گالری عکس ها و بیوگرافی کامل لیلا بلوکات بازیگر سینما و تلویزیون
لیلا بلوکات در کنار برادر و خواهرانش
لیلا بلوکات و پدرش
لیلا بلوکات و مهدی هاشمی در فیلم آقا یوسف
آقا یوسف ، کارمندی بازنشسته است که با دخترش رعنا زندگی میکند. پسرش خانه و زندگی خود را رها و به کانادا مهاجرت کرده است.
لیلا بلوکات و رویا نونهالی در فیلم اینجا تهران است
این مجموعه مضمونی اجتماعی دارد و روایتگر قصه سه زن به نامهای نازنین، آتوسا و افسانه است که در یک مجتمع زندگی میکنند. نازنین که یک سالی است شوهر خود را در سانحه از دست داده است به همراه دو فرزند خود زندگی میکند…
لیلا بلوکات در سریال آسمان همیشه ابری نیست
سریال آسمان همیشه ابری نیست مسائل و مشکلات جوانان را از زاویهای متفاوت به تصویر کشیده است.
لیلا بلوکات و نفیسه روشن در فیلم زمانی برای عاشقی
روایتگر زندگی حاج مرتضی ، بازاری خوشنام و اهل خدایست که یک اتفاق ناخواسته زندگی او را از این رو به آن رو می کند. او تصمیم می گیرد به حال و هوا سال های خوش گذشته خود، باز گردد.
لیلا بلوکات و شمسی فضلالهی در فیلم عملیات مهد کودک
داستان فیلم روایتگر چند کودک است که برای جلب توجه والدینشان دست به کار بزرگی میزنند.
لیلا بلوکات و یوسف مرادیان در فیلم و خدا زن را آفرید
داستان فیلم روایتگر زندگی زن و شوهری است که بچه دار نمی شوند. به اصرار مادر دختر، آن ها از هم جدا می شوند ولی این در حالی است که…
نام اصلی :•: لیلا بلوکات
زمینه فعالیت :•: سینما، تلویزیون و تئاتر
تاریخ تولد :•: 1359
زادگاه :•: تهران، ایران
ملیت :•: ایرانی
پیشه :•: هنرپیشه
سالهای فعالیت :•: ۱۳۷۷-تاکنون
لیلا بلوکات و الهام حمیدی در سریال یوسف پیامبر
زمانی که یعقوب، مردمان بنیاسرائیل را به معبود یگانه عالم فرا خوانده و از پرستش خدایان سرد و سنگی انذار میدهد؛ خداوند کریم، پیامبر بعدی را در نسل او قرار داده و یوسف را به وی عطا میکند که در حسن و جمال، بینظیر است.
لیلا بلوکات متولد 1359 در تهران بازیگر سینما، تلویزیون و تئاتر ایران است. از کارهای ماندگار لیلا بلوکات میتوان به نقش نفرتیتی در سریال یوسف پیامبر اشاره کرد.
نمکستان » برای این پست آموزش طرز تهیه کباب کوبیده در فر را آماده کرده ایم برای مشاهده دستور آشپزی ، این پست را دنبال کنید
گوشت گوسفند یا گوساله :•: ۱ کیلو
پیاز :•: ۲ عدد
نمک و فلفل سیاه :•: به مقدار لازم
گوجه فرنگی :•: به مقدار لازم
برای تهیه کباب کوبیده در فر ابتدا گوشت را دو بار چرخ کنید و با پیاز رنده شده و نمک و فلفل ورز دهید تا کاملا یکدست شود سپس کف سینی فر را چرب کنید و یک استکان آب بریزید
و کباب ها را در سینی فر بچینید و گوجه فرنگی را با کارد تا نیمه به شکل بعلاوه ببرید و بین کباب ها قرار دهید .
و سینی را دروسط فرگذاشته و کباب را با حرارت متوسط بپزید هر موقع آب آن چیده شد و کباب پخته شد از فر درآورید .
میتوانید در حین پختن یکی دو بار کباب ها را پشت و رو کنید. بر خلاف تصور خیلی ها کباب کوبیده در فر می تواند خوشمزه تر از کباب کوبیده سنتی باشد.
نمکستان » برای این پست آموزش طرز تهیه رولت جگر را آماده کرده ایم برای مشاهده دستور آشپزی ، این پست را دنبال کنید
جگر :•: ۲۵۰ گزم
جعفری خرد و سرخ شده :•: ۳ الی ۴ قاشق غذا خوری
زیتون خرد شده :•: ۳ قاشق غذا خوری
پیاز :•: ۱ عدد
تخم مرغ :•: ۴ عدد
پیاز سرخ شده :•: ۲ قاشق
نمک و زردچوبه :•: به مقدار لازم
رب گوجه فرنگی :•: ۱ قاشق غذا خوری
روغن :•: ۱ قاشق مربا خوری
برای تهیه رولت جگر ابتدا جگر را با آب و نمک و زردچوبه و یک عدد پیاز رنده شده بپزید و چرخ کنید . وقتی پخته شد زیتون و جعفری و رب گوجه فرنگی و پیاز سرخ شده را به آن اضافه کنید .
تخم مرغها را در ظرفی با چنگال به هم بزنید. روغن را در ماهیتابه رژیمی (ترجیحاً ماهیتابه چهار گوش )بزرگ ریخته و اگر ماهیتابه شما کوچک است به دو مرحله تخم مرغها را در ماهیتابه بریزید
و سعی کنید با حرکت دادن ماهیتابه تخم مرغ ها تمام سطح داخل ماهیتابه را بپوشاند. در ماهیتابه را گذاشته و حرارت را کم کنید تا بپزد .
بعد روی تخم مرغ پخته شده را با لایه یکنواختی از جگر بپوشانید و آن را لوله کرده. سپس رولت جگر در دیس بچینید و برش دهید و تزئین کنید .
با سس قرمز و سس سفید برای تزیین رولت جگر اشکال زیبا روی ان در بیاورید که به سلیقه شما بستگی دارد.
نمکستان » برای این پست آموزش طرز تهیه سیب زمینی به شکل موش را آماده کرده ایم برای مشاهده دستور آشپزی ، این پست را دنبال کنید
سیب زمینی متوسط :•: 2 عدد
روغن سبزی جات :•: کمی
کدو تنبل متوسط :•: مقداری
پنیر پارمسان رنده شده :•: 40 گرم
خردل :•: یک قاشق چای خوری
شیر :•: 2 قاشق چای خوری
پنیر چدار رنده شده :•: 100 گرم
گوجه گیلاسی :•: 4 عدد
تره :•: تعدادی
تربچه :•: 4 عدد
کشمش :•: 8 عدد
پیازچه :•: تعدادی
فر را از قبل روی حرارت 190 درجه سانتی گراد تنظیم کنید. برای تهیه سیب زمینی به شکل موش ابتدا چند جای سیب زمینی ها را با چنگال سوراخ کرده و آن ها را در سینی فر بچینید و به مدت یک ساعت تا یک ساعت و ربع یا تا زمانی که آن ها را اگر کمی فشار دهیم نرم باشند درون فر قرار دهید.
یک عدد کدو تنبل را از وسط به دو قسمت تقسیم کرده و با قاشق تخم های درون آن را خارج کرده و درون کدو را با مقداری کره چرب کنید و آن را به مدت 40 دقیقه یا تا زمانی که نرم شود درون فر قرار دهید.
وقتی سیب زمینی های پخته شده آنقدر خنک شده که بتوان آن ها را به راحتی در دست گرفت، سر آن ها را ببرید و با قاشق گوشت درون آن ها تا یک سانتی متر مانده به پوست، بیرون آورید.
مراقب باشید به پوست سیب زمینی ها آسیبی نرسانید. . گوشت درون کدو حلوایی پخته شده را نیز با قاشق بیرون آورده و با گوشت سیب زمینی ها، خردل، پنیر پارمسان، شیر و کره مخلوط کرده و به صورت پوره درآورید و چاشنی لازم را به آن اضافه کنید.
مخلوط پوره را به درون پوست سیب زمینی ها برگردانده و روی آن ها پنیر پارمسان بریزید و درون فر قرار داده و دکمه گریل به مدت چند دقیقه روشن کنید تا پنیر طلایی رنگ شود.
از گوجه های گیلاسی برای بینی موش ها استفاده کنید (با استفاده از خلال دندان) و تره های کوتاه را برای سبیل موش ها در پشت گوجه ها به کار ببرید.
از تربچه های به نیم شده برای گوش ها و کشمش برای چشم ها و پیازچه برای دم های اشان استفاده کنید.سیب زمینی به شکل موش مخصوص کودکان دلبند شماست.
نمکستان » برای این پست آموزش طرز تهیه سوخاری سبزیجات را آماده کرده ایم برای مشاهده دستور آشپزی ، این پست را دنبال کنید
هویج حلقهحلقه شده :•: ۲ لیوان
قارچ متوسط :•: ۳ لیوان
ساقه پیازچه :•: ۴ عدد
گلکلم خرد شده :•: ۳ لیوان
تخممرغ :•: ۱ عدد
آرد سوخاری و آرد سفید :•: ۶ قاشق غذاخوری
شکر :•: ۱ قاشق چایخوری
روغن مخصوص سرخ کردن :•: ۶ قاشق غذاخوری
نمک و فلفل سیاه :•: به میزان دلخواه
اگر میخواهید همراه سوخاری سبزیجات منبع پروتئینیای نیز میل کنید، میتوانید یک عدد تخممرغ آبپز را حلقهحلقه کنید و همراه این غذا بخورید. حتی یک تکه ۶۰ گرمی سینه مرغ را میتوانید به صورت گریل شده درآورید و در کنار سبزیها میل کنید.
مصرف سبزیهای سوخاری با یک سوم لیوان ماست چکیده طعمدار شده با پودر نعناع و مخلوط شده با جوانه گندم یا ماش، وعده غذایی مغذیای را به عنوان شام برایتان فراهم میکند.
حتماً برای سوخاری کردن سبزیها از آرد سوخاری پودری با دانههای ریز یا از نان فانتزیای که از قبل خشک کرده و به صورت پودر درآوردهاید استفاده کنید.
بهتر است آرد سوخاری پودری را نیز یک بار الک کنید زیرا هرچه دانههای آرد سوخاری یکدستتر و ریزتر باشد، حاصل کار بهتر خواهد بود.
برای تهیه سوخاری سبزیجات ابتدا در قابلمهای کوچک هویجها را با شکر و آبلیمو بپزید. در قابلمهای دیگر نیز گل کلمها را بخارپز کنید. فقط حواستان باشد که این سبزی به سرعت پخته میشود بنابراین نباید بیش از حد آن را حرارت داد.
قارچها را هم درسته در قابلمهای که آب آن در حال جوشیدن است، بریزید و به سرعت آبکش کنید. این کار باعث خواهد شد قارچها حین سوخاری شدن آب نیندازند. پیازچهها را به دو نیم تقسیم و خام برای سرخ کردن استفاده کنید.
حالا قطعات این سبزیها را تک به تک ابتدا در آرد سفید سپس در تخممرغ و نهایتاً در آرد سوخاری قرار دهید و در روغنی که کاملاً داغ شده است، سرخ کنید.
وقتی سبزیها سرخ شدند، آنها را از تابه بردارید و در سبدی فلزی بگذارید. یادتان باشد که سوخاری سبزیجات را باید گرم و بلافاصله بعد از تهیه میل کرد در غیر این صورت تردی خود را از دست خواهد داد.