مهرداد دومینو

خاص باش ولی شاکی

مهرداد دومینو

خاص باش ولی شاکی

دستور طرز تهیه کلوچه بادمجان کبابی مجلسی و خوشمزه با پنیر پیتزا

دستور طرز تهیه کلوچه بادمجان کبابی مجلسی و خوشمزه با پنیر پیتزا

کلوچه بادمجان کبابی,طرز تهیه کلوچه بادمجان کبابی,دستور پخت کلوچه بادمجان کبابی

سایت تفریحی » برای این مطلب اموزش کلوچه بادمجان را تهیه کرده ایم ، در ادامه با ما همراه باشید.

مواد لازم کلوچه بادمجان کبابی

روغن مایع :♦: نصف پیمانه

آب :♦: نصف پیمانه

نمک :♦: یک قاشق چای خوری

کره :♦: یک قاشق سوپ خوری

بادمجان کبابی :♦: 2 عدد

پنیر سفید :♦: 50 گرم

پنیر پیتزا :♦: 20 گرم

نمک و فلفل و کنجد و آرد :♦: به میزان لازم

زرده تخم مرغ :♦: یک عدد

پیتزا بادمجان , طرز تهیه پیتزا بادمجان , پخت غذای پیتزا بادمجان

کلوچه بادمجان کبابی,طرز تهیه کلوچه بادمجان کبابی,دستور پخت کلوچه بادمجان کبابی

طرز تهیه کلوچه بادمجان کبابی

با ذکر بسم الله الرحمن الرحیم آشپزی رو آغاز می کنیم در ابتدای کار آب ، روغن ، کره  را در ظرفی مناسب با هم مخلوط می کنیم و کمی نمکی اضافه می کنیم

آرد را کم کم به مواد اضافه کنید و ورز می دهیم تا جایی که خمیر یک دستی به وجود آید و به دست نچسبد بادمجان را ساطوری خرد می کنیم و با پنیر سفید ، پنیر پیتزا رنده شده ، نمک و فلفل مخلوط می کنیم

خمیر را با وردنه باز کرده و با لیوان گرد قالب می زنیم از مایه بادمجان کمی داخل خمیرها قرار داده و دو طرف آن را به هم می چسبانیم و مثل بقچه پیچ می دهیم و در سینی فر چرب شده قرار می دهیم

روی آنها ابتدا زرده تخم‌مرغ می مالیم و بعد کنجد می پاشیم و در فر با حرارت 180 درجه سانتی گراد به مدت 20 الی 25 دقیقه قرار می دهیم

حلیم بادمجان , طرز تهیه حلیم بادمجان , پخت غذای حلیم بادمجان

کلوچه بادمجان کبابی,طرز تهیه کلوچه بادمجان کبابی,دستور پخت کلوچه بادمجان کبابی

نکاتی در مورد کلوچه بادمجان کبابی

برای تزئین کلوچه ها از ریحان می توانیم استفاده کنیم

برای طمع بهتر می توانیم از سس های اماده همراه کلوچه استفاده کنیم

خورش بادمجان , طرز تهیه خورش بادمجان , پخت غذای خورش بادمجان

دستور طرز تهیه کلوچه بادمجان کبابی مجلسی و خوشمزه با پنیر پیتزا

نظرات 0 + ارسال نظر
امکان ثبت نظر جدید برای این مطلب وجود ندارد.