسل :•: 2 قاشق سوپ خوری
فلفل سیاه و نمک :•: به مقدار لازم
گوجه (برای سرو) :•: به مقدار لازم
شوید تازه (برای تزئین) :•: به مقدار لازم
سیر له شده :•: 2 حبه
برای تهیه جوجه گریل شده ابتدا جوجه ها را خرد کرده،سپس سیر ،آویشن، نمک ، فلفل قرمز، عسل ،آبلیمو و رنده ی پوست لیمو را با کره و روغن زیتون خوب مخلوط کنید.
بعد از آن، تمام سطح جوجه ها را به این مخلوط آغشته نمایید.ظرف حاوی جوجه ها را به مدت 2 دقیقه در طبقه وسط فر قرار دهید.
سپس جوجه ها را برگردانده و به مدت 8 دقیقه ی دیگر زیر گریل قرار دهید تا هر دو طرف جوجه ها طلایی رنگ شود.
بعد از اماده شدن جوجه گریل شده گوجه ها را حلقه ای خرد می کنیم و با شوید آنرا تزیین و با برنج سرو می کنیم.