سایت تفریحی » برای این مطلب اموزش کلوچه بادمجان را تهیه کرده ایم ، در ادامه با ما همراه باشید.
روغن مایع :♦: نصف پیمانه
آب :♦: نصف پیمانه
نمک :♦: یک قاشق چای خوری
کره :♦: یک قاشق سوپ خوری
بادمجان کبابی :♦: 2 عدد
پنیر سفید :♦: 50 گرم
پنیر پیتزا :♦: 20 گرم
نمک و فلفل و کنجد و آرد :♦: به میزان لازم
زرده تخم مرغ :♦: یک عدد
با ذکر بسم الله الرحمن الرحیم آشپزی رو آغاز می کنیم در ابتدای کار آب ، روغن ، کره را در ظرفی مناسب با هم مخلوط می کنیم و کمی نمکی اضافه می کنیم
آرد را کم کم به مواد اضافه کنید و ورز می دهیم تا جایی که خمیر یک دستی به وجود آید و به دست نچسبد بادمجان را ساطوری خرد می کنیم و با پنیر سفید ، پنیر پیتزا رنده شده ، نمک و فلفل مخلوط می کنیم
خمیر را با وردنه باز کرده و با لیوان گرد قالب می زنیم از مایه بادمجان کمی داخل خمیرها قرار داده و دو طرف آن را به هم می چسبانیم و مثل بقچه پیچ می دهیم و در سینی فر چرب شده قرار می دهیم
روی آنها ابتدا زرده تخممرغ می مالیم و بعد کنجد می پاشیم و در فر با حرارت 180 درجه سانتی گراد به مدت 20 الی 25 دقیقه قرار می دهیم
برای تزئین کلوچه ها از ریحان می توانیم استفاده کنیم
برای طمع بهتر می توانیم از سس های اماده همراه کلوچه استفاده کنیم