گالری تصاویر انواع مدل پانچو زنانه گرم پشمی و شیک
گالری تصاویر انواع مدل پانچو زنانه گرم پشمی و شیک
گالری تصاویر انواع مدل پانچو زنانه گرم پشمی و شیک
گالری تصاویر انواع مدل پانچو زنانه گرم پشمی و شیک
گالری تصاویر انواع مدل پانچو زنانه گرم پشمی و شیک
گالری تصاویر انواع مدل پانچو زنانه گرم پشمی و شیک
گالری تصاویر انواع مدل پانچو زنانه گرم پشمی و شیک
گالری تصاویر انواع مدل پانچو زنانه گرم پشمی و شیک
فال روزانه چهارشنبه 3 آذر 95 متولدین اسفند ماه
اسفند: زندگی شما همیشه با تخیلات بسیار همراه است واین میتواند باعث شود تلاش کنید تا آنها را تحقق بخشید یا اینکه در رویاهایتان غرق شوید.اما اکنون تبدیل رویا و تصور به واقعیت میتواند با مشکلات بسیار همراه باشد چرا که شما همواره از این میترسید که اهدافی که برای رسیدن به موفقیت داشتید به سرانجام نرسند. اینکه از خود بپرسید که چه میخواهید شروع خوبی است، اما مهمتر این است که زمان را از دست ندهید و با شجاعت پیش بروید.
منبع : فال روزانه چهارشنبه 3 آذر 95 فال روز تولد امروز 3 آذر 1395
•◊•◊• فال روزانه اسفند •◊•◊•
شما احساس میکنید که امروز کسی با شما مخالف است و نمیدانید چگونه بدون اینکه مشکلی پیش بیاید کار خود را پیش ببرید. این اتفاق مشکل بزرگی نیست، اما موضوعی است که نمیتوانید به این راحتی آن را نادیده بگیرید. سعی نکنید بر روی نظرات شخصی خود پافشاری کنید. اگر جلوی عصبانیت خود را بگیرید، موانع خیلی زودتر از آنچه که فکرش را بکنید از بین میروند
منبع : فال روزانه 3 آذر 1395 طالع بینی امروز چهارشنبه 3 آذر 95
دستور آشپزی و طرز تهیه خورشت مرغ خوشمزه و مجلسی در خانه
طرز تهیه خورش مرغ
برای تهیه خورشت مرغ ابتدا لوبیا قرمز را حداقل 2الی3 ساعت در کاسه ای از آب قرار دهید و چندین مرتبه آب آن را تعویض کنید .پیازها و سیر را پوست بگیرید و بشورید و نگینی خرد کنید
سپس ران مرغها را پاک کنید وبشورید و با دستمال خشک نید و در تابه ای روغن سرخ کردنی بریزید و زیر شعله را کم کنید تا روغن داغ شود
بعد تکه رانها را در تابه بگذارید تا کمی سرخ شوند و از تابه رانها را خارج کنید در بشقابی قرار دهید و پیاز و سیر را در تابه بریزید وتفت دهید تا طلایی شوند.
سپس کمی روغن در قابلمه بریزید و زیر شعله را روشن کنید و ران ها را درون آن بگذارید و پیاز وسیر را روی ران ها بریزید و 2لیوان آب در قابلمه بریزید و در آن را بگذارید و زیر شعله را ملایم کنید
تا بمدت 30دقیقه رانها بپزد.سپس لوبیا قرمز را آبکش کنید درون قابلمه بریزید و 20دقیقه بعد نخود فرنگی و زعفران آبکرده را بیفزایید.
هویج را پوست بگیرید و حلقه حلقه خرد کنید و قارچها را پوست بگیرید بشورید وخرد کنید در تابه ای که پیاز را سرخ کردید هویج را بریزید و زیر شعله را روشن کنید و اگر نیاز است باقی روغن بریزید
و تفت دهید سپس قارچ را بیفزایید وبا هویج تفت دهید، در قابلمه بریزید و 10الی15دقیقه بعد باید تمام مواد نرم وپخته شده باشند و 2الی 3قاشق بیشتر آب خورشت نداشته باشید.
در آخر نمک و فلفل را به هر مقدار تمایل دارید بریزید و 3 دقیقه بعد زیر قابلمه را خاموش کنید.
سیب زمینی را پوست بگیرید و خلالی خرد کنید و در تابه سرخ کنید.خورشت مرغ را در ظرفی بکشید و سیب زمینی ها را به هر مدلی که دوست دارید روی مرغ تزئین کنید و با پلو نوش جان کنید.
منبع : خورش مرغ
دستور آشپزی و طرز تهیه خورشت ریواس خوشمزه و مجلسی در خانه
طرز تهیه خورش ریواس
برای تهیه خورش ریواس ابتدا نعنا و جعفری را پاک کنید و بشورید و روی تخته با چاقو خرد کنید و یا در خردکن بریزیدو سپس درقابلمه ای روغن بریزید و زیر شعله را کم کنید و سبزی ها را در روغن تفت دهید.
پیازها را پوست بگیریر و بشورید وروی تخته با چاقو نگینی خرد کنید،قابلمه را روی گاز بگذارید و شعله را روی کم بگذارید و روغن در قابلمه بریزید و صیر کنید تا داغ شود سپس پیاز را اضافه کنید
و تفت دهید و گوشت گوسفندی یا سینه مرغ را روی تخته به شکل مربع مربع برش دهید و به پیاز اضافه کنید و تفت دهید تا کاملا رنگ گوشت تغییر کند سپس نعنا و جعفری خرد شده را بیفزایید.
و مخلوط کنید.یک قاشق آرد برنج را با نصف لیوان آب سرد مخلوط کنید در قابلمه بریزید( تا خورشت لعاب بیشتری بیندازد) 3 لیوان آب،نمک،فلفل به خورشت اضافه کنید و صبر میکنید تا خورشت ریواس جا بیفتد.
در این فرصتی که دارید پوست ریواس ها را بگیرید و به اندازه 3 ساتیمتر 3سانتیمتر خرد کنید و به محض جا افتادن خورشت ریواسها را اضافه کنید و دیگر هم نزنید و در قابلمه را بگذارید تا 15 دقیقه بعد که خورشت ریواس شما آماده برای نوش جان کردن با پلو است.
منبع : آموزش طرز تهیه خورش ریواس