آموزش شیرینی پزی و دستور تهیه زولبیا و بامیه خوشمزه
زولبیا و بامیه یکی از اصلی ترین ملزومات سفره های افطار ایرانیان در ماه مبارک رمضان می باشد .در ادامه آموزش کامل تهیه زولبیا و بامیه را براتون تهیه کرده ایم.
نشاسته :•: 200 گرم
ماست :•: 200 گرم
آرد :•: به میزان لازم
روغن جامد :•: به میزان لازم
جوش شیرین :•: 1/2 قاشق چای خوری
نمک :•: 1/3 قاشق چایخوری
تخم مرغ :•: 3 عدد
آبلیمو :•: 3 قاشق سوپ خوری
شکر :•: نیم کیلو
زعفران :•: به میزان لازم
در اول نشاسته و ماست را به همراه 20 گرم آرد به خوبی مخلوط می کنیم تا مایع مورد نظر یکدست شود بعد از آن یک قاشق چایخوری روغن جامد به مایع اضافه می کنیم و بعد از مخلوط کردن کامل گلاب و جوش شیرین و زعفران را به مواد اضافه می کنیم این مواد باید جوری مخلوط و یکدست گردد که قابلیت ریزش از قیف را داشته باشد. مواد را در قیف ریخته و درون روغن داغ با فرم دهی سرخ می کنیم که بهترین مدت زمان برای آماده شدن زولبیا 10 دقیقه است.
ابتدا آب را می جوشانیم و به آب در حال جوش بر روی شعله ملایم آرد را اضافه می کنیم و خوب هم می زنیم تا خمیر تقریبا سفتی آماده شود ، روغن را به خمیر اضافه می کنیم و 2 الی 3 دقیقه مخلوط می کنیم. بعد از سرد شدن خمیر تخم مرغ ها را به آن اضافه می کنیم و خمیر را خوب ورز داده تا نرم شود در ادامه می توانید یک قاشق از شربت بامیه هم به خمیر اضافه کنید. خمیر را توسط قیف به صورت دایره دایره درون ظرف مورد نظر ریخته و سرخ می کنیم و بعد از سرخ شدن از درون روغن بیرون آورده و داخل شربت می اندازیم به مدت چند دقیقه.
با مخلوط گلاب ، جوش شیرین ، زعفران می توانید شربت زولبیا و بامیه را تهیه کنید.