آموزش شیرینی پزی و دستور تهیه کیک قهوه خوشمزه و گردویی در منزل
آرد :•: 175 گرم
کره :•: 115 گرم
شکر :•: 175 گرم
تخم مرغ :•: 3 عدد
قهوه اسپرسو :•: 5 میلی گرم
گردوی خشک شده :•: 75 گرم
قهوه اسپرسوی داغ :•: 30 میلی گرم
شکر :•: 50 گرم
خامه :•: 100 گرم
شکلات شیری ذوب :•: 50 گرم
گردوی دو نیم شده :•: 12 عدد
آموزش شیرینی پزی و دستور تهیه کیک قهوه خوشمزه و گردویی در منزل
قبل از درست کردن کیک قهوه ، فر را روی 180درجه سانتیگراد گرم میکنید. ابتدا تخم مرغ ها را در کاسه ای میریزیم اگر سالم بودند داخل ظرف همزن بریزید و شکر ،کره و آرد را نیز اضافه کنید سپس همزن را روشن کنید تا مواد در هم حل شوند
و مایعی روان و نرم بدست بیاید بعد گردو های تکه شده و قهوه اسپرسو را آرام به مواد بیفزایید و کاغذ های مخصوص کیک را بیاورید و یک قاشق غذاخوری از مواد کیک قهوه را داخل کاغذها بریزید و 15دقیقه بگذارید در فر بماند تا پف کند و خودش را بگیرد سفت شود.
البته اگر بخواهید می توانید این کیک را در سایز بزرگ تهیه کنید و بستگی به قالب شما دارد . ما در اینجا از قالب فنجانی مانند کیک یزدی استفاده کردیم.
قهوه اسپرسو داغ شده را با شکر مخلوط کنید و بلافاصله پس از در آوردن کیک ها از فر در روی آنها با چنگال سوراخ ایجاد کنید و شربت را در سوراخ ها بریزید و صبر کنید تا کیک ها خنک شوند.
در آخر هم برای تزیین کیک قهوه ، خامه و شکلات شیری (که گذاشتیم در ظرفی روی کتری و بمرور آب شده است) ذوب شده را میگذارید خنک شود و با هم مخلوط میکنید تا نرم شود.
حالا برای تزیین کیک قهوه مانند کیک های معمول مثل کیک تولد و کیک شکلاتی البته در سایز کوچکتر مواد را به سلیقه خود روی کیک می مالیم و روی مواد را با گردو می پوشانیم.