دستور آشپزی و طرز پخت پیچاق قیمه خوشمزه و مجلسی اردبیل
گوشت گوسفندی :•: 400 گرم
پیاز متوسط :•: 4 عدد
تخم مرغ :•: 4 عدد
خلال بادام :•: 1/2 پیمانه
زعفران :•: 1/2 قاشق چایخوری
برگ بو :•: 2 عدد
آب :•: 1 لیتر
کره محلی :•: 100 گرم
آبغوره یا آب لیمو :•: 1 قاشق غذا خوری
ادویه خورشتی :•: به میزان لازم
ادویه خورشتی شامل کاری، فلفل، زردچوبه، دارچین، هل ساییده شده و نمک می باشد.
دستور آشپزی و طرز پخت پیچاق قیمه خوشمزه و مجلسی اردبیل
برای تهیه پیچاق قیمه ابتدا خلال بادام ها را در کاسه ای از آب بریزید و بمدت 2 ساعت تامل کنید تا خیس بخورد.سپس خلال بادام ها را پس از 2 ساعت در آبکش بریزید.
پیاز ها را پوست بگیرید و بشورید و روی تخته آشپزخانه با چاقو بشکل خلالی خرد کنید و در تابه ای کمی کره بریزید و زیر شعله را کم کنید تا کره آب شود سپس پیازها را در آن تفت دهید و صبر کنید تا طلایی شوند
کمی از پیاز را در بشقابی بریزید و در کناری بگذارید سپس گوشت گوسفندی که خورشتی (بشکل مربع نسبتا بزرگ) خرد کرده ای زا در تابه بریزید و تفت دهید و بعد برگ بو را نیز اضافه کنید
و پیاپی تفت دهید تا آب گوشت کاملا کشیده شود سپس مواد را در قابلمه ای بریزید و کاری،فلفل،زردچوبه،دارچین،هل و نمک به هر میزان که تمایل دارید بروی مواد داخل قابلمه بپاشید
و تفت دهید تا ادویه ها به تمام مواد برسد سپس آب به مقداری که احساس میکنید کافی است بریزید (5 الی 6 لیوان) و صبر کنید تا گوشت ها با حرارت ملایم کاملا مغز پخت شوند.
در تابه ای کوچک مقدار باقی مانده کره را بریزید و روی شعله کم بگذارید تا کره آب شود سپس بادام خلال شده را در کره بریزید و تفت دهید و در قابلمه بریزید و سپس زعفران را نیز اضافه کنید.
اگر دیدید مقدار آبی که خورش پیچاق قیمه دارد همان میزانی است که شما میخواهید طعم خورشت پیچاق قیمه را بچشید و اگر ادویه آن کم بود اضافه کنید.
در آخر تخم مرغ ها را تک تک در کاسه ای بشکنید اگر سالم بود در قابلمه روی خورشت بریزید و مقداری زعفران روی آنها بپاشید و در قابلمه را بگذاید تا تخم مرغ ها بسته شوند
در ظرفی بکشید و با مقداری پیاز داغ که کنار گذاشته بودید آن را تزئین کنید و پیچاق قیمه را با پلو نوش جان کنید.
دستور آشپزی و طرز پخت بورک با برگ کلم خوشمزه و مجلسی
مرغ پخته :•: 300 گرم
تخم مرغ 2 عدد
سیب زمینی :•: 1 عدد
پیاز خرد شده :•: 1 عدد
هویج رنده شده :•: 1 عدد
نمک و فلفل :•: به میزان لازم
آویشن :•: به میزان لازم
پیاز :•: 1 عدد
هویج :•: 1 عدد
کلم سفید :•: به میزان لازم
دستور آشپزی و طرز پخت بورک با برگ کلم خوشمزه و مجلسی
برای تهیه بورک با برگ کلم ابتدا مرغ را در قابلمه ای میگذاریم و حدودا 2 الی 3 لیوان آب روی آن میریزید و کمی پیاز (بجهت گرفتن بوی مرغ) در داخل آن بریزید و بگذارید 30 دقیقه با شعله زیاد بپزد.
پس از پخت مرغ آن را در صافی بگذارید تا خنک شود سپس با دست یا روی تخته آشپزخانه با چاقو مرغ را ریش ریش کنید. در قابلمه ای متوسط آب بریزید و حرارت آن را زیاد کنید تا بجوش بیاید.
در این حین که آب بجوش بیاید شما برگ کلم سفیدها را ورقه ورقه کنید(وسط آن که خیلی ضخیم است را ببرید و درو بریزید،میتوانید بشکل7با قیچی برش دهید) و بشورید
و در صافی یا آبکش بگذارید بمحض جوش آمدن آب برگ کلم ها را در آن قرار دهید تا بمدت 5 دقیقه در آن بمانند و نرم شوند،سپس آبکش کنید و در صافی بگذارید تا خنک شوند.
پیاز را پوست بگیرید و بشورید و نگینی خرد کنید و سیب زمینی را پوست بگیرید و با رنده آن را رنده کنید و در کاسه ای میریزیم سپس هویج را نیز رنده میکنیم ودر کاسه ای دیگر میریزیم.
در تابه ای روغن سرخ کردنی بریزید و با حرارت کم بگذارید تا روغن داغ شود وسپس پیاز را بریزید و تفت دهید کمی که طلایی شد سیب زمینی رنده شده را بریزید و تفت دهید پس از گذشت3دقیقه هویج را نیز بیفزایید و مجددا تفت دهید
تا کاملا مواد پخته شوند در آخر مرغ های ریش شده را میریزید و نمک،فلفل و آویشن به هر مقداری که تمایل دارید بروی مواد بپاشید و مواد را تفت دهید و تابه را از روی شعله بردارید و در کناری بگذارید و در تابه را بگذارید.
پس از خنک شدن مواد داخل تابه،با قاشق مقداری از مواد داخل تابه را بردارید و در قسمت وسط کلم ها بریزید و بشکل رول کلم را بپیچیدو بالا و پایین آن را داخل بورک ببندید.
در تابه ای کوچک که یک عدد بورک راحت بتواند تکان بخورد حدودا3/4روغن بریزید و با حرارت کم بگذارید داغ شود.در این حین شما 1عدد از تخم مرغ ها را در کاسه ای بشکنید
(اگر بورک های آماده شده دیدید زیاد است هر 2 تا تخم مرغ را بشکنید) وهم بزنید و بورک های آماده شده را در داخل تخم مرغ بزنید و در داخل روغن داغ آرام قرار دهید تا سرخ و طلایی شود.
همه ی بورک ها را به همین شکل سرخ کنید . سپس بورک با برگ کلم را به شکل دلخواه تزیین و نوش جان نمایید.
دستور آشپزی و طرز پخت کوکوی مرغ و سبزیجات خوشمزه
سینه مرغ :•: ۳۰۰ گرم
روغن مایع :•: ۲/۳ پیمانه
نمک :•: به میزان لازم
زعفران دم کرده :•: ۱ قاشق سوژخوری
سیب زمینی ریز خورد شده :•: ۲ پیمانه
زرد چوبه :•: ½ قاشق مرباخوری
پیاز ریز خورد شده :•: ½ پیمانه
فلفل دلمه سبز و قرمز خورد شده :•: ۲ پیمانه
پیازچه با ساقه خورد شده :•: ½ پیمانه
ماست :•: ½ پیمانه
آرد :•: ۲ قاشق سوپخوری
تخم مرغ :•: ۵ عدد
دستور آشپزی و طرز پخت کوکوی مرغ و سبزیجات خوشمزه
برای تهیه کوکوی مرغ ابتدا سینه مرغ را چهار گوش ریز خورد کنید (۱ در ۱ سانتیمتر) و با ۲ قاشق سوپ خوری روغن مایع ½ قاشق مربا خوری نمک و زعفران دم کرده مخلوط کرده
به مدت ۳ ساعت در یخچال قرار میدهیم سیب زمینی را با مقداری روغن سرخ کنید و به آن نمک و زرد چوبه اضافه کنید
و از روی حرارت بردارید بعد در صافی فلزی بریزید تا روغن آن جدا شود و بگذارید سرد شود سه قاشق سوپخوری روغن داخل تابه ریخته گرم کنید
پیاز را اضافه کنید و روی حرارت متوسط تفت دهید تا نرم و شفاف شود سرخ نشود مرغ را اضافه کرده ۲ دقیقه با حرارت متوسط تفت دهید
نیمی از فلفل دلمه ای خرد شده را نیز اضافه کرده و ۱ دقیقه تفت دهید تابه را از روی حرارت برداشته پیازچه و جعفری را اضافه کنید
و بگذارید تا مواد سرد شوند سپس سیب زمینی را اضافه کنید فر را در دمای ۳۵۰ درجه فارن هایت یا ۱۸۰ درجه سانتیگراد روشن کنید
پنجره فر را وسط فر قرار دهید تابه تفلون گرد به قطر ۲۳ سانتیمتر یا تابه به ابعاد ۲۰ در ۱۵ سانتیمتر را چرب کنید
ماست را با آب ، آرد و نوک قاشق نمک و ۴ عدد تخم مرغ مخلوط کنید با مفتول فلزی بزنید و با مواد مخلوط کنید و در تابه قرار دهید.
روی آن را صاف کنید و در تابه را با فویل بپوشانید تابه را داخل فر قرار دهید پس از ۱۵ دقیقه کوکو را از فر در آورید
و یک عدد تخم مرغ باقیمانده را با چنگال زده روی کوکوی مرغ بریزید و با باقی فلفل دلمه خرد شده تزیین کنید
و دوباره به مدت ۱۵ تا ۲۰ دقیقه بدون فویل در فر قرار دهید تا بپزد ، کوکوی مرغ را از فر درآورید و در ظرف مورد نظر سرو کنید.
می پاتوق : فال روزانه روز تولد برای متولدین تمام ماه های سال ، در ادامه فال خود را مطالعه نمایید
با وجود اینکه امروز خیلی دیر میگذرد، ولی شما از شرایط موجود راضی هستید. شما آمادهاید با مشکلات سرشاخ بشوید! اما ندای درونتان بهتان میگوید الان وقت مناسبی نیست. حتی اگر اهمیت آرام تر کار کردن را فهمیده باشید، تا موقعی که تغییرات لازم را اجرا نکنید از ناامیدی در نخواهید آمد.
شما در رفتار با فردی که مشکلات خیلی کوچک و جزئی را تبدیل به فاجعهای بزرگ میکند بی طاقت شده و صبر و تحملتان را از دست دادهاید. حتی اگر لازم شد روی این کار کنترل داشته باشید، لازم نیست به خاطر پرداختن به مسائل یک نفر دیگر کارتان را متوقف کنید. اگر دیگران به این رفتارهای خود ادامه دادند سعی کنید که فقط ازشان دوری بجویید.
شما امروز به اندازه کافی باهوش هستید و آنقدر خودتان را باور دارید که میتوانید یک داستان سر هم کنید!! بدون اینکه نیاز به گفتن باشد جنگیدن با حقایق بارز و مشخص شما را به دردسر میاندازد، به خصوص اگر بخواهید دیگران را هم متقاعد کنید که از شما پیروی کنند. زمانی را با یک دوست مورد اطمینان صرف کردن و بررسی کردن ایدههایتان شما را از شرمندگی بعدی نجات میدهد!
با وجود اینکه اوایل روز حساستر میشوید ولی در اواسط روز انرژیهای بیشتری را دریافت میکنید و تحریک میشوید به کارهای شخصی بپردازید. هم اکنون شما باید تواناییهای رهبری و مدیریتی خود را نشان دهید و از این کار نیز هراس ندارید. مطمئن شوید قبل از اینکه برنامههایتان را اجرا میکنید، هیچ فرضیه نادرست و نکته مبهمیباقی نمانده باشد. قبل از اینکه کارتان را شروع کنید، نسبت به موقعی که اولین قدم را برداشتهاید، راحت تر میتوانید به عقب برگردید.
امروز شما میتواندید موج تازهای از انرژی که وارد بدنتان شده است را حس کنید. اما احساسات قوی شما کاملاً آشفته تان میکنند، برای اینکه نمیتوانید به راحتی متوجه بشوید که کدام یک بیشتر ارزش بها دادن دارند. گویی که به یک جاده پر از ناهمواری رسیدهاید و باید قبل از اینکه دیگران را هم درگیر روند کاریتان کنید این ناهمواریها را برطرف کنید.
شما امروز احساس خیلی خاصی نسبت به اتفاقات درست و نادرستی که پیرامونتان رخ میدهد دارید. شما توانایی قضاوت کردن فوق العادهای دارید، چرا که هم اکنون قدرت قضاوت شما خیلی قوی شده است و همچنین توانایی دیدن هر دو جنبه یک سئوال به آن اضافه شده است. فقط فراموش نکنید حرف شما سخن نهایی نیست، پس فقط به عنوان یک فرضیه آن را بیان کنید. به افراد دیگر زمان بدهید، آنها نیاز دارند خودشان به آگاهی برسند.
امروز کمی دودل شدهاید، حتی اگر دیگران به نفع شما کار کنند باز هم فرقی نمیکند. آنها شما را تشویق میکنند رویاهای بزرگ داشته باشید، تا بتوانند پروژهای که قبلاً هم بهش سری زده بودید را مطرح کنند. ولی شما در مسیر خود بمانید و فقط به خاطر اینکه دیگران ازتان میخواهند کار دیگری انجام ندهید. شما خودتان بهتر میدانید که چه موقعی باید چه کاری بکنید.
وقتی نتوانید احساسات خود را کنترل کنید، به خصوص اگر دیگران هم ناراحتیهای شما را تشدید کنند، اوضاع خیلی ناراحت کننده و استرس زا میشود. حتی اگر از این شرایط جدید ناراضی هستید ولی خودتان را نگران نکنید. شما میخواهید بیشتر داشته باشید و حتی شاید خودتان هم دقیقا ندانید که چه میخواهید. شما فقط به زمان احتیاج دارید، روزهای آینده اوضاع بهتر خواهد شد.
شما نمیتوانید خیلی راحت بگویید که زندگیتان ساده تر شده یا پیچیده تر! شما توانایی این را پیدا کردهاید که روش زندگی خود را طوری تغییر دهید که به تفریحات و خوشیهایتان اضافه شود، اما حالا همه چیز ظاهراً در حال تغییر کردن است. پس فوری فرصتها را به چنگ آورده و تفریح کردن را از دست ندهید، چراکه ممکن است در هفتههای آینده اصلاً وقتی برای تفریح کردن پیدا نکنید.
شما در محل کار تقریبا خوش بین هستید، اما همیشه و همه جا نمیتوانید این خصلت را داشته باشید. شاید امروز نسبت به کسانی که زیاد با شما همکاری نمیکنند خشمگین شوید. به حسهای منفی خود بها ندهید؛ اطرافیان شما بیشتر از قبل ازتان حمایت میکنند، پس پیشنهاداتی که به شما میدهند را قبول کنید و برنامههای خود را به پیش ببرید.
شما امروز بین اعتقادات خود و عقایدی که بازخوردهای ناراحت کننده به دنبال دارد در جدال هستید. شما دوست ندارید چیزهایی که برایتان مهم هستند را قبول کنید، زیرا اگر شما به عقاید خود وابسته باشید آنها بخشی از شما میشوند. خوشبختانه توانایی تحلیل کردن و خونسردی شما میتواند بهتان کمک کند در عین حال که نقطه نظرات دیگران را هم قبول میکنید، راهی پیدا کنید که بتوانید به عقاید خود نیز پایبند بمانید.
امروز شما بر سر دوراهی قرار میگیرید. از یک طرف شما میخواهید کار خاصی انجام دهید؛ شما کارهای عقب افتاده زیادی برای انجام دادن دارید و شور و هیجان شما میتواند تبدیل به عصبانیت شدید بشود. از طرف دیگر اگر کمی تلاش کنید محیط امن و آرامی برای خود درست کنید، عجیب اینکه احساس خواهید کرد بیشتر از خلوت و محیط دنج خود جدا افتادهاید. اما الان نباید نگران این باشید که چه راهی را انتخاب کنید؛ فقط ببینید که طالع شما چیست و سرنوشت شما را به چه مسیری هدایت میکند.
نمکستان » برای این پست آموزش طرز تهیه خورش کرفس را آماده کرده ایم برای مشاهده دستور آشپزی ، این پست را دنبال کنید
کرفس :♦: 1 عدد
گوشت سردست یا ران بره، ترجیحا ماهیچه :♦: 500 گرم
پیاز :♦: 1 عدد
لیمو عمانی :♦: 2 تا 3 عدد
زردچوبه :♦: نیم قاشق چای خوری
نمک :♦: 1 قاشق چای خوری
روغن :♦: به مقدار کافی
آب سرد :♦: 3 لیوان
برای تهیه خورش کرفس ابتدا ساقه های کرفس را از هم جدا کنید و خوب بشویید سپس ساقه های کرفس را به اندازه های دو سانتیمتری خورد کنید
برگ های کرفس را هم جداگانه با کارد خوب خورد کنید.گوشت را به اندازه های خورشتی قطعه قطعه کنید. پیاز را هم برای پیاز داغ گرفتن خورد کنید.
مقداری روغن را در قابلمه بریزید و روی آتش بگذارید و پیاز را در آن با حرارت ملایم سرخ کنید. پس از سرخ شدن پیاز گوشت را روی پیاز بریزید
شعله را کمی بیشتر کنید و چند دقیقه ای با افزودن نیم قاشق چای خوری زردچوبه سرخ کنید.سپس کرفس ها را روی گوشت بریزید
شعله را کمی بیشتر کنید و تقریبا 10 دقیقه با گوشت سرخ کنید در تمام مدت آنرا هم بزنید تا هم نسوزد و هم خوب سرخ شود.
پس از سرخ شدن سه لیوان آب سرد روی آن بریزید لیمو عمانی ها را با یک ضربه دست بشکنید بدون اینکه آنرا از هم جدا یا خورد کنید،
داخل قابلمه بیندازید سر قابلمه را ببندید و شعله را کم کنید، حرارت را چنان تنظیم کنید که گوشت بسیار بسیار آرام بجوشد.
دقت کنید همیشه وقتی می خواهید خورش کرفس درست کنید هنگام طبخ گوشت آنرا روی حرارت بسیار کم طبخ کنید گرچه مدت طبخ کمی طولانی تر می شود
ولی نتیجه کار بسیار بهتر خواهد شد. مدت طبخ بستگی به گوشت شما دارد
به همین خاطر پس از تقریبا 45 دقیقه گوشت را با چنگال امتحان کنید اگر خوب پخته شده نمک به خورش کرفس بیفزاید و بگذارید چند دقیقه ای بجوشد.