مهرداد دومینو

خاص باش ولی شاکی

مهرداد دومینو

خاص باش ولی شاکی

آموزش کامل طرز تهیه هات داگ تنوری خوشمزه با قارچ و پنیر پیتزا

آموزش کامل طرز تهیه هات داگ تنوری خوشمزه با قارچ و پنیر پیتزا

ساندویچ مرغ , طرز تهیه ساندویچ مرغ , دستور پخت ساندویچ مرغ , درست کردن ساندویچ مرغ

هات داگ خانگی,هات داگ تنوری,هات داگ پنیری,هات داگ با قارچ و پنیر,هات داگ با سس قارچ,هات داگ در خانه,هات داگ مخصوص

دستور آشپزی و طرز تهیه ساندویچ هات داگ خوشمزه و مجلسی در خانه

طرز تهیه هات داگ تنوری

برای تهیه هات داگ تنوری ابتدا  فر را روی 180 درجه ساتیگراد قرار دهید تا گرم شود،سپس پوست سوسیس ها را بگیرید و در سیخ جوجه گردان فر سوسیس ها را دانه دانه فرو کنید

بعد 2 قاشق روغن را در پیاله ای بریزید و چاقو را در روغن بزنید و سپس روی سوسیس ها شیار ایجاد کنید تا تمام سوسیس چاک خورده باشد

و روی آنها پودر سیر،پودر فلفل،آویشن یا هر ادویه ای که دوست دارید بپاشید و سوسیس ها را در فر قرار دهید و روی حالت جوجه گردان قرار دهید تا تماما نقاط سوسیس گریل شود.

اگر فر در دسترس شما نیست میتوانید در قابلمه ای کوچک 1/3 روغن سرخ کردنی بریزید و زیر شعله را کم کنید تا بمرور روغن داغ شود

سپس روی سوسیس ها با چاقو شیارهای ایجاد کنید و در روغن داغ آرام قرار دهید و پس از سرخ شدن در صافی بگذارید تا روغن اضافه آن برود.

قارچ ها خرد کنید و در تابه ای با روغن تفت دهید تا بخوبی نرم و پخته شوند . سپس کنار بگذارید تا زمان اماده کردن هات داگ درون نان ساندویچ قرار دهیم.

خیارشور ها را نگینی خرد کنید.سپس داخل نان ساندویجی ها را خالی کنید و سس مایونز را در نان پخش کنید تا به تمام نان آغشته شود

و هر یک سوسیس را در یک نان قرار دهید و روی سوسیس خیارشور بگذارید و در سینی نانها را کنار هم به ترتیب بگذارید.

پیاز را پوست بگیرید و نگینی خرد کنید و در تابه کره را بیندازید و زیر شعله را کم کنید تا کره آب شود سپس پیاز را اضافه کنید و تفت دهید تا پیاز نرم شود و بعد فلفل سبزها را خرد کنید

و به مواد تابه بیفزایید و با هم مخلوط کنید و در آخر مواد تابه را به همراه قارچ روی نان و سوسیس هات داگ بریزید و با پنیر روی مواد را بپوشانید.

(با آب پاشی خیلی کم اب روی پنیر بپاشید تا بهتر پخته و کش دار شود) و در هر نان را در فویلی آلومینیومی قرار دهید تا نان نسوزد و برای آب شدن کامل پنیر با چاقو چند سوراخ ریز روی قسمتی که

پنیر ریخته اید ایجاد کنید و در فر قرار دهید تا با دمای 180 درجه ساتیگراد بمدت 30 دقیقه هات داگ شما آماده و نوش جان کنید.

ساندویچ تن ماهی , طرز تهیه ساندویچ تن ماهی , دستور پخت ساندویچ تن ماهی

منبع : هات داگ تنوری

آموزش طرز تهیه ساندویچ تن ماهی خوشمزه و مجلسی با قارچ و پنیر

آموزش طرز تهیه ساندویچ تن ماهی خوشمزه و مجلسی با قارچ و پنیر

طرز تهیه ساندویچ تن ماهی

برای تهیه ساندویچ تن ماهی ابتدا پیازچه و جعفری و ترخون را پاک کنید و بشورید و در آبکش بگذارید تا آب اضافه آن برود و روی تخته با چاقو خرد کنید(پیازچه همراه با ساقه خرد کنید)و در کاسه ای بزرگ بریزید

سپس پوست لیمو ترش را بگیرید و خلالی ریز خرد کنید و همراه با خردل،فلفل سیاه در کاسه ای که سبزی ها را ریختید بیفزایید و در آخر سس مایونز را بریزید و مواد رو زیر و رو کنید تا آبلیمو و سس به خورد تمام مواد برود.

قارچ ها خرد کنید و تفت دهید تا بخوبی نرم شوند . بعد از تفت دادن قارچ ها انها را در کنار بگذارید تا در زمان آماده کردن ساندویچ تن ماهی داخلش قرار دهیم.

تن ماهی را طبق دستور روی قوطی 20 دقیقه در آب جوش قرار دهید و سپس در آن را باز کنید و روغن تن ماهی را تا جای که امکان دارد بطور کامل بگیرید و با استفاده از چنگال ماهی را خرد کنید

و به مواد داخل کاسه اضافه کنید و با مواد مخلوط کنید تا تن ماهی کاملا از حالت ورقه بودن اولیه اش در بیاید. گوجه فرنگی را روی تخته آشپزخانه بگذارید و ورقه ورقه نازک برش دهید و در کناری قرار دهید

4 عدد از نان تست ها را درون سینی بگذارید و از مواد داخل کاسه و قارچ به طور یکسان روی نانها بریزید و بعد دو برش از گوجه بگذارید و در آخر پنیر چدار رنده شده روی مواد بریزید

منبع : ساندویچ تن ماهی

آموزش طرز تهیه قهوه ترک اصل روی اجاق گاز با شیر و خامه

آموزش طرز تهیه قهوه ترک اصل روی اجاق گاز با شیر و خامه

طرز تهیه قهوه ترک

برای تهیه قهوه ترک ابتدا آب سرد و قهوه را در قهوه جوش بریزید (شیر جوش نیز میشود) زیرا دهانه آن به نسبت شیرجوش باریکتر است و در نتیجه فوم آن بهتر میشود و روی اجاق قرار دهید

و زیر شعله را روشن و حرارت را کم کنید تا بمرور زمان با کمی تامل 4الی 5 دقیقه قهوه فوم مطلوب خودش را بگیرد.

قهوه باید فومی غلیظ به خود بگیرد پس زمانی که احساس کردید روی سطح قهوه کمی غلظت گرفته است از روی شعله قهوه جوش را بردارید

زیرا بیشتر بماند سفت میشود و مانند خامه کمی روی آن ضخامت گرفته است. که به آن خامه ی قهوه نیز گفته میشود.

پس خامه قهوه را با قاشق بردارید و در فنجانی که از قبل برای قهوه آماده کرده اید بریزید و سپس باقی قهوه ترک را در فنجانی بریزید و نوش جان کنید.

می توانید به قهوه ترک خود شیر یاخامه هم اضافه کنید که این بستگی به ذائقه شما دارد. برخی افراد شکر هم داخل قهوه نمیریزند و آنرا تلخ میل می کنند.

منبع : قهوه ترک

آموزش طرز تهیه فالوده خانگی فوق العاده خوشمزه و مجلسی در خانه

آموزش طرز تهیه فالوده خانگی فوق العاده خوشمزه و مجلسی در خانه

آموزش تهیه دسر و دستور تهیه فالوده مجلسی و خوشمزه در منزل

طرز تهیه فالوده

برای تهیه فالوده خانگی ابتدا در کاسه ای بزرگ آب و نشاسته را با هم مخلوط کنید و در قابلمه ای که نچسب باشد بریزید و زیر شعله را روشن و  حرارت آن را ملایم کنید و مرتبا آن را هم بزنید تا مایع شما بجوشد.

بهتر است از قاشقی چوبی برای هم زدن استفاده کنید. پس از جوشیدن مواد گلاب را نیز بیفزایید و 20 دقیقه مجددا مواد را هم بزنید تا جایکه مواد کشدار،غلیظ و سفت شود.

سپس مواد را بشکل یک  توپ در وسط قابلمه جمع کنید. در کاسه ای بزرگ آب و یخ ریز دانه ای اما تعداد زیاد بریزید و جلو پنجره چرخ گوشت قرار دهید(جایکه گوشت فرم گرفته و چرخ شده از آن بیرون میآید) و چرخ گوشت را روشن کنید

و مایع در قابلمه را درون صفحه قیفی (گوشت خرد شده را درون آن میریزید) بریزید و کاسه یخ را جلو پنجره چرخ قرار دهید تا رشته های فالوده در کاسه یخ بریزید و آرام با دستکش رشته ها را در یخ زیر و رو کنید.

در آخر کمی یخ دانه ای کوچک و گلاب و شربت آبلیمو (آبلیمو و شکر و آب را با هم مخلوط کنید) به آن اضافه کنید و با لیمو ترش فالوده را تزئین کنید و نوش جان کنید.

بستنی سنتی,طرز تهیه بستنی سنتی,دستور درست بستنی سنتی

منبع : فالوده خانگی