نمکستان » برای این پست آموزش طرز تهیه کباب کوبیده مرغ را آماده کرده ایم برای مشاهده دستور آشپزی ، این پست را دنبال کنید
سینهمرغ : یک عدد
پیاز : یک عدد
فلفل دلمهای سبز : نصف عدد
آرد سویا : دو قاشق غذاخوری
زعفران : نصف قاشق چایخوری
زنجبیل تازه رنده شده : یک قاشق مرباخوری
آبلیمو : به میزان لازم
کره، نمک و فلفل : به میزان لازم
سینهمرغ را چرخ میکنیم. پیاز را رنده کرده آب آن را میگیریم و با گوشت مخلوط میکنیم. فلفل دلمهای را ساطوری کرده به همراه نمک، فلفل و زنجبیل به گوشت افزوده و ورز میدهیم. مقدار کمی از زعفران دم کرده و آرد سویا را نیز میافزاییم و مجددا به ورز دادن ادامه میدهیم. مواد را داخل یخچال به مدت دو ساعت قرار میدهیم تا مزهدار شود.قسمت گریل فر را روشن میکنیم تا داخل فر گرم شود، سپس درون سینی فر فویل کشیده و گوشت را روی آن پهن میکنیم تا صاف و یکدست شود. با کمک قلممو روی مواد زعفران مالیده و با کاردک روی گوشت خطوطی را به شکل دلخواه ایجاد میکنیم. البته قبل از اینکه سینی را داخل فر بگذاریم کره را تکهتکه کرده و روی مواد قرار میدهیم. سینی را در بالاترین طبقه فر به مدت 15 دقیقه میگذاریم
نکتــه:
در صورت نداشتن چرخ گوشت، گوشت یخ زده را تکه تکه کرده و ساطوری میکنیم.
منبع:ashpazi.ksabz