در 27 نوامبر سال1940 بروس «جان فان» لی در سانفرانسیسکو چشم به جهان گشود. اولین آشنایی بروس با هنرهای رزمی توسط پدرش لی هوی چون صورت گرفت
او در ابتدا مهارتهای پایه ای در سبک تای چی را از پدرش فرا گرفت.سی فوی بروس لی یعنی استاد بزرگ وینگ چون – ییپ من – همکار و دوست پدر او بود.
بروس از سن 13تا 18 سالگی تحت تعلیم استاد هنگ کنگی خویش ییپ من بود.
بروس لی در کودکی نیز در چند فیلم ایفای نقش کرده بودچون پدر او بازیگری هنگ کنگی بود او در 6 ماهگی گریم شد و نقش شاهزاده را بازی کرد و در6 سالگی نقش کودک دزدی را و در 11 سالگی فیلم غاز های وحشی را بازی کرد.
بروس لی به تومور مغزی دچار شده بود و هنگامی که می خواسته برای تمرین فیلم بازی مرگ برود بی هوش شده و تلاش پزشکان بی نتیجه بود و تیم پزشکی بروس لی ۵ دلیل برای مرگ نابهنگام او ارائه دادند.
یکی از دلایل اصلی مرگ زودرس بروس تورم و رشد یک غده در مغز او بود.
در پشت کارت خودرو یک کد 17 رقمی به شکل عمودی حک شده است که با IR شروع می شود.
اکنون شما می بایست این کد را به شماره 1101202020 از طریق SMS ارسال کنید. پس از چند لحظه مقدار جریمه ماشین و تعداد دفعات آن برای شما ارسال می شود.
دقت داشته باشید که در هنگام تایپ کد 17 رقمی فاصله لازم نیست.در این روش به راحتی می توانید مطابق تصویر بالا تعداد و مبالغ جریمه های خود را مشاهده نمایید . برای دریافت خلافی خودرو نیازی به پلاک خودرو نیست.
برای دریاف خلافی خودرو بصورت آنلاین باسد بارکد 8 رقمی روی کارت ماشین خود ( مطابق تصویر بالا ) را همراه داشته باشید سپس با مراجعه به سایت پلیس راهور می توانید با یک کلیک خلافی ماشین خود را بصورت انلاین مشاهده نمایید ، برای این منظور روی لینک زیر کلیک نمایید.
نمکستان » برای این پست آموزش طرز تهیه جوجه کباب را آماده کرده ایم برای مشاهده دستور آشپزی ، این پست را دنبال کنید
مرغ :♦: ۱ عدد
پیاز :♦: ۲ عدد
آب لیمو :♦: ۱ لیوان
زعفران :♦: به میزان لازم
نمک :♦: به میزان لازم
تکه های مرغ را از شب قبل در پیاز رنده شده و آبلیمو و زعفران قرار دهید .
موقع به سیخ کشیدن گوشت سعی کنید که تکه های سینه را که پخت کمتری لازم دارد با هم و تکه های ران را جدا وبا هم به سیخ بکشید وبا حرارت کم مرغ را کباب کنید .
پیاز خرد شده :♦: سه عدد بزرگ
مرغ تکه شده :♦: دو کیلو
ماست :♦: یک لیوان
زعفران دم کرده :♦: نصف لیوان
( برای تهیه نصف لیوان زعفران دم کرده ،مقدار نیم گرم زعفران کافی است )
نمک :♦: به مقدار لازم
هل و زنجبیل :♦: کمی
آبلیمو :♦: نصف لیوان
فلفل :♦: به مقدار دلخواه
ابتدا پیاز خرد شده (به صورت نگینی یا خلالی) را درون ظرف ریخته و نمک و فلفل و هل و زنجبیل را به آن بیافزایید (اضافه نمودن زنجبیل باعث تند و تیز شدنه مرغ میشود پس به مقدار آن دقت نمایید و در صورت تمایل نداشتن به تند شدنه آن،آنرا میتوانید حذف کنید )،
مواد را خوب مخلوط کنید و سپس ماست و آب لیمو و زعفران دم کرده را به آن بیافزایید و مخلوط کنید. مخلوط کردنه مواد با دست بیشتر توصیه میشود
تکه های مرغ را به ماه جوجه کباب بیافزایید و خوب مخلوط کنید و در ظرف را بسته و درون یخچال بگذارید و بمدت حدقل ۱۲ ساعت به آن استراحت بدهید (هرچه بیشتر به مواد جوجه کباب استراحت بدهید باعث لذیذتر شدن و نرم تر شدنه آن میشود).
در زمان پخت تکه های مرغ را ازهم تفکیک کنید و جداگانه به سیخ بکشید و کباب کنید،زیرا زمان پخت هر تکه باهم فرق میکند و سینه و فیله مرغ زودتر از ران و بال مرغ کباب میشود.
کباب کردن جوجه کباب زعفرانی برروی زغال بیشتر توصیه میشود اگر جوجه کباب را روی آتش زغال کباب میکنید ،اواسط کباب کردن،مخلوط کره آب شده و محلول زعفران را به وسیله برس و قلم مو روی جوجه کباب ها بکشید.
هرگز ادویه هایی مانند دارچین ،کاری ، سماق ،پودر لیمو به مایه جوجه کباب اضافه نکنید زیرا باعث تلخی و طعم ناخوشایند در جوجه کباب خواهد شد
بهترین همراهان جوجه کباب،گوجه فرنگی ، پیاز و فلفل سبز کباب شده و همینطور کره است
برای اینکه جوجه کباب آبداری داشته باشید بهترین کار آنست که پوست مرغ را جدا نکنید تا با روغن آن، گوشت زیر پوست بپزد و اگر سوخت،پوست مرغ را که چندان خوردنش توصیه نمیشود،بسوزد.
برای تهیه جوجه کباب فقط از سینه مرغ استفاده نکنید ، مخلوط ران و سینه انتخاب بهتری خواهد بود.
هیچگاه از رنگدانه های خوراکی مجاز و غیر مجاز استفاده ننمایید و همینطور از اضافه کردنه زردچوبه زیاد پرهیز کنید
میرزا قاسمی یکی از غذاهای محلی استان گیلان است.
بادمجان، سیر، روغن، تخممرغ، نمک و ادویه.
برای تهیهٔ میرزاقاسمی باید بادمجانها را تنوری کرده، سپس در آب سردقرار دهید تاپوست آن به راحتی کنده شودوگوشت کباب شده آن به پوست نچسبد. حال آنها را خوب بکوبید؛
سپس سیرکوبیده شده را بهمراه بادمجانها و مقداری زردچوبه کمی تفت دهید و دراین جا گوجه فرنگی رنده شده را به مخلوط اضافه کنید
و حرارت را ادامه دهید تا آب بادمجانها کاملآ گرفته شود. در مرحلهٔ بعد تخممرغها را شکسته و با بادمجانها مخلوط نمایید؛
همچنین نمک و ادویهجات را به دلخواه به غذا اضافه کنید. میرزا قاسمی را با نان میل می نمایند.
میرزا قاسمی توسط محمدقاسم خان والی حاکم رشت در زمان ناصرالدین شاه، ابداع شد و توسط خودش گسترش یافت و به نام او نیز اسم گذاری شد.
تزیین میرزا قاسمی | تزیین میرزا قاسمی مجلسی | تزیین میرزا قاسمی به شکل بادمجان
تزیین میرزا قاسمی | تزیین میرزا قاسمی مجلسی | تزیین میرزا قاسمی در دیس
تزیین میرزا قاسمی | تزیین میرزا قاسمی مجلسی | تزیین میرزا قاسمی با لیمو
تزیین میرزا قاسمی | تزیین میرزا قاسمی مجلسی | تزیین میرزا قاسمی قالبی
تزیین میرزا قاسمی | تزیین میرزا قاسمی مجلسی | تزیین میرزا قاسمی با پلو
تزیین میرزا قاسمی | تزیین میرزا قاسمی مجلسی | تزیین میرزا قاسمی به شکل قلب
تزیین میرزا قاسمی | تزیین میرزا قاسمی مجلسی | تزیین میرزا قاسمی با برنج
تزیین میرزا قاسمی | تزیین میرزا قاسمی مجلسی | تزیین میرزا قاسمی زیبا
تزیین میرزا قاسمی | تزیین میرزا قاسمی مجلسی | تزیین میرزا قاسمی شبیه گل
تزیین میرزا قاسمی | تزیین میرزا قاسمی مجلسی | تزیین میرزا قاسمی یک نفره قالبی
تزیین میرزا قاسمی | تزیین میرزا قاسمی مجلسی | تزیین میرزا قاسمی در بشقاب
دستور آشپزی و طرز پخت غذای ساده و سریع برای شام و یا ناهار سبک
بادمجان :•: 2 عدد متوسط
کدو سبز :•: 2 عدد متوسط
گوجه فرنگی :•: 1 عدد
هویج :•: 2 عدد
تخم مرغ :•: 1 عدد
نمک و ادویه :•: به مقدار لازم
پیاز :•: 1 عدد متوسط
پودر سیر :•: به مقدار نیاز
آب :•: 1/2 پیمانه
روغن مایع :•: 3 قاشق غذاخوری
دستور آشپزی و طرز پخت غذای ساده و سریع برای شام و یا ناهار سبک
برای تهیه این غذای ساده برای شام ابتدا بادمجان و هویج و کدو سبزها را با آب تمیز میشوریم و در آبکش قرار میدهیم سپس روی تخته آشپزخانه با چاقو به هر مدلی(مربع، مستطیلی،حلقه ای)که دوست دارید خرد کنید
فقط اندازه آنها متوسط باشد.سپس پیاز را نیز پوست بگیرید و بشورید و روی تخته آشپزخانه خرد کنید.(اگر دوست ندارید مانند دیگر صیفی جات طعم پیاز خیلی احساس شود میتوانید ریزتر از دیگر صیفی جات آن را خرد کنید)در آخرگوجه را نیز بشورید وخرد کنید.