سایت تفریحی نمکستان » برای این پست آموزش طرز تهیه دلمه سوسیس و آلو را آماده کرده ایم برای مشاهده دستور آشپزی ، این پست را دنبال کنید
سوسیس گوشت :•: 8 عدد
سس خردل :•: 2 قاشق غذاخوری
آلو برقانی خشک بدون هسته :•: 24 عدد
ژامبون گوشت :•: 8 ورق
کره آب شده :•: یک قاشق غذاخوری
سس گوجه فرنگی :•: برای تزئین دلمه ها
با ذکر بسم الله الرحمن الرحیم آشپزی رو آغاز می کنیم ابتدا سوسیسها را با یک کارد تیز از پهلو شکاف می دهیم این شکاف باید تا عمق سوسیس برود
داخل شکاف سوسیسها را سس خردل می مالیم و درون هر یک سه عدد آلو قرار می دهیم دور سوسیسهای پر شده را با ورقههای ژامبون محکم می پیچیم برای محکم تر شدن می توانیم دور دلمهها را با نخ تمیزی محکم کنیم
فر را از قبل با دمای 180 درجه سانتیگراد یا 260 درجه فارنهایت روشن می کنیم تا داغ شود اطراف سوسیسها را با کره چرب می کنیم و آنها را درون سینی فر می چینیم
سینی را به مدت 15 الی 18 دقیقه یا تا زمانی که دلمههای سوسیس طلایی شوند درون فر قرار می دهیم
توجه داشته باشید که بهتر است آلو ها را از قبل در آب بخیسانید تا نرم شوند. می توانیم برای تزئین دلمه ها از سس گوجه فرنگی استفاده کنیم